פרוייקט הגמר שלי בפרוג...

• הוסף לסימניות
צבעים עזים והמון הבעה ומקוריות, נהניתי והסתכלתי אולי שלוש פעמים או יותר על הציורים.
אגב, את ישראלית במקור?
משהו חוצניק קצת בסגנון.
מיוחד מאד, אהבתי!!

• הוסף לסימניות
חן, חן,
כל מחמאה מעודדת להתקדם הלאה....:)

בקשר לישראליות... כיוון מעניין,
אני ממש לא חוצניקית
ונושמת רק נופים ואוירה ישראלית......
אהממ... גם הכובע, לא היה לי כזה מעולם...;)

• הוסף לסימניות
ציורים יפהפיים, שיר מרגש, עבודה מדהימה!
עלי והצליחי!

• הוסף לסימניות
גם אני נהנית לראות שוב ושוב.

יש כאן קומפוזיציות יפות, זויות מעניינות
ציורים מלאי רגש והבעה,
צביעה חיה
והמון השקעה.

שיהיה לך הרבה הצלחות בהמשך הדרך.

• הוסף לסימניות
אמרו כבר הכל, אבל אי אפשר לראות דבר כזה בלי להגיב.
פשוט תענוג לראות!

• הוסף לסימניות
מדהים ומיוחד!

• הוסף לסימניות
מקסים ביותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוטי הלר;1560757:
מקסים ביותר
רואים את ההשפעה שלך על סגנון הציור.
זה מצויין.

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
אהבתי במיוחד את ההוא עם הבלונים!
עבודה מקסימה, רואים את ההשקעה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה