יהיו עוד הפתעות בקרוב...@וואווווווווו
איזו עבודה יסודית!!!!!!!
מחכים---יהיו עוד הפתעות בקרוב...
מצוין!לא נכנסתי לשום אשכול ועניתי בסקר... עשה משהו??
נושא אימות המידע בסקרים מורכב מאוד... פילוסופיה שלימהנקודה למחשבה בעניין המשתמשים החדשים יתכן ויש כאלו שענו וסימנו את עצמם כמשהו אחר...
תודה גם לך(✷‿✷)בהצלחה ותודה על המחשבה למען כולם!!
זה צבעים דומים מאוד!גם הנתון של 28% מנהלים, נשמע לי מופרך...
לדעתי רובם חדשים, שנהנים מהעניין
ברורררר, אין ספק!גם הנתון של 28% מנהלים, נשמע לי מופרך...
עדיין בגרף עצמו יש צבע ירוק אחד עד כמה שהצלחתי לראות..זה צבעים דומים מאוד!
אבל שונים - זה צבע של משתמש פעיל... שימו לב לחלוקת הצבעים בצד ימין.
בלי קשר לסקר כאן.גם הנתון של 28% מנהלים, נשמע לי מופרך...
לדעתי רובם חדשים, שנהנים מהעניין![]()
באמת חבל שיש מישהו שמשקיע כל כך לשיפור וייעול לטובת כולם ויש כמה שרואים לנכון ל''הציג'' את עצמם בצורה אחרת זה רק גורם לתוצאות בכיוון ההפוך בסופו של דבר וכולנו נפסיד...ברורררר, אין ספק!
חבל..הסקרים שנעשים כאן באים לייעל\לשפר\לחדד וכו'...
אין עניין ל.....סטות מן האמת
כי שום 'מנהל' לא השתתף בסקר!עדיין בגרף עצמו יש צבע ירוק אחד עד כמה שהצלחתי לראות..
סלחתיסליחה מראש אם סטיתי מידיי מנושא האשכול זה עלה פתאום נוכח הג'לי הירוק בעוגה היפה...
ניסתי לערוך או למחוק אחר כך אבל לא הצלחתי נעלמה לי האופציה הזו...סלחתי
בתנאי שיש כאן קבלה לעתיד...![]()
אולי (אם זה אפשרי) תשנה את סוג הצבע לאחד מהם...כי שום 'מנהל' לא השתתף בסקר!
כרגע יש רק סימון ירוק של 'משתמש פעיל'!
הכל בסדרניסתי לערוך או למחוק אחר כך אבל לא הצלחתי נעלמה לי האופציה הזו...
אולי (אם זה אפשרי) תשנה את סוג הצבע לאחד מהם...
rhon.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים