שימו לב ❣ פרוג 2025 • כל העדכונים

הודעה חשובה ממערכת האתר!!

אהבתם?

• אהבתי!

• אמשיך לגלוש בעיצוב הישן

• אנסה שבוע להתרגל

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
@הכלבויניק כמה נקודות: א. שיהיה אפשרות לצפות בהמשך ההודעה האחרונה כמו בפוסט הראשון וכן מה זה הרווח הענק בצדדים זה מתאים לתצוגת טלפון.
ב.וכן לגבי האשכולות עצמם להם לא מגיע עיצוב חדש?
ג. ונקודה למחשבה, אולי הגיע הזמן לעדכון חלק תוך כדי עבודה מבלי לרענן את האתר שוב ושוב? וכן טעינה מהירה יותר של התוכן, כמו שיש בכל פורום נודביבי שתוכן חדש מתעדכן ברקע ובמהירות מבלי לטעון את האתר במלואו כל פעם (לא יודע אם זה יתכן רק מציע).
יש בזה מעלה אחת - אשכול שנמחק יש עוד זמן לשמור צילומים למזכרת.....😉

זה לדעתי המתנה הכי גדולה בשביל אלו שאוהבים לפתוח כמה אשכולות בבת אחת,
ורק לאחר מכן לעבור עליהם רגוע אחד אחד...

החיסרון הוא, כאשר בוחרים פתיחת בכרטיסיה חדשה, נפתחת כרטיסיה, אבל ממשיכים לגלוש בקודם.
לעומת הלחצן החדש שפותח בכרטיסיה חדשה ומעביר אותך לשם.
אם יש אפשרות שזה יהיה ממש אותו פעולה יעזור ממש.

@הכלבויניק אחרי ניסוי של כמה ימים חזרתי לישן
לא מבין למה צריך כזה רווח ענק משני הכיוונים

יש לי עוד הצעת ייעול...
וזהו. אני הולכת.

באתר דרושים (נראה לי גלאט גובס, לא סגורה על זה) יש אפשרות לראות את "המשרות שלך" ואז נפתח פיד כזה עם כל המשרות הרלוונטיות
ויש אפשרות של איקס בפינת המסך,
אחרי שעשיתי איקס למשרה והתפנה המקום שלה עולות אוטומטית המודעות הבאות בלי שצריך ללחוץ על הדף הבא,
פשוט נטען לבד וזה ממש נוח!
וגם אם אסגור ואטען שוב זה לא יציג לי את מה שסימנתי כבר באיקס אא"כ אכנס ואבקש לראות גם משרות שסיננתי.
עד כאן הדרושים.

מה רלוונטי לפרוג?

אם אפשר להוסיף איקס כזה בפינת המודעה-
מה שלא רלוונטי לי אני פשוט אשים איקס ואפנה את המקום לאשכול אחר .
אני יודעת שיש סינון של נקרא ולא נקרא - אבל זה רק של אשכולות שנכנסתי פנימה
אני מציעה סינון של מה שלא רלוונטי לי ואני לא מעוניינת לראות.
(וכדי שלא נפגע שוב בצלמים, אז לדוגמא רכבים...גם בטעינה הבאה זה לא מעניין אותי)

ועוד משו אחרון אחרוןןןן

אם החגורה שמתחת לשם הניק תהיה קישור לדף הראשי של הקהילה- זה יהיה נוח בטירוף!!
הכוונה, במקרה, לזה?

מפריע לי גם כל הגודל של זה:
אולי אפשר לצמצם הכל ל 3 שורות? למה כל כפתור צריך שורה בנפרד?
אולי אפשר את השורה הסינון לשים בשורה של מספרי העמודים ומהצד השמאלי את "סמן פורמים כנקראו"
לצמצם את זה כמה שיותר כי 1733183619474.pngזה תופס מקום של מידע אחר בלי סיבה מיוחדת.

גם הכפתורים של תצוגת פוסט ותצוגת רשימה - כבודם במקומם מונח
אבל מקומם וכבודם יהיו יעילים יותר אם לא ישבו במזרח...
#לדעתי...

1733183619474.png

בלת"ק
בגלל שבעיצוב החדש יש רווח בין נושא לנושא, כשפותחים את כל הנושאים קשה לראות במה יש תוכן חדש ומה כבר נקרא, (עד היום זה היה צפוף אז ההדגשה הייתה ניכרת לעין).

הפתרון:
לתת גוון שונה ההודעות שלא נקראו.
מה דעתכם?

@הכלבויניק
ראשית, יישר כח על ההשקעות ואוזן קשבת ללא הרף מסביב לשעון לכל שואל ומבקר..

בסקר הצבעתי שאנסה שבוע להתרגל.
כמובן שבכל עיצוב יש את היתרונות והחסרונות שלו.. אין מווושלם בעולם.
אך כאחד שלא כ"כ אוהב שינויים.... הישן המוכר והאהוב נראה לי יותר קלאסי ונוח.
ו.. ימים יגידו.
ב. וכן לגבי האשכולות עצמם להם לא מגיע עיצוב חדש?
לענ"ד לא כדאי, עוד לא הצליחו להתרגל לתצוגה הראשית..

מפריע לי גם כל הגודל של זה:
אולי אפשר לצמצם הכל ל 3 שורות? למה כל כפתור צריך שורה בנפרד?
אולי אפשר את השורה הסינון לשים בשורה של מספרי העמודים ומהצד השמאלי את "סמן פורמים כנקראו"
לצמצם את זה כמה שיותר כי צפה בקובץ המצורף 1837191זה תופס מקום של מידע אחר בלי סיבה מיוחדת.

גם הכפתורים של תצוגת פוסט ותצוגת רשימה - כבודם במקומם מונח
אבל מקומם וכבודם יהיו יעילים יותר אם לא ישבו במזרח...
#לדעתי...

צפה בקובץ המצורף 1837191
חזון. חלום. תשתית עיצובית. הדלפה.
קראו לזה איך שתרצו.
מה שבטוח שאנו קרובים לכך יותר מתמיד.
כל.
מילה.
מיותרת.

before:
1733233837833.png
after:
1733234147903.png

ואני כבר חשבתי שזה אמיתי...
העיצוב הנ"ל מופיע גם לעיני ההנהלה.
הוא מהווה מעין תשתית עיצובית, כמו שציינתי.
גם השדרוג האחרון לא הומצא ביום אחד,
הוא שאב השראה במשך שנים משיחות מאחורי הקלעים.
יום אחד העיצוב הנוכחי שלי ישפיע.
אולי.
ימים יגידו.

---
על התצוגה החדשה חלמתי מזמן ;)
צריך לחשוב על פרוג במונחים של 2080!

1733236998925.png

לגבי הכפתורים,
הם יהיו רק במחשבים,
בנייד זה יהיה בהחלקה.
רק אומר... :p

בקיצור, כל הגברים הולכים עכשיו להצטרף לבקשה.
אתם מוזמנים לפתוח לעצמכם פורום.
כאן זה פורום מקצועי, ואם הייתם מבינים הייתם יודעים איזה רף גבוה של צילום יש כאן, רק בגלל השיתוף והתחרות.
לא אהבתי בכככככככללללללללל !!! סגנון מתנשא, ולא אהוב כאן בפורטל...

ולענין העיצוב החדש.
מאוד נהניתי מהאפשרות לראות את התגובה האחרונה, ולהחליט לאן להיכנס – להתחלת הנושא או למקום האחרון שהייתי בו או לתגובה האחרונה.
מה שכן, בהחלט מצטרף להצעה של @h c לתת מקום יותר לתגובה האחרונה ולצמצם את ההודעה של פותח הפוסט – לפעמים היא ממש לא רלוונטית אחרי עשרות ומאות תגובות.... ע"ע נושאי חדשות, שההודעה הראשונה ממש כבר לא חדשות...😜😜😜 וזו רק דוגמא.
מצטרף גם להצעות להפחית את עודף הגלילה בתצוגה, כמו מה שהעלה @נבחר לצמצם את הטקסט בהודעה הראשונה ולתת פקודת הרחב. ובפרט מה שהעלה @לא כמו כולם לתת אפשרות של X לסגור נושאים שלא בתחום ההתעניינות שלי, שלא יעלו בכל טעינה חדשה [אולי שיעלו רק בטעינה של האתר מחדש, אבל לא בכל פעם שטוענים את הנושאים החדשים]. וגם, מה שהעלו כאן להעביר חלק מהכפתורים לימין ולשמאל, ובכך בעצם להרויח כפול – גם לשמור על העיצוב היפה וגם לייעל את השימוש בו...👍👍👍
ולבקשה שלי – זה מוסכם, שהאתר נועד מצד אחד לתת מידע ומצד שני לקבל מידע – מקצועי או כללי. מה שאני נתקלתי הרבה פעמים, שאני נכנס לנושא מתוך הבנה שכנראה יש לי ידע לחלוק עם המשתמשים, ואחרי שאני עובר על התגובות ומגיע לכתיבת תגובה, אני מגלה שאין לי הרשאות תגובה בתחום הזה...😮😮😮
מובן ומקובל לגמרי כל נושא ההרשאות – אבל אם הייתי יודע שאין לי הרשאות תגובה, בכלל לא הייתי נכנס לנושא, כי כרגע אני לא מחפש לקבל בזה ידע... חשבתי שיש לי להועיל לאחרים – והתאכזבתי...:(:(:(
מציע ומבקש – כמו שמופיע מעל האפשרות תגובה, שאין לי הרשאה בנושא, שכך יופיע בראש הנושא באיזה אופן שיהיה את הידיעה הזו, וכך אבחר מראש אם להיכנס בכדי לקבל מידע או לא... ולא אבזבז סתם זמן, ולא אתאכזב...
ולסיום – לא מפסיק להיות מופתע כל פעם מחדש מאיכות האתר, הן בתפעול השוטף, הן בהשקעה בויזואל, הן בנתינת מענה לכל אחד קטן כגדול... [זה מגיע מ-💝💝💝], ובעיקר בענין השמירה על הרמה הרוחנית והכללית כאחד! כל הכבוד! עלו והצליחו!

לא יודע אם כתבו - אבל טוב יהיה שבאופציה של 'התגובות שלי' מילים אלו יהיו בעצם קישור שאוכל לקפוץ היישר לתוך.. התגובות שלי.
כי פעמים שקופץ אשכול מסויים ופתאום אתה מגלה שבעצם כבר נתת את מילתך בנושא [ומרוב שהוא ישן או הזיכרון קצר] לא זוכר שהגבתי בכלל לנושא הזה.
ולך תחפש בכל 17k התגובות את התגובות הכי יקרות באשכול שהם בעצם שלי :)
@הכלבויניק

עריכה:
המחשב שלי הוא טאצ' ועכשיו אני שם לב שבעצם האופציה קיימת אך רק בנגיעה במסך עם האצבע ולא עם העכבר (או איך שקוראים לו במחשב מגע). למה זה?

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה