פרוג אינו אתר חדשות

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
אני רוצה להזכיר לכל הגולשים הנכבדים, פרוג הינו אתר מקצועי, ואינו אתר חדשות.
אני מבין את הצורך לפתוח אשכול הקשור לנושא העצוב של חטיפת הנערים, אך זאת אך ורק סביב חלוקת פרקי תהלים.

לא ניתן כאן להפוך את הפורום שלנו, לוואטסאפ מס' 2. אין כאן מקום להודעות חדשותיות (ובפרט שלעתים אולי זה מצריך אותנו לבדוק מיידית האם אנו 'חורגים' מצא"פ כאלה ואחרים).

יש מספיק מקומות ברשת לדברים האלו.

בתקוה להבנה
הנהלת האתר

• הוסף לסימניות
אני אישית לא צריך את פרוג בתור אתר חדשות, אך יש רבים שלא צופים (או חסומים) באתרים אחרים ובשבילם פרוג זה אתר כשר שיכול להוות גם פתרון ראוי להתעדכן ולכן לדעתי זו החלטה לא מאד נכונה.

• הוסף לסימניות
אני מסכימה שאין צורך להעלות קבצים או תמונות, אבל חלק מ"איש את רעהו" , זה לגמול חסד עם החסומים לגמרי ולעדכן.
לי אין אף מקור מידע זולת פרוג והלב נמס מדאגה. אני כ"כ מודה למי שמעדכן מעט מה נתחדש.
לא בקשתי עדכון חדשות יום יומי אבל כשעולה על הפרק סיפור נורא שכזה...
תחשבו על זה בבקשה.

• הוסף לסימניות
ניתן בקלות להגדיר את הגבולות.
מידע על החטופים כן, מה אמר שר פלוני או אלוף אלמוני אין מקומו כאן.

• הוסף לסימניות
שתבינו. מה שקרה ביממה האחרונה שכל כסיל העיף חדשות מפוברקות בהודעות ווטסאפ, תוך כדי צו איסור פרסום, זהו גם מחדל מרושע שמשחק בלבבות רבים מקרובי וידידי המשפחות וגם מחדל בטחוני. מעבר לכך שאותם אלו שאינם מחוברים לשום אתר חדשות מהימן נחשפים כאן לאותם שטויות והבלים.
לכן כדאי כבר פשוט לא לרוץ לעדכן כאן.
ומי שרוצה באמת להיות מעודכן שיברר במקורות מהימנים....
הפורום כאן מתיימר להיות פורום מקצועי, ולא פורום של סקופים וחדשות אמינים...

• הוסף לסימניות
ואגב, יש כאן כמות גולשים מספיק גדולה בשביל שאם תהיה כאן הודעה הנוגדת לצא"פ שלא תוסר בזמן, שמי שעלול להסתבך זה אולי אני ולא אתם...
אז בפעם הבאה תתחשבו גם בי.
חיים

• הוסף לסימניות
אתם מה זה צודקים!
הרי כל אחד יכול להכנס לפרוג ולפעמים נכתבים דברים שלא מתאימים לפורום חרדי כמו האשכול "איך זה שאף אחד לא מדבר על זה" ששמחתי שמחקתם אותו.
טוב שאתם פה ובודקים ומבקרים שלא יכתבו פה שטויות!
הצליחו במעשה ידיכם!!!

• הוסף לסימניות
לכתוב מקור

בס"ד

אם יש משהוא שרוצה כן להביא חדשות לציבור החסומים שיכתוב מקור ואז לא נביא מכל הקבוצות וכוד' שאין להם מקור וגם יכול להזיק רק מה שיש מקור באתרי חדשות או בתקשורות החוקי

• הוסף לסימניות
יש לי רעיון.
מי שרוצה להודיע הודעה חדשותית
שיחתום עם שמו המלא בסיום ההודעה ויציין שהוא אחראי לאמינות וחוקיות ההודעה.
או באמת שיביא מקור איכותי מאתר חדשות ולא מאיזה אתר פורומים חדשותיים/הודעת ווטסאפ...

• הוסף לסימניות
אפשר אולי שניק אחד או שניים (שמערכת האתר סומכת עליהם) יקחו על עצמם לעדכן במקרים כאלו קריטיים בתוך אשכול סגור, ובכך יביאו על סיפוקם גם את אלו שלא יכולים להתעדכן ממקומות אחרים, וגם את החשש מההסתבכות עם צא"פ.

• הוסף לסימניות
יש פה הלך רוח שחוזר על עצמו כל הזמן ונראה לי תמוה,
נשמע כאילו יש כאן אנשים שחסומים בכפיה , הרי אלו שחסומים מרצונם החופשי ומהבנתם כי כך טוב עשו זאת וחסמו את עצמם . אז למה כל הזמן יש כאן 'תחנונים' של חסומים שיעשו להם טובה ויעלו את הקובץ בשבילם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ציורית;1291948:
נשמע כאילו יש כאן אנשים שחסומים בכפיה , הרי אלו שחסומים מרצונם החופשי ומהבנתם כי כך טוב עשו זאת וחסמו את עצמם . אז למה כל הזמן יש כאן 'תחנונים' של חסומים שיעשו להם טובה ויעלו את הקובץ בשבילם?

בלי השאלה לא היתי חושבת שמישהו צריך הסבר לזה, פשוט החסימה היא על האתר ותוכנו ולא על כל פריט וקובץ כך שלפעמים יש קובץ "כשר" לחלוטין רק הבעיה שהוא באתר לא טוב ולכן מבקשים ממי שיכל להעלות את הקובץ. כנ"ל לגבי החדשות רוצים לדעת מה קורה עם החטופים ולא מה עם הנייעס הפנימי בחצרות ובבתי הרבנים וכדו' מקווה שהצלחתי להסביר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ציורית;1291948:

אנסה להסביר לך.

כדי למנוע מהגולשים להגיע לאתרים בעייתיים, נחסמים בדרך גם אתרים בטעות.

למרות שמרצוננו החופשי אנחנו משתמשים באינטרנט מסונן, זה עדין מעצבן לפעמים שנחסם אתר שימושי בטעות, ולכן, במקום לשלוח בקשה ל'נתיב' או 'אתרוג' מבקשים ממי שכבר שלח בקשה לנתיב והם פתחו לו, להעלות לכאן קבצים ולחסוך עבודה.

תנסי לדון לכף זכות. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ציורית;1291948:

צודקת, בתחילת דרכי כששמו קישור של משהו הייתי מהכותבות חסום עד שהחלטתי:
מה שבאשערט בשבילי את זה אני רואה! ואם זה חסום סימן שאני לא צריכה לראות את זה ושאר הניקים אינם צריכים לשמש לי כגוי של שבת!

• הוסף לסימניות
אם הבעיה זה צו איסור פרסום,
הרי אם מישהו מביא העתק מאתר מסוים,
ומביא המקור, אז מה הבעיה?
האחריות נופלת על אתר המפרסם
אני טועה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1292116:
צודקת, בתחילת דרכי כששמו קישור של משהו הייתי מהכותבות חסום עד שהחלטתי:
מה שבאשערט בשבילי את זה אני רואה! ואם זה חסום סימן שאני לא צריכה לראות את זה ושאר הניקים אינם צריכים לשמש לי כגוי של שבת!

מכל הניקים שמבקשים דחוף, עזרה אני חסום, ורוצים שנשמש להם כגוי של שבת. לדעתי, צריך לשלם על כך בתעריף גבוה, על שם טוב משלמים מוניטין. ועל השם הרע...
אם תסכים לשלם על כך בבקשה, [אפילו במחשבה בלבד] סימן שאכן נחוץ לך. אם לא, למה שנשמש לך כשבת גוי שלא לצורך?!

• הוסף לסימניות
עלה פה רעיון של ניק אחד או שניים שיעמדו מאחורי חדשות.

לדעתי אפשר לפתח את זה לכיוון מסויים של עדכוני חדשות מחד, ומאידך - חסימה של כל הגולשים לפטפטת אודות החדשות, ואפרט:

מישהו (או יותר) המקובל על ההנהלה ואמין מצד עצמו, יקבל הרשאה לנהל תת-פורום בנושא חדשות חמות ועדכוני חדשות מהסוג הנ"ל (חטיפת הבחורים/הרעלת הגז - ילדי משפ' גרוס/חדשות ניטרליות או תזכורות, או אפילו חדשות שמחות). בפורום הזה תהיה אך ורק אפשרות צפיה לכל הניקים, ולא תהיה אפשרות תגובה. (להוציא 'תודה').
רק מנהלי פורום זה יוכלו לעדכן חדשות. העדכונים יהיו עניניים גרידא.
אם אי מי מן הגולשים ירצה לעדכן בחדשה מסויימת, והוא חושב שחדשה זו מעניינת, חשובה ונחוצה - יוכל לשלוח הודעה אישית למנהלי פורום זה.
פורום זה יהיה פעיל רק בזמנים שמתרחשים מאורעות מסעירים. בזמנים שקטים הפורום הזה יהיה מוסתר.

לדעתי, באופן כזה, נגיע למצב של "זה נהנה וזה אינו חסר".

• הוסף לסימניות
כל ההצעות לתת-פורומים למיניהם, סותרים לכותרת האשכול ולכוונת מייסדי האתר ובית פרוג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסידישער;1292870:
כל ההצעות לתת-פורומים למיניהם, סותרים לכותרת האשכול ולכוונת מייסדי האתר ובית פרוג.

לא הייתי מתערבת ועונה לך, אילולא אתה מתחנן באשכול מסוים שנאמר תהילים. ואני נכנסת בבוקר, בצהריים ובערב לאמר תהילים ולבקש עבור הפעוט בן השנה.
לכך כן נתכוונו מייסדי האתר ובית פרוג???

אתה חושב כך ואחרים חושבים אחרת. אין כאן אמת מוחלטת אחת.
ואם מישהו מרגיש גוי של שבת שלא יענה לבקשה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה