כללי פרה|פרה

• הוסף לסימניות
זקוקה לכמה שיותר תמונות של הפרה של עלית (כן זו שנרשמה בזמנו לאירובי)
תמונות גדולות (וכמה שיותר רוזולוציה..)
בקיצור הפרה של השוקולד...
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
חחח תראו מה מצאתי :D
צפה בקובץ המצורף 42323

לעניין השאלה שלך, אני הייתי פשוט סורק אריזה של שוקולד פרה ברזולוציה גבוהה, ואז עושה לה טרייס ידני מדוייק באילוס'.

אם הייתי יותר ממהר, הייתי רק מטפל בה בעזרת פוטושופ

קבצים מצורפים

• 158_P69B.jpg
    KB 21.9 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
איזו פרה! (ראיתם איך היא עברה דיאטה רצינית?? -חלק מהרעיון שלא לשדר אותה כממתק משמין... -כאילו שזה יעזור...)
ממש תודה! (אני זקוקה לכמה שיותר...)

והרעיון עם הטרייס מעולה! לא חשבתי עליו בכלל!!

• הוסף לסימניות
מה שארובי עושה לבנאדם..

(זה בנאדם?! זה פרה זה..)

איך שזה שינה אותה לא?!

:D

• הוסף לסימניות
פרות

הפרה הראשונה לא יודע אם היא של עלית,
שאלתי אותה, היא לא הכחישה... אז אולי..

קבצים מצורפים

• Cow-on_pole,_with_horns.jpg
    KB 446.1 · צפיות: 9
  • 83769.jpg
    KB 119.6 · צפיות: 9
  • 83769.jpg
    KB 26.7 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י א ל י;:
הפרה הראשונה לא יודע אם היא של עלית,
שאלתי אותה, היא לא הכחישה... אז אולי..

היא לא מישראל, היית צריך לשאול באינגליש

• הוסף לסימניות
מישהו הזכיר פה דיאטה???;)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 19.7 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י st28;281007:
מישהו הזכיר פה דיאטה???;)
היא ניראת צריכה דיאטה?!
עליה אמרת פרה?!
כתוב שם 100 גרם...
נראה לי בשביל פרה זה לא רע..

• הוסף לסימניות
אולי תשאלי את המשתמש 'רבקה' באישי, נראה לי שהיא הכינה בעבר את הפרה הזו ב'וקטורי'.

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה רבה לכולם!
הפרה עברה הרבה שינויים מאז הימים המיתולוגיים ההם (פעם ראיתי על זה מצגת אם אמצא העלה את זה לכאן)
בכל אופן אם יש עוד תמונות אני פתוחה להצעות :)

ותודה אור אני באמת אשאל אותה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה