- הוסף לסימניות
לא כתוב בהודעות כמה מטר אני דיברתי על שלושה חדרים אבל 105 מטר כולל מרפסתברוכים הבאים לפורום.
בהודעות הקודמות ראינו שבקבוצת הרוכשים זה המחיר ל4 חדרים, לא ל3.
ועוד שהדירה בנויה ולא עוד 3 4 שנים
בכל אופן תודה רבה על התשובה !!
לא כתוב בהודעות כמה מטר אני דיברתי על שלושה חדרים אבל 105 מטר כולל מרפסתברוכים הבאים לפורום.
בהודעות הקודמות ראינו שבקבוצת הרוכשים זה המחיר ל4 חדרים, לא ל3.
גם בהודעות הקודמות מדובר על אכלוס בעוד חצי שנה.לא כתוב בהודעות כמה מטר אני דיברתי על שלושה חדרים אבל 105 מטר כולל מרפסת
ועוד שהדירה בנויה ולא עוד 3 4 שנים
בכל אופן תודה רבה על התשובה !!
זה כמעט אותו מחיר כמו ברמה ד,מה המחיר בבית שמש הוותיקה ל3 ו4 חדרים חדשות
הציעו לי קבוצת רכישה ל3 חדרים 90 מטר פלוס מרפסת 15 מטר ב1895000 חצי שנה לקבלת מפתח שווה
ושהשוק של הדירות החדשות בבי''ש הישנה נראה הרבה פחות להיט מהשוק ברמב''ש.
שאלה למבינים כאן..זה כמעט אותו מחיר כמו ברמה ד,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים