• פותח הנושא levy
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ברור שהשניה!!!

• הוסף לסימניות
השנייה טובה יותר אבל מאוד לא מושלמת.
פרה ברורה עומדת בפרופיל.
גם בראש שלה משהו לא מוחלט שזו פרה.
משהו ברגלים של הפרה השנייה נראה לא נכון.

• הוסף לסימניות
שימי להן אוזני פרה ולא אזני חתולה.
יש גם לפרה קרניים קטנות, לא?
המלצה: חפשי תמונת פרה להשראה.

מעבר לנ"ל הביצוע מתוק בעליל!

• הוסף לסימניות
הנה מצאתי לך פרה פוטוגנית להפליא. (:
הפרה שלך חמודה ומתוקה ורואים שהיא פרה בסה"כ,
אבל כדאי לך לראות באמת תמונה של פרה (נורמלית, לא זו) כדי ללמוד על הפרטים האמיתיים.

• הוסף לסימניות
הגוף של הראשונה די טוב

• הוסף לסימניות
חמודות אבל יש מה לשפר באנטומיה של שתיהן,
הנה פרה שצילמתי בשבוע שעבר, ישר מהמרעה...:)

קבצים מצורפים

• פרה.jpg
    KB 608.4 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
הרי זו אותה פרה !?!?!
והיא יפה מאד!

• הוסף לסימניות
הפרה

הזכרת לי שפעם גם אני למדתי זיבראש ויצרתי פרה...
הפרה שלך יפה מאוד, תמשיכי להתאמן
ויש לי טיפ בשבילך- קחי אלמנטים מוחשיים, שאת יכולה ממש להחזיק ביד ולסובב לכל הכיוונים, ונסי ליצור אותם בזיבראש. זה מאוד עוזר!! במיוחד בשביל ההתחלה, לפני שמתחילים ליצור מהדמיון....
אני מצרפת לך את הפרה שלי, יצרתי אותה לפי קישוט חרס שעמד לי על המדף, הקישוט היה נראה בד י ו ק כך!
בהצלחה רבה!

קבצים מצורפים

• פרה פרה.jpg
    KB 170 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
השניה מתוקה!
באמת עוד לא ממש פרה, אבל בכיוון להיות...

• הוסף לסימניות
פרה יפה מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה