שימו לב ❣ פרוג 2025 • כל העדכונים

הודעה חשובה ממערכת האתר!!

אהבתם?

• אהבתי!

• אמשיך לגלוש בעיצוב הישן

• אנסה שבוע להתרגל

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
בלת"ק
העיצוב החדש דורש גלילה של המון זמן לבדוק האם יש נושא שמעניין אותי, הרי אף אחד לא מתעניין בכל התחומים, והגלילה המהירה מאוד משמעותית כשיש כ"כ הרבה נושאים.
צריך לשלב בין החדשנות המרשימה של העיצוב החדש לבין נוחות ומציאת נושאים בקלות יותר.
אולי אפשר להוסיף תוכנה שתזהה מהם תחומי ההתעניינות של כל ניק ויציג לו אותם בצורה יותר זמינה

למה לפוסטים באא"ר אין אפשרות ללייק מבחוץ?

כמו כן, חשבתי שבנושאים שאין לי יכולת תגובה שם, כמו נושא נעול או שאני לא חברה בקהילה המקצועית, ירד הסימן של תגובה:
1733827280801.png

מה הסיפור שליד חלק מהאשכולות יש סימן שאלה ירוק, מה זה אומר?
שזה אשכול מסוג שאלה, שההודעה הראשונה נעוצה בכל עמודי האשכול, ועל כל תגובה יש דירוג כתשובה (כמו באשכול העדכונים).

כאשר אני נכנסת כאורח דרך העיצוב החדש ומגיעה לאשכול - לעיתים קרובות חסרות באשכול הודעות!
לדוגמא, אני לוחצת בתצוגה על ההודעה האחרונה, זה מוביל אותי לאשכול הרלוונטי, אך ההודעה לא נמצאת שם, ועוד הרבה הודעות נוספות חסרות.

זמן קצר אחרי הודעה זו, התקלה תוקנה!
תודה רבה ל @הכלבויניק ולכל מי עובד על הדברים הללו!

עדיין אין אפשרות לאורחים לבחור תצוגת רשימה - אבל זו בעיה פחות חשובה.

אני רואה שעשיתם שינוי והגדלתם את הקונטינר מעט או הקטנתם את הרווח בצדדים!
תודה רבה
מדהים

@הכלבויניק
אני לא יודע אם זה קשור לעדכון או לא אבל בשבוע שבועיים האחרונים אני לא מקבל התראות באשכולות שאני עוקב אחריהם ואפילו לא כשמתייגים אותי

ובלי קשר תודה על האתר!

@הכלבויניק
אני לא יודע אם זה קשור לעדכון או לא אבל בשבוע שבועיים האחרונים אני לא מקבל התראות באשכולות שאני עוקב אחריהם ואפילו לא כשמתייגים אותי

ובלי קשר תודה על האתר!
בדוק בהגדרות העדפות שלך. מערכת ההתראות עובדת מעולה.

@הכלבויניק אשמח מאד אם יהיה אפשר לעשות שלחשוף ספוילר כשאני רואה את ההודעה הראשונה בתצוגת הפוסטים לא יכניס אותי לאשכול
תודה רבה

@הכלבויניק עיצוב נדיר!!!

הבעיות היחידות שלי שזה הרבה גלילה וקצת 'עמוס' לעין, וכן שכשחוזרים לתצוגת רשימה הכותרת של אשכול שקראת בתצוגת פוסטים עדיין בולטת.

הצעה לשיפור: אפשרות לתת לייק גם להודעה האחרונה באשכול, מה שחוסך את פתיחת רוב האשכולות.

אני באופן אישי פותח את ההתראות שלי כשאני בתצוגת רשימה, ולאחמ"כ קורא אשכולות חדשים בתצוגת פוסטים.

הרווח בכוונה ואינו מיותר, עניין של הרגל.
כן, אני כיום רואה פחות פוסטים וצריך לגלול כל הזמן, לא נח.
אני מאוד אוהב עיצוב מתקדם והוא כזה! אבל לא נח... קצת להקטין את הגובה של כל פוסט ולמתוח אותו לצדדים להכניס כמה שיותר פוסטים במסך!

הרב @הכלבויניק משום מה כשאני עושה בתצוגת פוסטים ספוילר מטושטש ובאמצע מתייג שם, הטשטוש נפסק לאחריו, דבר שגורם לי לחלק את הספוילר לשניים - לפני התיוג ואחרי (התיוג עצמו לא מטשטש בכלל.).
יש אפשרות לתקן את זה?

ושוב, תודה ענקית על העיצוב החדש, מושלם ומדויק.

הצעה לשיפור: אפשרות לתת לייק גם להודעה האחרונה באשכול, מה שחוסך את פתיחת רוב האשכולות.
זה יעזור רק במקרה בו אתה מרענן כל כמה דקות את האתר, ורואה את כל ההודעות כשהם ההודעה האחרונה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה