שימו לב ❣ פרוג 2025 • כל העדכונים

הודעה חשובה ממערכת האתר!!

אהבתם?

• אהבתי!

• אמשיך לגלוש בעיצוב הישן

• אנסה שבוע להתרגל

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
  • הוסף לסימניות
בקיצור, כל הגברים הולכים עכשיו להצטרף לבקשה.
אתם מוזמנים לפתוח לעצמכם פורום.
כאן זה פורום מקצועי, ואם הייתם מבינים הייתם יודעים איזה רף גבוה של צילום יש כאן, רק בגלל השיתוף והתחרות.
אין לי בעיה עם זה
הצטרפתי רק לטענה שבתצוגה החדשה בגלל שבפוסטים האלו יש הרבה תמונות זה תופס הרבה מקום וצריך לגלול הרבה יותר
זה הכל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שאפו על השדרוגים, אני חושבת שיקח לי קצת זמן להתרגל אבל הנוחות שתבוא אח"כ שווה את זה....
מאד יפה.

מה שכן - התמונות שמוכנסות להודעה הראשונה ומופיעות בכל גלילה ממש מציקות.
הן יפות וחדות ומקצועיות ואין לי שום מילה רעה על הצלמים והצלמות האלופים!
אבל מי שזה לא רלוונטי לו - זה לא רלוונטי לו.
בלי לפגוע באף אחד...
אז או להגביל את התצוגה לתמונה אחת (ושיהיה הכבוד ליוצרים על חשבון הנוחות הכללית)
או להוסיף אופציה כמו שהציעו כאן של כווץ הכל והרחב הכל
מי שרוצה לראות תמונות מתוך ההודעה - יראה . ומי שלא - לא.

• הוסף לסימניות
הנה...דוגמא...
שוב, בלי לפגוע בתוכן או בניק- רק כדוגמא לתצוגה.

אשכול אחד שתופס את כל המסך שלי כשלא נכנסתי בכלל לתוכן (חתכתי בתמונה את הסרגלים למעלה ולמטה מפני הפרטיות...)
וזה דורש גלילה מתישה.

1733077486257.png1733077486257.png

• הוסף לסימניות
יש לי עוד הצעת ייעול...
וזהו. אני הולכת.

באתר דרושים (נראה לי גלאט גובס, לא סגורה על זה) יש אפשרות לראות את "המשרות שלך" ואז נפתח פיד כזה עם כל המשרות הרלוונטיות
ויש אפשרות של איקס בפינת המסך,
אחרי שעשיתי איקס למשרה והתפנה המקום שלה עולות אוטומטית המודעות הבאות בלי שצריך ללחוץ על הדף הבא,
פשוט נטען לבד וזה ממש נוח!
וגם אם אסגור ואטען שוב זה לא יציג לי את מה שסימנתי כבר באיקס אא"כ אכנס ואבקש לראות גם משרות שסיננתי.
עד כאן הדרושים.

מה רלוונטי לפרוג?

אם אפשר להוסיף איקס כזה בפינת המודעה-
מה שלא רלוונטי לי אני פשוט אשים איקס ואפנה את המקום לאשכול אחר .
אני יודעת שיש סינון של נקרא ולא נקרא - אבל זה רק של אשכולות שנכנסתי פנימה
אני מציעה סינון של מה שלא רלוונטי לי ואני לא מעוניינת לראות.
(וכדי שלא נפגע שוב בצלמים, אז לדוגמא רכבים...גם בטעינה הבאה זה לא מעניין אותי)

ועוד משו אחרון אחרוןןןן

אם החגורה שמתחת לשם הניק תהיה קישור לדף הראשי של הקהילה- זה יהיה נוח בטירוף!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה,
עיצוב חדשני ונעים לעין,
והכי מועיל שרואים את ההודעה הראשונה,
כל הכבוד תמשיכו להתקדם ולהתחדש

• הוסף לסימניות
עדכון- אחרי שאתמול ניסיתי 2 דקות- התבלבלתי והחלטתי שזה לא נוח וזהו!
היום ניסיתי שוב וזה דווקא ממש נחמד ומעניין- צריך לגלול הרבה, אבל יש כמו תקציר לכל אשכול- וזה מוצלח,
אז יש סיכוי...

• הוסף לסימניות
@הכלבויניק
להוסיף בלייקים בצד שמאל של כל הודעה 2 סמיילים חשובים לנוחות :
1. המסמן גועל - כאילו ירוק מ-גועל
2. חיוך רגיל , בנוסף לצחוק מתגלגל, לא תמיד כל דבר כ"כ מצחיק...

• הוסף לסימניות
יש לכם פידבק, או טיפים נוספים לכתוב לנו?
@הכלבויניק אשמח שתסמנו את פותח האשכול במהלך התגובות שלו באשכול שפתח כפותח הדיון(כמו לינקדאין)
אני מוצאת אותי כל פעם קוראת את ההתחלה ושעוברת לאמצע כבר מאבדת מי נגד מי:) וככה צריכה לחזור להתחלה לראות מי פתח את זה...
וודאי רלוונטי בקהילות היוצרים
לכל אורך הדיון אם יש תגובה מפותח הדיון שזה יודגש ויסומן
תודה!

• הוסף לסימניות
@הכלבויניק
באג או אפיון?
אני עומדת על האשכול(מבחוץ) ורואה שתגובה אחרונה היתה לפני 45 דקות בעוד שאני הגבתי אחרונה לפני 6 דק
מאמינה שרק אני לא רואה את תגובתי כתגובה אחרונה
אבל לדעתי זה באג ולא צריך להיות מאופין כך.

עריכה: אני רואה שפשוט חסר עדכון בזמן אמת(signalr או כל מנגנון אחר בכלאופן כלפי היוזר שלי כי אחרי ריפרש זה הסתדר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה