דרוש מידע פרוייקט השו"ת - בר אילן

• הוסף לסימניות
שלום,
אני רוצה לקנות לבעלי את פרוייקט השו"ת של בר אילן
איפה אפשר להשיג אותו במחיר טוב?
שמעתי שיש קבוצות רכישה שניתן לקנות במחיר מוזל
אשמח לכל מידע.
תודה!

• הוסף לסימניות
talsys.co.il
יש מבצעים מצוינים עכשיו

לא נראה לי קבוצות רכישה יותר טובות

• הוסף לסימניות
ראיתי שמוסד הרב קוק פירסמו על מבצע, התקשרתי והם נתנו לי את הטלפון של פרויקט השו"ת: *2036.
התקשרתי ואמרו לי שכעת המחיר הוא לגרסה 26:
בלי אנציקלופדיה תלמודית - 990 ש"ח + 200 ש"ח לקניית ספרים במוסד הרב קוק.
עם אנציקלופדיה תלמודית - 1190 ש"ח + 400 ש"ח לקניית ספרים במוסד הרב קוק.

האם אפשר להשיג את זה יותר בזול?
אני מתכננת היום להזמין שם.

• הוסף לסימניות
אשמח אם מישהו יוכל להרחיב קצת מה ההבדל בין פרויקט השו"ת לאוצר החכמה?
תודה

• הוסף לסימניות
בר אילן מכיל ספרים מוקלדים, בעיקר ספרי יסוד ושותי"ם, מעולה למי שצריך טקסטים להעתקה מהירה, וכן פתיחת ספרים לעיון מיידי [למשל, כותבים רמבם שבת ב ג, והוא מביא מיד ההלכה המבוקשת]. אוצר החכמה מכיל כמות גדולה בהרבה של ספרים סרוקים, עם תוכנת חיפוש משוכללת, ומיועד למי שרוצה ספריה ענקית לעיון וחיפוש. כמובן שיש גם הפרש עצום במחיר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה