כללי פרוג מסתובב

• הוסף לסימניות
אולי תוציא ספר "תעתועי פרוג-פורים" :)

• הוסף לסימניות
אני חושב לעשות לעצמי לוגו מתעתוע.
לוגו שינוע בעצמו,
מה אתם אומרים?
זה ישדר רצינות או סתם גימיק?

• הוסף לסימניות
מגניב.

נהנתי !

• הוסף לסימניות
וכמאמר השיר "זה לא חזיון תעתועים"......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיליון;226668:
ונהפוך הוא אמיתי...
אתה מגיע לדברים האלו מידע או סתם מניסויים?

תעתועי דמיון, זה דבר מאוד ידוע, יש באינטרנט עשרות דוגמאות של תעתועים אם אותו בסיס, ויש גם אחרים מדהימים יותר, בסגנונות שונים.
מה שמאירקה עשה זה פשוט, הוא העתיק את הרעיון ללוגו של פרוג, וזה יצא טוב מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאירק'ה;226902:
אני לא צודק?
שתעתועי דמיון, זה משהו שנמצא המון באינטרנט, ולא אתה המצאת אותו?

• הוסף לסימניות
צודק.
אתה חשבת על זה?

אלי. מה אתה אומר? לעשות לעצמי לוגו מתעתוע? לעניין?

• הוסף לסימניות
מאירק'ה תודה על ההצעה, אבל אין לי כ"כ זמן פנוי.
באמת לא ידעת שתעתועים בהסגנונות הללו, מסתובבים באינטרנט שנים?

ובאמת זה נראה לי רעיון ענק לבנות לוגו, אך אל תשכח שזה בעייתי ביותר כי לוגו הוא דבר שאמור להיות קטן.
חוץ מבבלנק.

• הוסף לסימניות
סוג חדש של אנימציה

• הוסף לסימניות
תעשה לוגו ונראה.

• הוסף לסימניות
מעניין לראות את הלוגו שתעשה..
בלי קשר - למישהו כמו קוסם לוגו כזה היה הכי מתאים

• הוסף לסימניות
הרגת אותי..............

• הוסף לסימניות
מתי הלוויה? :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה