- הוסף לסימניות
וואו!הקישור לאתר:
שיר אישי לכל חטוף | שירים של תקווה
פרויקט מיוחד של שירים אישיים שנכתבו מהלב ונוצרו בעזרת בינה מלאכותית, ומוקדשים לכל אחד ואחת מהחטופים – במטרה לעורר מודעות ולחזק את התקווה לשובם.songs-of-hope.github.io
כל הערה/הארה/רעיון לשדרוג תתייגו אותי עם ההודעה.
שבוע טוב, ובשורת טובות!
הייתי משנה את הכותרת משנה -השירים נכתבו מהלב ונוצרו בעזרת הבינה מלאכותית....הקישור לאתר:
פרויקט מיוחד של שירים אישיים שנכתבו מהלב ונוצרו בעזרת בינה מלאכותית, ומוקדשים לכל אחד ואחת מהחטופים – במטרה לעורר מודעות ולחזק את התקווה לשובם.songs-of-hope.github.io
שבוע טוב, ובשורת טובות!
אולי אפשר לנעוץ את הקישור בראש העמודהקישור לאתר:
שבוע טוב, ובשורת טובות!
@שריקה תודה על ההארה!!, תיקנתי.@SmallGirl אולי כדאי להפוך את הלוגו (מימין לשמאל) ולמקם אותו בצד ימין, ס"ה זה אתר בעברית![]()
איזה אתר מהמם!!! עיצוב מיוחד!הקישור לאתר:
שבוע טוב, ובשורת טובות!
מה זה??!! איזה מושקע ויפה. כל הכבודהקישור לאתר:
שבוע טוב, ובשורת טובות!
חיפשתי אותך אלי!מה זה??!! איזה מושקע ויפה. כל הכבוד
אולי כדאי לתת קרדיט על כל שיר, למי שיצר אותו.
הי מה איתנו?
משום מה נרדמנו פה,
יש מתנדבים לכתיבת ויצירת שירים נוספים?
לגמרי, כל מילה. @SmallGirl @מון בלאן @אלי מוזיקAIחיפשתי אותך אלי!
התפלאתי שלא לקחת חלק ביצירת השירים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים