אמור להיות מותאם, אבל אנחנו בהרצה, אשמח לקבל צילומסך מגודל מסך שנראה פחות טוב.האם זה מותאם לכל גודל של מסך או יש גודל מינימום
אני משתמש במחשב עם מסך 15 ולפעמים חצי מהמסך שלי מכוסה בפרסומות וכד'
יתכן שזה האט משמעותי את הדפדפן של פרוג כי האתר קצת איטי
אצלי האתר מהיר.נראה מאוד יפה ומתקדם.
יקח זמן עד שנתרגל
וגם זה נהיה איטי
תשלח לי הודעה פרטית אני יחזיר לךאמור להיות מותאם, אבל אנחנו בהרצה, אשמח לקבל צילומסך מגודל מסך שנראה פחות טוב.
גם אצלי, והמסך שלי ממש גדול (נייח גדול יחסית..)אצלי רואים פוסט אחד בכל מסך והשוליים רייקים ולא מנוצלים,
כך נראה אצלי המסך (יש לציין שלפני כן ראיתי 6-7 פוסטים במסך)
צפה בקובץ המצורף 1834665
לחיצה עם הגלגלת בעכבר תפתח לכם את האשכול בחלונית חדשה, בקלות.מהמם, כמובן שצריך להתרגל...
הייתי מציעה שכאשר לוחצים על פוסט מסוים הוא יפתח כקישור נוסף אוטומטי
ולא שיצטרכו ללחוץ כל פעם על פתיחת קישור בחלון חדש..
(לי אישית - אני אוהבת לפתוח הרבה פוסטים ביחד אחרי שאני עוברת על הכל, ולכן אני לא אוהבת שזה באותו חלון)
מקווה שהסברתי טוב![]()
בעיני, זה בדיוק להיפך, בעיצוב הישן שבו יש שורות של נושאים, הדפדוף מהיר ולא צריך להתעכב על כל מה שלא מעניין אותי, אני עוצר רק במה שמעניין אותי, ומחליט אם לפתוח או לא.חיסכון בזמן: גלו את כל מה שאתם צריכים על אשכול בלי להיכנס אליו.

rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //