פרוייקט העטיפות שלנו :)

• הוסף לסימניות
האשכולות שהעלו לכאן בשנים קודמות עשו לי חשק גם לעשות משהו שונה.
זה מה שיצא :)
מחברות תשעט.png
מחברות2.png

• הוסף לסימניות
מלא חן!!!

• הוסף לסימניות
מקסים!!!

• הוסף לסימניות
איזה יופי -
הכי אהבתי את הסדר על השולחן ואת הריכוז של הבנות החמודות ביצירה !!

• הוסף לסימניות
תעסוקה לבנות וגם לתת להם ליצירתיות שלהם מקום להתבטא... יפה מאד!
האמת שזה היה הימור מצידי, קניתי את העטיפות החלקות בלי לשאול לדעתן, אבל ב"ה הן התלהבו מזה יותר ממני :)
איזה יופי -
הכי אהבתי את הסדר על השולחן ואת הריכוז של הבנות החמודות ביצירה !!
הסדר זה לכבוד התמונה :) רציתי שיראו מה הולך פה מהתמונה לבד, בלי הסברים.
איך העבודה המעצבנת הופכת למשהו קסום!
עדיין הייתי צריכה לגזור את העטיפה ולעטוף את המחברות, אבל בשבילי זה לא מעצבן, מה שאני שונאת זה לעטוף את הספרים :confused:

• הוסף לסימניות
עדיין הייתי צריכה לגזור את העטיפה ולעטוף את המחברות, אבל בשבילי זה לא מעצבן, מה שאני שונאת זה לעטוף את הספרים :confused:[/QUOTE]
אם תעשי את זה גם לספרים, שנה הבאה הבנות שלך יודעות לעטוף ספרים. .

• הוסף לסימניות
כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
מושלם.
אני אוהבת, איך שזה גם צבעוני ומגוון, ומצד שני יש את הקשר בין העטיפות וכולן מדברות באותה שפה.

ביג לייק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה