שימו לב ❣ פרוג 2025 • כל העדכונים

הודעה חשובה ממערכת האתר!!

אהבתם?

• אהבתי!

• אמשיך לגלוש בעיצוב הישן

• אנסה שבוע להתרגל

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
וואו. מאוד מקל על הלחיצות הכפולות.
וגם - בבקשה בבקשה - אם אפשר להוסיף - לייק הפוך!!!
לפעמים משתמשים לא מבינים וסתם תוקעים "כועס", ולפעמים כשלא מסכימים עם התוכן א"א לבטא את זה, כי "עצוב" לא קשור, ו"כועס" זה לא נכון...
בבקשה. תודה.
וואו כמה נכון.!
@הכלבויניק
גם האימוגי 🥹(מרוגש) כל כך חסר שאין את האפשרות.
כבר מספר פעמים לא שמתי אימוגי כי לא היה קשור.
וכל כך רציתי להתבטאות ולהתרגש עם הכותב.
אשמח ממש לשדרוג. תודה!!

@הכלבויניק
האתר נהפך לי לאנגלית.
לחצתי על קיצור מקשים שאיני זוכרת מהו ואז זה הציג לי אייקון של EN עם דגל ארהב" ובטעות זה נלחץ על זה ומאז האתר מוצג לי באנגלית
יש דרך להחזיר לעברית?
מאד קשה ככה
תודה מראש.

@הכלבויניק
האתר נהפך לי לאנגלית.
לחצתי על קיצור מקשים שאיני זוכרת מהו ואז זה הציג לי אייקון של EN עם דגל ארהב" ובטעות זה נלחץ על זה ומאז האתר מוצג לי באנגלית
יש דרך להחזיר לעברית?
מאד קשה ככה
תודה מראש.

טוב לא עבד לי הלינק ששמת, אבל מצאתי סופסוף למטה, ממש בתחתית האתר את האפשרות לשינוי. תודה בכל מקרה.

שמתי לב שלאחרונה אם שמים אימוג'ים בהודעה הם 'קופצים' שורה ללמעלה, וזה נותן לי הרגשה כאילו הם לא רוצים שנהיה שמחים (או עצובים, תלוי מה האימוג'י....)
תוכל להסביר יותר את כוונתך?

נראה לי שהסתדר.

במשך השעות האחרונות היו כמה פעמים בקהילת הכתיבה שצירפו אימוג'ים והם משום מה היו מעל הטקסט (ברווח שבין השורות) ולא לצידו...

בכל אופן, תודה רבה על כל העזרה והעבודה הרבה שלכם.

עדכון: @הכלבויניק זה עדיין קיים שם. זו בעייה רק של הפורם הזה?

הסתדר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה