• הוסף לסימניות
שלום לכולם, כותב הבעל של PR
אני צריך עזרה פשוטה. בחיבור פקס של מדפסת HP.
בשני דברים אני צריך עזרה 1] איך לחבר את הכבלים [לאיזה שקע] 2] איך להגדיר במחשב אתת הפקס.
יש לנו תשתית של בזק עם קו טלפון של 012 ושלהם גם הראוטר. [והספק הוא רימון זה בטח לא רלוונטי]. יש כל מיני שקעים בקיר ובראוטר, שהמומחים בטח מכירים.
תודה רבה!
[אח איזה פשוטים היו החיים פעם]

• הוסף לסימניות
בגדול יש לך מאחורי הפקס 2 שקעים של טלפון אתה מכניס את הכבל טלפון שהגיע לך במארז לחור מספר 1 ואת הצד השני של הכבל לשקע של הטלפון, אם יש לך רק שקע אחד בקופסא של 012 אז אתה מנתק את הטלפון מהקופסא של 012 מחבר את הפקס כמו שכתבתי ואת הטלפון מחבר לחור 2 במדפסת.
בשביל להגדיר את הפקס שיקבל וישלח פקסים מהמחשב צריך את התוכנה של HP היא הגיעה לך בדיסק בתוך המארז של המדפסת.
איזה מדפסת זה?

• הוסף לסימניות
תודה על ההתעניינות, עדיין לא התפניתי לבדוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1576608:
בגדול יש לך מאחורי הפקס 2 שקעים של טלפון אתה מכניס את הכבל טלפון שהגיע לך במארז לחור מספר 1 ואת הצד השני של הכבל לשקע של הטלפון,
לא הבנתי, לשקע של הטלפון בקיר או בראוטר?

• הוסף לסימניות
אם זה טלפון של 012 אז בראוטר

• הוסף לסימניות
עשיתי כל אשר דברת, ויש בעיה
אני מצרף את הדו"ח שהמדפסת הוציאה לי.
מצויין שם סוג המדפסת, דרך אגב אני מאד מרוצה ממנה.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הוא לא מזהה את הקו טלפון.
ראשית, תבדקי האם עם טלפון רגיל ניתן להוציא משם שיחותו לקבל שיחות.
אם כן, כנראה לא הכנסת את הכבל של הטלפון לחור הנכון, או , שהכבל לא תקין.

• הוסף לסימניות
אוקיי להלן התוצאות לעכשיו.
באמת השקע השני של הראוטר [PHONE 2] אי אפשר היה להוציא ממנו גם שיחות רגילות.
אז חברתי את הפקס לשקע 1, ואת הטלפון עשיתי כעצתו של 3 פינות וחברתי ליציאת הטלפון השנייה שבמדפסת [EXT], הבדיקת פקס עברה בשלום, אבל בטלפון לא היה אפשר לדבר, רק שומעים צליל של פקס.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
את זה צריך להגדיר בהגדרות הפקס, שיענה לפקס רק אחרי חמשה צלצולים ואז זה נהיה 'טלפקס'.

• הוסף לסימניות
יופי הכל הסתדר
תודה לכם פרסומון ול3 פינות
לכובע שלי 3 פינות שלוש פינות לכובע שלי וכו' [לא מכיר שיר על פרסומון]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה