כללי פרוייקט שיחזור - פונט חדש-ישן מעניין שיצרתי

• הוסף לסימניות
פונט שהופיע בהנצחות בישיבה בה למדתי. עד כמה שידוע לי הפונט אינו מופיע באף מאגר פונטים. ואין לו גירסא דיגטלית כל שהיא. למרות כל מאמצי לא הצלחתי להתחקות אחר מעצב הפונט.
לכן לקחתי על עצמי פרוייקט לשחזר את הפונט הזה. והנה התוצאה לפניכם אשמח לשמוע את חוות דעתכם.

קבצים מצורפים

• פונט חדש.jpg
    KB 686 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד!!!

זה מזכיר את הפונט של מעריב של פעם...
אבל אולי פחות תצא מהגבול של האות זה יצור יותר זרימה...
מה עם הפונט המעוטר??
בהצלחה..

• הוסף לסימניות
יפה.
(אולי במקרה זו הישיבה נמצאת היום ברח' הטורים?)

• הוסף לסימניות
פונט יפה
המרווחים בעייתיים
וה-ס' וה-ם' ממש דומים

• הוסף לסימניות
פונט יפה הייתי לוקח את הבסיס ומשפר אותו משפך את הט' והמ' ומסדר קצת את כל האותיות במיוחד את הא' ע' צ' ש'.

לדעתי יש פוטנציאל דוקא מאוד מיוחד בפונט הזה.

• הוסף לסימניות
אכן בכוונתי לשדרג את הפונט הזה אולם בשלב ראשון יצרתי העתק מדויק של הפונט
לאח"מ אשדרג אותו

• הוסף לסימניות
אתה לא חייב להצמד למקור

נכתב ע"י +FiX;511885:
אכן בכוונתי לשדרג את הפונט הזה אולם בשלב ראשון יצרתי העתק מדויק של הפונט
לאח"מ אשדרג אותו

תשנה באותו ראש

• הוסף לסימניות
שוקי לשאלתך
הנה הפונט הראשון שעיצבתי כפי שאתה רואה הוספתי בתוך הפונט גם ליגטורות ועיטורים כמו"כ הוא גם תומך בטעמים וניקוד באופן מושלם מלא ומדויק

קבצים מצורפים

• פונט איתמר.jpg
    KB 107.1 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
יפה
לא יצא לי לראות את האחרון בצורה מושלמת
ממש יפה ולדעתי הוא באמת יתאים ליצירה הבאה
אני לא אגיד שאתה גאון (אתה כבר יודע את זה)

• הוסף לסימניות
הכללת העיטורים במסגרת הפונט
מורידה מאיכותו ומהיותו יצירה עצמאית ייחודית

• הוסף לסימניות
הכללת העיטורים במסגרת הפונט
מורידה מאיכותו ומהיותו יצירה עצמאית ייחודית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י +FiX;511895:
שוקי לשאלתך
הנה הפונט הראשון שעיצבתי כפי שאתה רואה הוספתי בתוך הפונט גם ליגטורות ועיטורים כמו"כ הוא גם תומך בטעמים וניקוד באופן מושלם מלא ומדויק

וואו. אולי תעשה לפונט העיטורים גירסא בלי הריבועון באמצע, שיתאים גם לטקסט שהוא לא כותרת.

• הוסף לסימניות
כמובן שעשיתי גם משקל ללא המעוין. יצרתי ארבעה משקלים לפונט הזה

• הוסף לסימניות
הפונט שעשית (הראשון)

נראה כמו גוטמן הצבי... זהו פונט די מפורסם...
שאגב הלוגו שלי שאוב מהא' שלו :)

• הוסף לסימניות
ידידי,
צר לי,
אבל זה לא דומה כלל יש אולי דמיון בכך שזה קו פשוט אך לא מעבר לזה תתבונן היטב וישנו הבדל גדול בין הא' שלך לזו של הפונט.

• הוסף לסימניות
צר לי לאכזב אותך איתמר, אבל הפונט הזה קיים.
בדף קשר של הת"ת של הבן שלי זה מופיע...
בע"ה אשתדל לשאול את המלמד איזה פונט זה.

• הוסף לסימניות
אדרבה, אני אשמח לראות אותו אבל בדיוק של אחד על אחד גם לי יש פונטים דומים אך לא בדיוק כזה

• הוסף לסימניות
מתי הפונט יוצא לשוק.

והאם היה למכירה.

• הוסף לסימניות
תראה אתה אמרת שזה "פונט שהופיע בהנצחות בישיבה בה למדתי."
לי זה הזכיר את גוטמן הצבי (מצורפת תמונה) ברור שזה לא יהיה אחד לאחד היות ומה שעשית זה שחזור של משהו כשהוא מהנצחות (שלא שחובה אבל ככל הנראה זה או חריטות או הבלטות.) ומן הסתם שחזור הוא לא אחד על אחד.

אני לא בעניין של התנצחויות אני חושבת שזה מאוד מאוד מזכיר את הפונט הזה אתה חושב שלא. והיות ובקשת חוות דעת נתתי את שלי :)

בכל אופן שבוע טוב והמון בהצלחה
ואגב אני בת

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 574.2 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
הדמיון ל"הצבי" קלוש ביותר

הפונט שהוא מדבר עליו מבוסס על הפונט אלימה של האמנית אלימה ריטה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה