מידע שימושי פרוג הבית של...שלנו⁦(◍•ᴗ•◍)⁩ - סקר ייעול לדיירים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא נכנסתי לשום אשכול ועניתי בסקר... עשה משהו?? :rolleyes:

נקודה למחשבה בעניין המשתמשים החדשים יתכן ויש כאלו שענו וסימנו את עצמם כמשהו אחר...

בהצלחה @משך ותודה על המחשבה למען כולם!!

• הוסף לסימניות
לא נכנסתי לשום אשכול ועניתי בסקר... עשה משהו??
מצוין!
זה סקר ייעול לכלל הדיירים!
נקודה למחשבה בעניין המשתמשים החדשים יתכן ויש כאלו שענו וסימנו את עצמם כמשהו אחר...
נושא אימות המידע בסקרים מורכב מאוד... פילוסופיה שלימה:)
אבל בכ''א האחוזים של ההצבעה התאזנו (מה גם שבעקבות הקורונה רובם נהיו כבר רשום/פעיל ואפי' מקצוענים... הכל משוקלל)
בהצלחה ותודה על המחשבה למען כולם!!
תודה גם לך⁦(✷‿✷)⁩

עוד לא הצבעתם?!?!
הכנסו עכשיו
בקישור בחתימה שלי>>>

• הוסף לסימניות
גם הנתון של 28% מנהלים, נשמע לי מופרך...
לדעתי רובם חדשים, שנהנים מהעניין
screenshot_2020-04-21-11-45-07-jpeg.637998

• הוסף לסימניות
זה צבעים דומים מאוד!
אבל שונים - זה צבע של משתמש פעיל... שימו לב לחלוקת הצבעים בצד ימין.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה צבעים דומים מאוד!
אבל שונים - זה צבע של משתמש פעיל... שימו לב לחלוקת הצבעים בצד ימין.
עדיין בגרף עצמו יש צבע ירוק אחד עד כמה שהצלחתי לראות..
screenshot_2020-04-21-11-45-07-jpeg.637998
בלי קשר לסקר כאן.

רק אני שמתי לב שלאחרונה יש הרבה ''מנהלים'' בפורום??:cool::)

היו כמה מנהלים מוכרים ויודעים שעשו עבודה טובה ופתאום עכשיו נראה כאילו כל ניק שלישי ניהיה מנהל מה העניין/המדיניות בזה?

סליחה מראש אם סטיתי מידיי מנושא האשכול זה עלה פתאום נוכח הג'לי הירוק בעוגה היפה..:rolleyes:;)

• הוסף לסימניות
ברורררר, אין ספק!
חבל..הסקרים שנעשים כאן באים לייעל\לשפר\לחדד וכו'...
אין עניין ל.....סטות מן האמת
באמת חבל שיש מישהו שמשקיע כל כך לשיפור וייעול לטובת כולם ויש כמה שרואים לנכון ל''הציג'' את עצמם בצורה אחרת זה רק גורם לתוצאות בכיוון ההפוך בסופו של דבר וכולנו נפסיד...

• הוסף לסימניות
עדיין בגרף עצמו יש צבע ירוק אחד עד כמה שהצלחתי לראות..
כי שום 'מנהל' לא השתתף בסקר!
כרגע יש רק סימון ירוק של 'משתמש פעיל'!
סליחה מראש אם סטיתי מידיי מנושא האשכול זה עלה פתאום נוכח הג'לי הירוק בעוגה היפה...
סלחתי:)
בתנאי שיש כאן קבלה לעתיד...;)

הסקר בעיצומו!
הצצה קטנה לתוצאות - 61 הצבעות עד כה!
האם נכנסת ל''אשכול ייעול לדיירים...⁦(◍•ᴗ•◍)⁩'?
אני מקווה שלאחר ההצבעה ה44.3% הלכו לראות את האשכול....:)

Screenshot_2020-04-23-07-20-37.jpeg

עוד לא הצבעתם?!?!
כנסו והצביעו או בחתימה שלי כאן מתחת להודעה⁦(✷‿✷)⁩>>>
או בחתימה של @הכלבויניק
>>>הסקר של @משך⁦(✷‿✷)⁩ כנסו והצביעו ✓ <<<

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ניסתי לערוך או למחוק אחר כך אבל לא הצלחתי נעלמה לי האופציה הזו...
אולי (אם זה אפשרי) תשנה את סוג הצבע לאחד מהם...
הכל בסדר:)
ולגבי הצבע זה לא אפשרי - זה ברירת מחדל של גוגל:(
אפילו אותי זה הצליח לבלבל באחד הסקרים הקודמים....שקלתי למחוק את האופציה הזו אבל היה פעמים ש'מנהלים' הצביעו אז השארתי.

עוד לא הצבעתם?!?!
כנסו כעת
בחתימה שלי>>>

• הוסף לסימניות
הנה עוד קצת תוצאות - נכון להרגע!

מה הכי עזר לכם?
33.3%
ציינו את הטיפים והעצות בתחילת האשכול ואת הר''ת והקיצורי מילים בפרוג:)
ובמקום השני עם 27.2% 'האימוג'י הסודי של @משך ⁦(✯ᴗ✯)⁩

* שימו לב האחוזים אינם לפי חלוקה 1/100!

עוד לא הצבעתם?!?!
כנסו להצביע בחתימה שלי>>>

• הוסף לסימניות
הסקר נגמר! להתראות בסקר הבא⁦(✷‿✷)⁩

כל העצות והטיפים שכתבתם לי ייערכו בעז''ה ויופיעו כאן⁦(◍•ᴗ•◍)⁩

עקבו אחר האשכול הזה - הכנסו לקישור > ולחצו על
'הוסף למעקב'
Screenshot_2020-04-26-13-09-21~2.jpeg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

@פרוגמטי
למה נעלו את האשכול של חדשות סוריה?
לפני פחות משנה בימי אלול ארע נס עצום של הצלחת מבצע הביפרים מול החיזבאללה.
כן אנחנו כבר התרגלנו חודשים ארוכים לשקט בצפון, אבל אין שנה אפילו מאז האירוע, ולפני שנה בזמן הזה עם ישראל היה בשיא המלחמה בצפון.
היום נזכרתי באשכול שפתחתי מיד אחרי פיצוץ הביפרים, חשבנו שהתגובה תהיה רחבת היקף עם השבתת מערכות חשמל ומטר של עשרות אלפי טילים קטלניים....

הטוב כי לא כלו רחמיו והמרחם כי לא תמו חסדיו! מקווה ששנה הבאה באלול נכתוב על כך שבתחלת אלול תשפ"ה זה עוד היה לפני שהמשיח עדיין הופיע, החמאס עוד היה קיים, והיו עדיין הרוגים, פצועים וחטופים.
  • שכוייח!
Reactions: ה ש1 //
0 תגובות
אושר של אחרים 2.0 -מתוך הפוסט של @dvory (מפורסם כאן בהסכמתה)

גילוי נאות:
התכוונתי לפרסם את הפוסט הזה בשנת תשפ"ה, שבוע לפני שהיא מסתיימת. הרגשתי שזה הזמן הנכון, רגע לפני דין, לייצר עוד קצת תקווה בעולם.

רצה הבורא ונפלתי לעומס לא הגיוני. לא הצלחתי לכתוב. לא הצלחתי לפרסם. תשפ"ה הסתיימה, תשפ"ו התחילה, והנה אני. רק עכשיו.

יכולה לנזוף בעצמי על אנושיותי. מעדיפה לקפוץ למוסר השכל, סופרת במוד חיסכון ;). עשרת ימי תשובה,זה השיעור הגדול שלהם, נכון? זאת המתנה, אלה הרחמים; היכולת לתקן.

פעם, כשיסכה עדיין היתה לבד ודיברנו על חגים, היא אמרה שחגים הם כמו קרש, גשר באמצע חיים.
בבתים רגילים, יציבים, הוא מונח על הרצפה, אין בעיה לדרוך, לחזור לחיים. בבתים אחרים, מתעתעים,הוא תלוי בקצה צוק, מתנדנד מעל התהום.

ולכי תחצי ככה.

(מתוך הקיר הרביעי)

חגים הם טריגר איום למי שחורג מתו התקן. סיבה לשמוח אצל נפש אחת, רגילה, היא סיבה לבכות אצל נפש אחרת ממתינה לגאולה. הנה למה הפוסט הזה נכתב. בשביל קצת תקווה, בשביל סיכוי, אפילו אחד לאלף, שיהיו זמנים לששון.

זוכרת את אושר של אחרים? אין סיכוי ששכחת. מאות תגובות, עשרות הצעות, שידוך אחד שקם והיה!

בואי נעשה את זה שוב.

בבקשה, קחי דקה–שעה–יום לחשוב על רווק/ה שאת מכירה. חפשי בשבילו. בשבילה. הרימי טלפון לאנשים שאולי יכולים להכיר. שלחי מייל. עומס החיים, אני יודעת. וערב חג. דווקא לכן. דווקא עכשיו.

כל הצעה שתירקם מהיום ועד ראש חודש חשוון תשפ"ו תזכה אותך בכרטיס כניסה להגרלה על אחד מהפרסים המפורסמים בהמשך. אם תציעי הצעה לרווק/ה שעברו את גיל 25, תיכנסי להגרלה פעמיים.
במילים פשוטות, תכפילי את סיכוייך לזכות.

המשך הפרטים בלינק המצורף

אושר של אחרים 2.0

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה