פרוייקט מעניין: מדריך לבנים להורים קשישים

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!
טוב אז ברוך ה' הייתי די עמוסה בתקופה האחרונה בעבודה מכדי לשתף בעבודות שגמרתי. אני שמחה להעלות כעת פרוייקט מרתק שעבדתי עליו לפני כמה חודשים.
המדריך נועד לאכלוסיה הגויית-אמריקאית. ככה שאופי וסגנון הדמויות היה מתבקש. אני בכל אופן ממוקמת בממ"ד ליתר ביטחון;)
העיצוב המדהים והמקצועי של איילה קרמר האלופה. כאן מפרוג.
אשמח לשמוע את חו"ד. הלקוח בחו"ל, ככה שתוכלו להרגיש חופשי.
לילה טוב וים הצלחות!
צפה בקובץ המצורף 288160

צפה בקובץ המצורף 288161

צפה בקובץ המצורף 288163

צפה בקובץ המצורף 288164

צפה בקובץ המצורף 288165

צפה בקובץ המצורף 288166

קבצים מצורפים

• טיפ שער.PNG
    טיפ שער.PNG
    KB 22.6 · צפיות: 22
  • טיפ1.PNG
    טיפ1.PNG
    KB 45.3 · צפיות: 16
  • טיפ2.PNG
    טיפ2.PNG
    KB 49.9 · צפיות: 17
  • טיפ3.PNG
    טיפ3.PNG
    KB 50.1 · צפיות: 18
  • טיפ 4.PNG
    טיפ 4.PNG
    KB 47.5 · צפיות: 21
  • טיפ כללי.PNG
    טיפ כללי.PNG
    KB 57.1 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
וואו!
איזה יופי!
איזה סגנון!

• הוסף לסימניות
סטייל (היה אפשר קצת יותר חורפי)

• הוסף לסימניות
חה חה זה גדולל היא נראית עכשיו כמו עכבישש חחחחחח לא זה מעולה..כל הכבוד ליפיתוש כפיתוש כוכבוש!

• הוסף לסימניות
ויפית אני מבקשת שת שמרי לי קרדיט על רעיונות הצינזור..
לא זה גדול עכשיו אני עוד יותר נהנת להסתכל על הציורים שפתאום אשת העכביש הזאת תקועה באמצע..רק על ביצוע הקישקוש הזה מגיע לך צילצול תודה.. יאללה למיטה מיד!

• הוסף לסימניות
כל הכבוד זה כבר סגנון יחודי

יפה ואוורירי יש בו הרגשה של אופטימיות :):):) גם מאד ממזג עם העיצוב

• הוסף לסימניות
וואו, יפית! איזה סגנון!
ממש יפה. וממש מתאים לאמריקאים גויים...

• הוסף לסימניות
משגע.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
מחמם את הלב!

זה מין סגנון חדש שניסתי, אינקינג בהיר עם צבעים עדינים. לקחתי מכל גוון את הבהיר ביותר בסקאלת הצבעים. רציתי לייצר ציור-קומי שיהיה בוגר ובהיר היה נראה לי מתאים.

• הוסף לסימניות
אין מילים מלא וגדוש בחן חבל שזה צריך להתבזבז על הגויים אבל מה לעשות להתפרנס צריך.

• הוסף לסימניות
מדהים!
איזו זרימה, אלו דמויות... הסגנון הזה מתוק מאד. תגיירי אותם! חבל לבזבז אותם על גויים...

• הוסף לסימניות
יפית, את - סטאר!
ועד שקלטתי למה הפכת את האשה לכרטיס גרוד...

• הוסף לסימניות
וואו איזה אפיון דמויות מדהים! :eek:
כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
תודה על השיתוף בתהליך.
באמת ענין אותי איך בחרת את הצבעים העדינים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה