- הוסף לסימניות
מה זה אמור לעשות?פיתרון לבעיית הדילוג באשכול דומה שנפתח היום (לא ראיתי קודם, סורי) בהצלחה!!
מה זה אמור לעשות?פיתרון לבעיית הדילוג באשכול דומה שנפתח היום (לא ראיתי קודם, סורי) בהצלחה!!
גם הבעיה שהשמע מתחיל אחרי הוידאו בכלל??זה בעיה של נטפרי,
תודה רבה!אני רואה שזה מטריד ממש, כיביתי זמנית את הפרסומות האלו.
כפי שכבר כתבתי, זה בעיה של נטפרי, לא של פרוג, ממליץ לפנות אליהם שיטפלו בזה.
כדאי שתדע שעל פי הכללים המקובלים בפיתוח אתרים (Web), רוב הדפדפנים המודרניים לא מאפשרים הפעלה אוטומטית של סרטון עם שמע אלא אם המשתמש כבר יצר אינטראקציה כלשהי עם הדף. בדרך כלל, אם סרטון מוגדר ל'הפעלה אוטומטית' (autoplay), הוא חייב להיות על 'שקט' (mute) עד שהמשתמש בוחר להפעיל את הצליל בעצמו. זו פרקטיקה ידועה שנועדה למנוע הפתעות עם צליל.האמת שאצלי פרוג על מושתק, שאם תקפוץ לי פרסומת שהילדים לא יקומו
הרעיון הוא שרק אחרי לחיצה על 'דלג' מופעלת האודיו, לכן העצה שלי היא: לאחר לחיצה על דלג לחכות עד שהאודיו של הפרסומת מסתיים, ואז להפעיל את הסרטון.זה נוראי שגם אחרי שעושים דילוג על הפרסומת-עדיין ממשיכים לשמוע אותה ביחד עם הסרטון עצמו,
חייבת לציין שגם אם הבעיה הייתה מגיעה מטעם פרוג- זוהי זכותם המלאה!אני רואה שזה מטריד ממש, כיביתי זמנית את הפרסומות האלו.
ממש תודה רבה, אין עליכם אתם עושים עבודת קודש כמו שכבר ציינו אתם לא חייבים לנו כלום, (אבל מותר לבקש יפה)אני רואה שזה מטריד ממש, כיביתי זמנית את הפרסומות האלו.
הכל נכוןחייבת לציין שגם אם הבעיה הייתה מגיעה מטעם פרוג- זוהי זכותם המלאה!
תחשבו על פורום שמנגיש לנו כל כך הרבה מידע בחינם (ותודה על כך), מותר להם להרוויח גם משהו מהפרסומות,
מי שקשה לו עם פרסומת-מוזמן לעשות מנוי פרימיום.
מי שלא מעונין לשלם (כמוני למשל)- מוזמן לחפש פיתרון, אבל לא בגישת ה "פרוג חייבים לי", כי הם לא חייבים לנו כלום.
מי קבע מה זה הקו האדום?פרוג הורסת את עצמה עם הפרסומות. היא חוצה קו אדום.
גם לי ,(אם הבנתי אותך נכון) חשבתי שזה בגלל נטפריזה לא רק זה,
אצלי, הוא לא משמיע כלום עד שאני לוחץ דלג, ואז הוא מתחיל להשמיע את הפרסומת יחד עם הוידאו בלי יכולת לבטל את זה,
זה פשוט לא הגיוני
בגלל זה הפסקתי כמעט לגמרי לפתוח פה סרטונים - זה לא שמיש
יש לי מנוי פרימיום ואני בוגר של פרוג, אתה חושב שזה עוזר? אולי חלקית, כי בלי המנוי היו לי פה ג'ונגל של פרסומות.אם באמת מפריע לך הפרסומות אתה מוזמן בחפץ לב לעשות מנוי פרימיום, ואם לא תחפוץ בכך - זכותך - אבל תידע שהנהלת פרוג תיאלץ לכסות את עלויות האתר ממקורות אחרים.
אני לא מוחה נגד פרוג על הפרסומות בדיוק מהסיבה שזה עסק עצמאי וזכותם לעשות כל דבר, אבל זה לא סותר שזה הופך את האתר מפורום עסקי לאתר פרסומות.מי קבע מה זה הקו האדום?
פרוג הוא עסק עצמאי לכל דבר ועניין וזכותו להכניס פרסומות כדי לכסות את העלויות הרבות של האתר הנגרמות ע"י משתמשים שאינם מנויים.
אם באמת מפריע לך הפרסומות אתה מוזמן בחפץ לב לעשות מוי פרימיום, ואם לא תחפוץ בכך - זכותך - אבל תידע שהנהלת פרוג תיאלץ לכסות את עלויות האתר ממקורות אחרים.
נ.ב. לי יש תוסף חוסם פרסומות...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים