פרוג, אתם מצילים אותי!!!

• הוסף לסימניות
הפעם החלטתי שמחובתי המוסרית לפתוח אשכול בנושא.
מכיוון שאני ממעיט לפרסם הודעות בפורומים, ניתן אולי להבין כי אני משוטט כאן מעט, אך לא.
אני כאן בכל פעם שאני נתקל בבעיה מסויימת. עדיין לא מצאתי אתר בו מרוכז כה הרבה חומר איכותי ומועיל, שבחיפוש קטן נותן מענה כמעט לכל בעיה שמתעוררת בחיינו ההיטקיים.
כאן המקום להודות לאכסניה הנפלאה, לפרגון ולסיוע, ולבקש מכל הפונים בבקשת עזרה, אנא אל תעמיסו על המערכת, נסו קודם כמוני למצוא בין אלפי האשכולות מענה למבוקשכם, כמעט בטוח שתיענו.
ולמנהלים היקרים, באם זו לא גישת האתר, שמעוניין אולי להגדיל נפח, ניתן למחוק הודעה זו.
תודה תודה תודה.

• הוסף לסימניות
אדרבה,
אולי תעזור לחברים פה ללמוד איך עושים חיפוש יעיל כשהחיפוש הרגיל לא עובד?

• הוסף לסימניות
א. מחפשים בתגיות
ב. מחפשים בחיפוש מתקדם של גוגל, תוך הגדרת החיפוש לאתר prog.co.il בלבד (בקטגוריה דומיין)

• הוסף לסימניות
א. מחפשים בתגיות
ב. מחפשים בחיפוש מתקדם של גוגל, תוך הגדרת החיפוש לאתר prog.co.il בלבד (בקטגוריה דומיין)

• הוסף לסימניות
לגולשי רימון יש באג עם חיפוש גוגל באתר בלבד.

הפתרון: יש להקליד ידנית לתוך תיבת החיפוש site:prog.co.il

• הוסף לסימניות
מסכימה עם מה שאתה כותב, רק שיש בעיה קטנה.
גם אם מצליחים להגיע לחיפוש שייתן פתרונות למה שמחפשים, כל דבר שכולל תמונות זה אבוד במילא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י saryoram;345739:
לגולשי רימון יש באג עם חיפוש גוגל באתר בלבד.

הפתרון: יש להקליד ידנית לתוך תיבת החיפוש site:prog.co.il

תודה! פתרת לי תעלומה!
ממש נתקעתי פה עם החיפוש, ועכשיו סוף סוף זה הולך חלק.
אני כבר שבועיים מחפשת הודעה ישנה שהייתה מאוד חשובה לי, והיום מצאתי אותה בזכותך. תודה!

• הוסף לסימניות
הבעיה שנמחקו רוב התמונות בתקופה אחרונה כך שצריכים שוב להעלותם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה