זה 1000 בבת אחת בשלב הראשון לא אלפיים, אבל קצת מטריד שאין הודעות סטטוס עם צפי לפחות לגבי החלק של ההרשמה, לפני חודש אמרו לי שבועיים...זה לוקח הרבה יותר זמן מקבלן רגיל במיוחד שמוכרים בבת אחת 2000 דירות
הפרויקט הזה דורש סבלנות ועד שיסתיים זה כ-4 שנים
והם יכולים לעזור לנרשמים ולתת להם את האינפומציה הדרושהאף אחד לא חייב לך כלום
ואף אחד לא חייב לשים שום קלף על שום שולחן
לא גבו ממך שקל אחד
אתה יכול לעשות כאוות נפשך
זה גם נכוןכמובן שאף אחד לא חייב!! כלום.
זה לא נושא של זכות או חובה.
יש כאן מלא אנשים שנרשמו והפסיקו לחפש דירות כי הם רוצים את הפרויקט הזה.
אז מארגני הפרויקט יכולים לשבת בנחת על הכסא ולומר כלשונך הזהב
והם יכולים לעזור לנרשמים ולתת להם את האינפומציה הדרושה
ועל ידי זה הם יוכלו להמשיך ולהטיב עם כולם
שמי שרוצה ישאר ומי שלא - יעזוב
מדויק ביותר, ברמה האישית יש לי הצעה די קונקרטית לקניית דירה באחת הפריפריות הצפוניות היותר קרובות יחסית, כרגע נשאר על הגדר כדי לתת צ'אנס למיזם בעכו שהוא גם יותר זול וגם נשמע יותר מתאים רוחנית, אבל כל יום שעובר אני מפחד לצאת קרח מכאן ומכאן. זו לא תחושה נעימה לחיות בחוסר וודאות במיוחד שאתה יכול להפסיד מכל הכיוונים, נכון שאף אחד לא חייב כלום וכו וכו אבל נראה לי שלתת מדי פעם הודעות עדכון יכול להיות נחמד יותר.כמובן שאף אחד לא חייב!! כלום.
זה לא נושא של זכות או חובה.
יש כאן מלא אנשים שנרשמו והפסיקו לחפש דירות כי הם רוצים את הפרויקט הזה.
אז מארגני הפרויקט יכולים לשבת בנחת על הכסא ולומר כלשונך הזהב
והם יכולים לעזור לנרשמים ולתת להם את האינפומציה הדרושה
ועל ידי זה הם יוכלו להמשיך ולהטיב עם כולם
שמי שרוצה ישאר ומי שלא - יעזוב
אתה יודע אם זה המקום של הפרויקט?עברתי שם היום . יש הרבה עבודות תשתית לשכונה
צפה בקובץ המצורף 2039189צפה בקובץ המצורף 2039190צפה בקובץ המצורף 2039191צפה בקובץ המצורף 2039192
בטח שאני יודע. לא צילמתי באיזורים שנבנים שם ויש הרבה. החלק החרדי הוא הצפוני ביותר שזה איפה שצילמתי.אתה יודע אם זה המקום של הפרויקט?
כי יש שם הרבה בניינים כבר בנויים ועוד פרויקטים
אולי תמקד את כולנו על גבי המפה איפה זה בדיוקבטח שאני יודע.
אני גם עברתי שם לאחרונה וראיתי שלט שכתוב עליו אחיסמך בשערי עכו אבל לא מעבר לזה, זה נראה שבינתיים השטח הזה מיועד למוצרי בניה של הפרויקטים ליד, אבל נחכה בסבלנותבטח שאני יודע. לא צילמתי באיזורים שנבנים שם ויש הרבה. החלק החרדי הוא הצפוני ביותר שזה איפה שצילמתי.
בדרום השכונה בנייה מסיבית של איזור תעשיה ושכונות .
למיטב הבנתי עוד לא חתמו עם חברת מימון (לא דובר על הלוואות מנדיבי עם ללא ריבית?) ושמעתי (לא יודע כמה אפשר לסמוך) שגם לא עם קבלן מבצעאני גם עברתי שם לאחרונה וראיתי שלט שכתוב עליו אחיסמך בשערי עכו אבל לא מעבר לזה, זה נראה שבינתיים השטח הזה מיועד למוצרי בניה של הפרויקטים ליד, אבל נחכה בסבלנות
נדיבי עם זה לרכישת הקרקע.למיטב הבנתי עוד לא חתמו עם חברת מימון (לא דובר על הלוואות מנדיבי עם ללא ריבית?) ושמעתי (לא יודע כמה אפשר לסמוך) שגם לא עם קבלן מבצע
שואל שאלת תם: לבנייה עצמה לא היה עוזר הלוואות מאנשים פרטיים? (אולי יש חובה חוקית לחברת מימון מורשה) או שפשוט לא היתה אפשרות?נדיבי עם זה לרכישת הקרקע.
חברת מימון זה לבנייה עצמה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים