כללי פרגון| כל הכבוד למנהל!!!

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים על הבאנר החדש של מנהל הפורום.
מקווה שהוא לא ימחוק לי את ההודעה.
זה הבאנר הראשון שהוא עושה.
תנו כבוד...

• הוסף לסימניות
למה "פיטרו" את הסתר פנים.
תוקם ועדת חקירה לאלתר!

• הוסף לסימניות
חיים, זה אתה?
או הניק המקביל?
לא להאמין מה שאתה לומד בשבוע!

לא פיטרו חלילה את הסתר. העבודות שלו מקסימות.
כל אחד שמכניס פרסומת באתר פרוג, מחליט איפה ואצל מי לעצב את זה.

• הוסף לסימניות
אני גם חיים אבל לא מקביל אלא גיסו של חיים האגדה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המביט;79886:
אני גם חיים אבל לא מקביל אלא גיסו של חיים האגדה...
לא התכוונתי ממש אליך...:)

• הוסף לסימניות
חיים (המביט): הגזמת.
באלמעלה: הסתר פנים היא מעצבת על. והבאנר הזה הוא באנר פשוט שניסיתי את כוחי גם... בלי לנצל אותה.

ותודה על הפרגון, לדעתי בשביל באנר ראשון זה טוב.. אבל הפונטים (סתאאם משפט המחץ של הפורום)

• הוסף לסימניות
כל הכבוד!
ועוד ל'עבודה' ראשונה?!!
!

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
חיכיתי שיפתח אשכול בנושא, רק להשאיר את הטקסט עוד 2.5 שניות כדי שאספיק לקרוא מה שכתוב.
דווקא אהבתי את הפונט וכל השאר.
way to go!
יפה מאד!!!

• הוסף לסימניות
חיים, שיחקת אותה- - -
כל הכבוד

איזה כייף שדואגים פה לאינטרסים שלי :)

• הוסף לסימניות
בשביל פעם ראשונה זה באמת מיוחד!

למה זה לא קישור לאשכול המדובר?

• הוסף לסימניות
לא ידעתי איך עושים קישור...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה