פרוייקט קטן בירושלים :)

• הוסף לסימניות
אשמח לתגובות.
עובד על פוסט יותר רציני בהמשך...

קבצים מצורפים

• large_01.RGB_color.0000222.jpg
    1.4 MB · צפיות: 20
  • Camera_01.jpg
    2.1 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה!
צריך להתאים אותה יותר לשאר התמונה אבל זה בסדר אם הכוונה היא להבליט את הבניין החדש ולא לתת לצופה לחפש מה חדש ברחוב...

• הוסף לסימניות
מוכר לי המקום.
אולי רחוב בצלאל בירושלים?

• הוסף לסימניות
רחוב אגריפס

נכתב ע"י רחל י;1365671:
מוכר לי המקום.
אולי רחוב בצלאל בירושלים?

פרוייקט דיור עם קומת מסחר חכו להדמיית לילה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3dyoni;1366595:
פרוייקט דיור עם קומת מסחר חכו להדמיית לילה :)

מחכים, הדמיה מאוד יפה.

• הוסף לסימניות
אין לי מושג בהדמיות,
וזה נראה מדהים לדעתי.
אבל נראה לי שהמעקות במרפסות שבהדמיה ה- 2 נמוכות מאוד ומגיעות עד הברכיים.
(נראה כמו פקשוש בפרופורציה.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3dyoni;1364859:
אשמח לתגובות.
עובד על פוסט יותר רציני בהמשך...

מאיפה הטקסטורה של האבן הירושלמית?

• הוסף לסימניות
שים לב יום קייצי והאשה והילדים הולכים עם מעילים וכובעים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה