התייעצות פרוייקט רחוב הלוחמים החדש בבני ברק

• הוסף לסימניות
כי המצב בבני ברק בבנין ישן, שזה ישן נורא ואיום בד"כ עם כל המשתמע מזה!!!!!
ממש לא בכל אזור,
במרב בני ברק יש הרבה בנינים קטנים עם קצת דיירים ועם מעלית
רק שהתכנון הוא פינוי בינוי ....

• הוסף לסימניות
אולי מישהו יכול להעלות את הכתבה .
1693257109960.png
1693257249431.png
1693257276006.png
1693257221109.png
1693257195194.png
1693257159723.png

1693257321716.png

1693257345273.png

• הוסף לסימניות
איך אפשר לקנות בפרויקט הזה דירה?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי לגינה הקטנטנה במעלה ההר עם 3 מתקנים
אנשים כאן קוראים פארק??

• הוסף לסימניות
איך אפשר לקנות בפרויקט הזה דירה?
מכירה מישהו שרוצה למכור,
אם תרצי פרטים- כתבי לי באישי או במייל.

אנשים כאן קוראים פארק??
כשאומרים פארק לא מתכוונים למתקנים,
מכנים אותו פארק בגלל הנוף, השטח הגדול של מי ברק שפתוח כבר קבוע, הדשא, העצים, האוויר, המרחב...
זה פארק/ גינה של קק"ל.

• הוסף לסימניות
מכירה מישהו שרוצה למכור,
אם תרצי פרטים- כתבי לי באישי או במייל.

כשאומרים פארק לא מתכוונים למתקנים,
מכנים אותו פארק בגלל הנוף, השטח הגדול של מי ברק שפתוח כבר קבוע, הדשא, העצים, האוויר, המרחב...
זה פארק/ גינה של קק"ל.
אני אשמח לקבל פרטים של משהו שמוכר שם
תוכלי לתת לי? shb5936.....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם יש דירות להשכרה באיזור הזה-אשמח לשמוע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה