פריפריה פרויקטים חדשים ברכסים

אם אחיסמך הייתה עיר חרדית היא הייתה הרבה יותר יקרה.
על הנייר לאחיסמך יש נתונים הרבה יותר טובים ממודיעין עילית. בתוך הקו הירוק. בתוך גוש דן. אבל כמו שמופיע בפרסומת של פסטורל, מחיר 5 חדרים באחיסמך הוא 2.1 מיליון, ובמודיעין עילית 2.8 מיליון.
תפסיקו לחשוב שראש חרדי זה כמו חילוני
לחילוני מעניין רק כמה זה קרוב לעבודה בתל אביב
וחרדי מעניין כמה הקהילה והמוסדות מפותחים ואיכותיים
ובזה ק"ס מקום ראשון ואח"כ אחיסמך ואח"כ בפיגור גדול רכסים (לעבוד על מי שלא מכיר את רכסים זה מאוד קל וד"ל)

את הסניף צריך גם בשביל להוציא כסף מזומן (ולא להסתמך על כספומטים שלוקחים עמלות גבוהות) וגם בשביל להפקיד צ'קים שלא לכולם יש אפליקציה
מי שעדיין משתמש במזומן וצ'קים כנראה מעל גיל 30, אני לא מכיר כמעט שימוש בצקים מתחת לגיל הזה
ואגב, בשביל להפקיד צקים אפשר להשתמש בעמדות להפקדת צקים בחדרי מחשבים ובתי כנסת.
ואם אין, אפשר לפתוח, זה הרבה יותר זול ונגיש מאשר לפתוח סניף בנק

ועוד אגב, פעם אמרו על מקום שהוא לא מפותח כשאין שם מספיק טלפונים ציבוריים, היום אומרים את זה על בנקים
בכל מקרה זה זן נכחד, גם המזומן והצקים הולכים להכחד, ואיתם הכספומטים ומכשירי הצקים.

במתחם רומטק החדש שנמצא במרכז רכסים, אפשר להניח כמעט בוודאות שיהיה לפחות בנק אחד, מתוך 50,000 מ"ר מסחר ותעסוקה שזה שטח ענק.

את הסניף צריך גם בשביל להוציא כסף מזומן (ולא להסתמך על כספומטים שלוקחים עמלות גבוהות) וגם בשביל להפקיד צ'קים שלא לכולם יש אפליקציה
קרית אתא ורכסים יותר קרובות אחת לשניה מאשר רמות ד לקניון רמות

היא עיר חרדית לגמרי - לא מעורבת
ממש לא
רכסים לא נועדה רק לחרדים
בהתחלה גרו בה המון חילונים
עד לפני 15 שנה בערך עדיין היה בה בית ספר חילוני ״הרועה״ איפה שכיום ״תורת חיים״
וגם היום עדיין יש שם כמה משפחות חילוניות
בבנה ביתך

קרית אתא ורכסים יותר קרובות אחת לשניה מאשר רמות ד לקניון רמות
ידוע ההבדל בין אם זה בעיר שלך או לא
זה בהשוואה לחתונות - המרחק בין רמות לאולמות גוטניק/מונדיאל/וולף הוא יותר זמן מאשר מרמות לנוף עילית בק"ס אבל אנשים הולכים יותר אם זה בעיר
אנשים יקפצו מנווה יעקב לבית וגן ולא יקפצו מנווה יעקב לים המלח אפילו שזה אותו מרחק באוטובוס

זה בהשוואה לחתונות - המרחק בין רמות לאולמות גוטניק/מונדיאל/וולף הוא יותר זמן מאשר מרמות לנוף עילית בק"ס אבל אנשים הולכים יותר אם זה בעיר
אנשים יקפצו מנווה יעקב לבית וגן ולא יקפצו מנווה יעקב לים המלח אפילו שזה אותו מרחק באוטובוס
אכן סביר להניח שאם ים המלח היה בקרית אתא אנשים היו נוסעים אולי פחות
יש הבדל בין דבר לדבר ולכן השאלה היא לא מה נכון שיהיה אלא איך אנשים מסתדרים וכמה זה קל ויעיל

מבדיקה מהירה (בין בתח"צ ובין ברכב פרטי, נכון לשעה זו)
זמן נסיעה מרמות לנוף עילית בק"ס הוא פי 2 מנסיעה מרמות לאולמות גוטניק/מונדיאל/וולף.
וכן מנווה יעקב לים המלח הוא פי 2 מנווה יעקב לבית וגן.
בקיצור לא יודע אם התיאוריה נכונה, אבל הדוגמאות בוודאי לא נכונות.

מבדיקה מהירה (בין בתח"צ ובין ברכב פרטי, נכון לשעה זו)
זמן נסיעה מרמות לנוף עילית בק"ס הוא פי 2 מנסיעה מרמות לאולמות גוטניק/מונדיאל/וולף.
וכן מנווה יעקב לים המלח הוא פי 2 מנווה יעקב לבית וגן.
בקיצור לא יודע אם התיאוריה נכונה, אבל הדוגמאות בוודאי לא נכונות.
הדוגמאות מדוייקות
הכוונה בתחבורה ציבורית כמובן, וזה לא משנה מה כתוב בגוגל מפות, במציאות הזמן לוקח הרבה יותר זמן

במתחם רומטק החדש שנמצא במרכז רכסים, אפשר להניח כמעט בוודאות שיהיה לפחות בנק אחד
לא צריך להניח, הם כותבים בפרסומת שאכן כך. (ושימו לב לשורה הכי מעניינת - כל שטחי המסחר נמכרו!)

1760640088004.png

תכללססססססס
מכל קריאת האשכול הזה
היכן כדאי לי לקנות במצפה השחר או כפיר-דרך אמונה???????

תכללססססססס
מכל קריאת האשכול הזה
תכל'ס נכון לעכשיו, הכי משתלם בעץ השקד,
גם תכנון דירה נהדר, מרפסות גדולות,
וגם בג.הפרסה, מיקום ונוף מדהים (למרות שהם מאחורי כפיר)

תכללססססססס
מכל קריאת האשכול הזה
בין עץ השקד, כפיר, ומצפה השחר, יש קצת הבדלי מחיר, תעשה חשבון מה הכי מתאים לך
וכן לעוד כמה זמן אתה צריך/רוצה להיכנס לדירה, במצפה השחר יש אכלוס קרוב מאוד וגם פרויקט ב לעוד שנתים שלוש, בעץ השקד האכלוס להבנתי במהלך השנה, וכפיר לפחות עוד שנתיים

תכל'ס נכון לעכשיו, הכי משתלם בעץ השקד,
גם תכנון דירה נהדר, מרפסות גדולות,
וגם בג.הפרסה, מיקום ונוף מדהים (למרות שהם מאחורי כפיר)
לעץ השקד אין כמעט נוף אולי לקומה האחרונה כל הפרוייקט מוסתר מהבניינים של כפיר

לעץ השקד אין כמעט נוף אולי לקומה האחרונה כל הפרוייקט מוסתר מהבניינים של כפיר
ממש לא נכון
הייתי שם בפועל שבוע שעבר, יש מרווח בין הבניינים, יש נוף אמנם לא כמו כפיר (בחלק מהבניינים), גם בקומה ראשונה ושניה, יש נוף פתוח מהצד לכוון מפרץ חיפה והים,
מוזמנים ללכת לראות ולהתרשם..
אגב אני אישית בכלל לא אמור לגור בפרסה, אני רק הלכתי להתרשם בתור תחביב שיש לי לפרויקטים חדשים.. ונותן את ההתרשמות שלי כאן.
בברכה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה