כללי פרוג - חושבים בגדול

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
ד"א נראה לי דוקא ששאלו כאן בפורום איזה נושאים מענינים את הציבור,
אז אי אפשר עכשיו להתעורר ולצעוק....!!!

אני חושב שאתה צודק שיש פה הרבה פורומים עם נושאים שונים וזה בעיה למצוא דברים משותפים בין כולם,
אבל, שים לב למשהו מעניין וזה מה שעמד בפני מארגני האירוע.
אחד הדברים המשותפים לכווווולם כאן בפורום ובעצם לכל הגרפיקאים (כי הארוע הוא לא רק לפרוג...) זה שהם משתמשים בתוכנות אדובי. גם הציירים גם הפרסומאים גם הגרפיקאים וגם מעצבי הבאנרים החסידיים.
לכן הכי מתאים לכולם זה להביא את ה'בר סמכא' מהגדולים שיש בארץ שיספר על מה שחדש בתוכנות האלו.
צילום: לא הבנתי מה אתה רוצה, אתה יודע מי זה צבי ביכמן? אתה מכיר את המומחיות שלו? אני מכיר קצת וזה מספיק לי בשביל להגיע אפילו רק בשבילו להרצאות.
הוא הולך להרצות על משהו שיכול לעזור לכולנו, איך לצלם בבית בשביל מודעות פרסום, אני חושב שזה נחוץ לכל גרפיקאי, (למרות שידידי ואנוכי המתפרנסים מזה יכולים להפסיד:))

עימוד: עיין אינדיזיין, להביא מעמד בתג זה לעג לרש, כמה חברים בפורום יודעים תג? הם לא צריכים את ההרצאות יש להם את וויסמאן עצמו ואת הפורום, הם קבוצה די מצומצמת.

וכן על זה הדרך..

דבר ראשון אני חושב שזה נכון מה שאמרו פה שמנהלינו היקר ה"ה ר' חיים דיקמן לא חייב לנו כלום

מעבר לזה רב תודות על כל ההשקעה הגדולה ..... אין מילים

ואם הזכרת את נושא של כמה יש בפורום תג אני יענה כנגדך ויאמר כמה יש בפורום פרסום כמה משתמשים מחוברים כל היום וכל הלילה כאן (בגרפיקה) וכמה בפרסום וכו'

אל תשכחו שכמעט כל גרפיקאי אמור לבצע פרסום, לא?
איצקוביץ, בא לדבר על הויזואל שבפרסום לא כ"כ על הקריאייטיב, (לפחות עפ"י הנאמר בפרסום) לכן זה נוגע למעצב הגרפי ולא רק לפרסומאים.
בני גל מדבר על אימון אישי לא על פרסום.
שימו לב לתוכניה ביתר עיון.

דווקא קצת התאכזבתי שלא יהיה את גדי פולק:( ... אבל ההרצאות של מנטור נראות מרתקות ואני בטוחה שאלמד המון ואהנה!

אם תצביעו ברגליים, ונראה הענות יפה בהפתעות שמחכות לכם בערב.
תקבלו בהמשך את בית "פרוג" עם הרצאות מעניינות "כפי בקשתכם"

הכל תלוי בכם! הצורך והענות יבנו את המערכת....

וכאחת שמכירה את מבנה הערב טוב, אני חושבת שיש שם מקום ראשון וענק לגרפיקאים
רק תשנו טוב קודם, כי זה הולך להיות מסת חומר רצינית וצריך הרבה כח עמ"נ להכיל אותה.

שמעתם על מושג שנקרא "דחיית סיפוקים"?
אי אפשר לעשות הכל ועכשיו!
ברור שיש נושאים מרתקים ומעניינים נוספים,
ההרצאות נבחרו בקפידה ובכובד ראש ע"מ לתת לכל מי שיבוא הרגשת שייכות ויכולת לקבל בערב זה את המקסימום אותו הוא יכול להפיק.
ברור שערב זה הוא סנונית ראשונה ממגוון האירועים שיבוא בעיקבותיו,
אשר על כן, הייתי ממליץ להתאזר בסבלנות, ההרצאות בהמשך יספקו את רצון כוווווולם.

משום מה זה מזכיר לי ארוחת ערב משפחתית, כשכל ילד רוצה אוכל אחר...
אותי מעניין רק חלק מהדברים, יהיו שם הרצאות שאני בטוח שחלק מהן לא כל כך יענינו אותי אך יענינו אחרים. ולכן?
באם הרצאה, לא תמצא בעיני, אקדיש יותר זמן לתערוכה.
למרות שמורגש שהמנהלים הנכבדים השקיעו המון בתכנים שיענו לצפיות כולם.
אי אפשר לתת את כל ההרצאות שיענינו את כולם.
מפגש של פרוג דיינו!
קורס או 2 שיעזרו לי דיינו!
בהרצאות שאני חושב שלא יעניין אותי, בשביל זה יש תערוכה

מרדכי היהודי שהצליח להביא ישועה לעם ישראל ולהצילו מהמן הרשע, ממות בטוח, ביזה ומרמס, הצליח להגיע למצב שהיה רצוי לרוב אחיו, וזה היה כל כך נדיר שאפילו כתבו את זה במגילה...
או בואו ונתנסח כך: אילו הכל היה טוב - היה זה גרוע מאד.
ועוד דבר, חיים! אילו לא היית מארגן את הערב היית חוסך ממילא את כל הביקורת...

נכתב ע"י אברימי;120461:
מרדכי היהודי שהצליח להביא ישועה לעם ישראל ולהצילו מהמן הרשע, ממות בטוח, ביזה ומרמס, הצליח להגיע למצב שהיה רצוי לרוב אחיו, וזה היה כל כך נדיר שאפילו כתבו את זה במגילה...
או בואו ונתנסח כך: אילו הכל היה טוב - היה זה גרוע מאד.
ועוד דבר, חיים! אילו לא היית מארגן את הערב היית חוסך ממילא את כל הביקורת...

אוה, זה טוב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה