כללי "פרוג"ספקט חדש לפרוג

• פותח הנושא NG
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ביום א' בבנייני האומה בכנס לתעסוקה חרדית, בדוכן פרוג חולק לראשונה הפרוספקט החדש של "בית פרוג". הפרוספקט עוצב בצורת דרכון, ובו כל מסלולי הלימודים ועוד מבית פרוג.
למעוניינים לקבל את הדרכון נא לפנות למשרדי פרוג והפרוספקט ישלח בדואר
(תמונת הדוכן מאתר פאשקויל)

קבצים מצורפים

• rollup.jpg
    KB 643.3 · צפיות: 12
  • דוכן פרוג.jpg
    KB 30.3 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
השלט בגב הדוכן

...

קבצים מצורפים

• שלט.jpg
    KB 772.9 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נפתלי,

עבודה מ ד ה י מ ה ! ! !

אני צמא לפרוספקט.

• הוסף לסימניות
מקסים ביותר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;611304:
נפתלי,

עבודה מ ד ה י מ ה ! ! !

אני צמא לפרוספקט.

במשרד יתנו לך

• הוסף לסימניות
נפתלי עוד תגיע רחוק עם הדרכון הזה

דרך צלחה...

(אגב, לא מפריע לי הירוק...):)

• הוסף לסימניות
רעיון מעולה ועיצוב מקסים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י +FiX;611508:
נפתלי עוד תגיע רחוק עם הדרכון הזה

דרך צלחה...

(אגב, לא מפריע לי הירוק...):)

ניסיתי לעשות לך 2 צלצולי תודה לא הצלחתי

• הוסף לסימניות
ראיתי את זה היום , ח-בל על הזמן,
עבודה נקיה ויפה, נראה מאוד מקצועי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה