פרוייקט בשיתוף פעולה שלי ושל אחי הגדול

• הוסף לסימניות
עבודה שלי ושל אחי אילן (הוא עשה את הציור אני את האינקינג והצבע)
רוב הבתים נלקחו בהשראה מאיפשהו, אבל בגדול קרדיט ענק לאילן..
כמו שאתם רואים יש שמה פריטים (מנעול, מנורה, תיבת דואר, ושמשיה) שלא תמיד בפורפורציות , ומידי פעם הם דיי תקועים, זה היה לפי בקשת הלקוח..
בקיצור תתיחסו רק לבתים עצמם..
כל הזכויות שמורות על הבתים, אין להוריד בשום צורה בשום פנים ואופן!!
מה אתם אומרים? סטודיו בר לב או מה? ;)

וגם בונוס הוספתי קשקוש קטן ונחמד שלי...

קבצים מצורפים

• 4.jpg
    KB 390.5 · צפיות: 38
  • 10.jpg
    KB 307.2 · צפיות: 36
  • 13.jpg
    KB 382 · צפיות: 36
  • ארמון מפואר.jpg
    KB 456.8 · צפיות: 39
  • ארמון2.jpg
    KB 503.9 · צפיות: 30
  • 23.jpg
    KB 567.1 · צפיות: 40
  • rain.jpg
    KB 554.1 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
מדהים!!!
כשרון ע---נ---ק--!

הבית שהוא בצורת מגף מזכיר לי את המשחק הישן במחשב "אמא אווזה!!" חחח היו ימים...

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
בציור הארמון מפריעה בעיה בפרספקטיבה, כדי לקצר בהסברים מילוליים אני מעלה הדגמה. סליחה על החוצפה לעלות על הציור היפה הזה עם קווים גסים ככה... הקווים אמורים להיפגש כולם בנקודה אחת.

קבצים מצורפים

• ארמון.jpg
    KB 234.9 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
השלמה מנצחת של עיצוב , שרטוט וצביעה.
חויה של ממש להתבונן, ולעיין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתלמדת;852256:
יפה מאד!
בציור הארמון מפריעה בעיה בפרספקטיבה, כדי לקצר בהסברים מילוליים אני מעלה הדגמה. סליחה על החוצפה לעלות על הציור היפה הזה עם קווים גסים ככה... הקווים אמורים להיפגש כולם בנקודה אחת.
לא חייב להצמד לחוקים על כל דבר העיקר שזה יראה טוב וזה נראה מצויין

הפרספקטיבה היא כלי ליחסי מרחק נכונים ,לא הגבלה

מה עוד שבמקרה הזה אין בעיה כלל וכלל

• הוסף לסימניות
באידיש: YO YO!!!

• הוסף לסימניות
לא ככה מציירים פרספקטיבה..
ויש הרבה סוגי פרופורציות לתמונה והצייר קובע את הקו האנך של התמונה במקרה זה של התמונה הפרספקטיבה היא כמעט טובה יש להם כמה דברים להתלמד מבחינה מקצועית..
אבל בגדול מוטו של ציור הוא: שימשוך את עיני המתבונן בו תוך כדי הנאה מהיצירה.
והלואי שאצלי השמחה והחיות יפיחו את הציורים שלי.. למרות המקצועניות.

• הוסף לסימניות
woow!!
משהו מיוחד!!
רק תעדכן כמה ילדים מציירים אצלכם - לא שבכל יום נקבל הלם חדש.....;)
המון נחת להורים של המוכשרים...

• הוסף לסימניות
יפיפה.תן רמז מה כל הבתים האלו...זה פשוט מסקרן .ובכלל הפרטים הקטנים ...לא גומרת להסתכל.

• הוסף לסימניות
מצויין של פוסטרים...
איזו עבודה נהדרת.מפעים.

כמה עולה הסוויטה בתוך המגף?.;)

• הוסף לסימניות
אוי, זה כזה בונבוני!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקוף;852252:
מדהים!!!
כשרון ע---נ---ק--!

הבית שהוא בצורת מגף מזכיר לי את המשחק הישן במחשב "אמא אווזה!!" חחח ימים...[/

QUOTוואו איזה נוסטלגיה..

• הוסף לסימניות
משהו, משהו,

בסוף אתם עוד תהיו כנופיה כהלכה...
(או שכבר עכשיו?:))

• הוסף לסימניות
אהבתי דווקא את ה"קשקוש" האחרון שלך, מיוחד!
השאר מאוד מזכיר דיסנילנד אבל כל הכבוד על הביצוע ובעיקר על עבודת הצוות...:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Danbarlev;852281:
לא חייב להצמד לחוקים על כל דבר העיקר שזה יראה טוב וזה נראה מצויין

הפרספקטיבה היא כלי ליחסי מרחק נכונים ,לא הגבלה

מה עוד שבמקרה הזה אין בעיה כלל וכלל

נכתב ע"י רחלי חרד;852317:
לא ככה מציירים פרספקטיבה..
ויש הרבה סוגי פרופורציות לתמונה והצייר קובע את הקו האנך של התמונה במקרה זה של התמונה הפרספקטיבה היא כמעט טובה יש להם כמה דברים להתלמד מבחינה מקצועית..
אבל בגדול מוטו של ציור הוא: שימשוך את עיני המתבונן בו תוך כדי הנאה מהיצירה.
והלואי שאצלי השמחה והחיות יפיחו את הציורים שלי.. למרות המקצועניות.

מכבדת את עמדתכם השונה בענין, אבל ממש ממש לא מסכימה. ציור צריך להיות קודם כל נכון, אחר כך תוסיפו לו קווצ'ים וחן השתוללות עם פרופורציות ופרספקטיבה ותאורה וכל מה שעולה על הדעת. כל עוד מתעקשים שדברים לא חייבים להיות נכונים, מפני שהציבור שלנו רגיל לרמת אומנות נמוכה ואין לו צפיות שזה יותר מ'ממי כזה' - אפשר להכנס רק תחת ההגדרה 'אמן מודרני' שלא מחוייב לכלום.

רחלי, אני לא יודעת איך ערבבת את הפרס' והפרו' לסלט אחד כזה. פרס' משמעותה לוודא שהציור מונח על מישור אחד ביחס לעין המתבונן. העין לא קופצת לגובה שונה או מרחק שונה ביחס לתמונה אחת. הצייר אכן קובע את האנך ואת קו האופק שלו, אבל הוא צריך להיות מחוייב למה שהוא קובע, ולא לקבוע שש קווים שונים באותו ציור.

כל זה לא בא להפחית מהחן המקסים של הציורים ומהכשרון המשפחתי של הבר-לבים. זה באמת יפהפה, חינני, מתוק, ומושך את העין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתלמדת;853148:
מכבדת את עמדתכם השונה בענין, אבל ממש ממש לא מסכימה. ציור צריך להיות קודם כל נכון, אחר כך תוסיפו לו קווצ'ים וחן השתוללות עם פרופורציות ופרספקטיבה ותאורה וכל מה שעולה על הדעת. כל עוד מתעקשים שדברים לא חייבים להיות נכונים, מפני שהציבור שלנו רגיל לרמת אומנות נמוכה ואין לו צפיות שזה יותר מ'ממי כזה' - אפשר להכנס רק תחת ההגדרה 'אמן מודרני' שלא מחוייב לכלום.

רחלי, אני לא יודעת איך ערבבת את הפרס' והפרו' לסלט אחד כזה. פרס' משמעותה לוודא שהציור מונח על מישור אחד ביחס לעין המתבונן. העין לא קופצת לגובה שונה או מרחק שונה ביחס לתמונה אחת. הצייר אכן קובע את האנך ואת קו האופק שלו, אבל הוא צריך להיות מחוייב למה שהוא קובע, ולא לקבוע שש קווים שונים באותו ציור.

כל זה לא בא להפחית מהחן המקסים של הציורים ומהכשרון המשפחתי של הבר-לבים. זה באמת יפהפה, חינני, מתוק, ומושך את העין.

זה לא קשור לרמה נמוכה..קודם כל בקווים שסימנת זה לא קשור לפרספקטיבה אלא זה פשוט אובייקטים עקומים והם לא אמורים להתחבר באופק כיוון שהם אינם מתרחקים לכיוון האופק
הכלל-קוים מקבילים המתרחקים מתחברים בקו האופק
לא מדובר לא בקוים מקבילים ולא בקווים מתרחקים אלא במגדל שהוא בעצמותו בשביל לתת עניין וגמישות וקומיקס -עקום בכוונה (אמנם יש פה נקודת מגוז שלישית אבל לא נכנס לזה)
זה מה שנקרה קומיקס ואיור
אם כל המגדלים היו ישרים כפלס -זה היה נראה שונה לגמרי

אני אמנם מסכים שיש מה לשפר מבחינת זווית ופרפורציות אבל הפרספק' תיהיה לעזרה נמוכה במקרה הספציפי הזה

• הוסף לסימניות
בא נסכים שלא להסכים.
הדיון מיותר.

• הוסף לסימניות
העניין הוא שיש פה טעות...
הפרפקטיבה נכונה (יחסית) מה שסימנת לא קשור לפרספקטיבה

• הוסף לסימניות
הבית הזה ספציפית (והשני הגדול) נלקחו כמעט 90 אחוז מהמקורי (שהמקורי הוא דיסני) (בגלל הלחץ וחוסר הזמן, לא היה לנו זמן לחשוב על רעיונות "מקוריים" לארמונות הגדולים.. אנחנו ציירים לא אדריכלים.. כל שאר הבתים הם אולי 15 אחוז מהמקורי..)
תראי בעצמיך.. קשה לי להאמין שיש להם בעיות בפרספקטיבה שם....

קבצים מצורפים

• ArielCastle.jpg
    KB 110.3 · צפיות: 48

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה