פריפריה פרויקטים חדשים ברכסים

בכמה מוכרים דירה כזו?
רוצה להתייעץ על דירה להשקעה
דירת 4 חדרים לנוף (115 מ"ר) יהיה מוכן תוך 3 שנים
תנאי תשלום 15/85
כמה שווה דירה כזאת ברכסים (אני מתעניין על מצפה השחר)
מה אומרים חברי הפורום?
@אבי ירושלמי
האם התקדמת עם מידע על זה?
יעזור לי מאד

אבל ברצינות, יש לא מעט אנשים [ואני ולא מעט מחברי ביניהם] שלא מוכנים להוסיף עוד יותר מאלף שקל בחודש *30 שנה בשביל לגור באחיסמך.
למה, כי הורים שלכם ברכסים, או שאין לכם עוד אלף ש"ח בחודש, או אפשרות אחרת?

מציעים לך טסטרצ'ויס במרכז בתוספת 5% בלבד. לא תיקח?
לא, זה לקרוע לעצמי את הצורה
אם זה לא היה ברור - אני מעדיף רמת חיים קצת יותר גבוהה בצפון מאשר לשלם את כל כולי בתשלומי משכנתא במרכז
עוד 5% במחיר של הדירה זה ההבדל בין לשרוד ללחיות.

לא, זה לקרוע לעצמי את הצורה
אם זה לא היה ברור - אני מעדיף רמת חיים קצת יותר גבוהה בצפון מאשר לשלם את כל כולי בתשלומי משכנתא במרכז
מסכים לחלוטין עם הגישה רק שהייתי לוקח את זה עוד צעד לכיוון עפולה..

מסכים לחלוטין עם הגישה רק שהייתי לוקח את זה עוד צעד לכיוון עפולה..

ועוד צעד לכיוון בית שאן...

בהחלט, כל אחד עם היכולות שלו וההעדפות שלו.

יש לחלק מהאנשים איזשהו קטע שהם חושבים שהדבר הכי חשוב, בפער, מעל כל דבר אחר, זה לגור במרכז,
והם לא מוכנים להבין שיש אנשים שאין להם את זה, ושהם מוכנים לגור במקומות אחרים על פני הגלובוס מבחירה ולא כי שם המשאית שפכה אותם.

עוד 1000 ש"ח במשכנתא זה ההבדל? ובמרכז לא תהיה משכורת גבוהה יותר? או שיש משהו מיוחד ברכסים? כי אתה אומר שההורים לא מרכסים (לא חייב לענות)

עוד 1000 ש"ח במשכנתא זה ההבדל? ובמרכז לא תהיה משכורת גבוהה יותר? או שיש משהו מיוחד ברכסים? כי אתה אומר שההורים לא מרכסים (לא חייב לענות)
בדר"כ זה אנשים שמעדיפים את רכסים גם בלי קשר למחירים
רק הם לא יכולים לומר זאת כי זה לא מסביר את המחירים הגבוהים
אז הם אומרים ששוה בשביל 100 א' שקל
ואם באמת הכסף היה מדבר אליהם היו בוחרים בפריפריות דומות לרכסים (באיכות וכמות) במחירים זולים

נערך לאחרונה ב:
אני יענה לא כי אני חייב...
בהרבה מאוד מקצועות אין הבדל ברמת ההכנסה בין מרכז לפריפריה, ולכן זה לא נכנס לשיקול, וכן, עוד אלף שקל במשכנתא זה ההבדל בין רמת חיים נמוכה לרמת חיים יותר גבוהה.

על פי המסתמן - חדשות טובות לרוכשים ברכסים (יכול לתת דחיפה משמעותית למקום).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה