- הוסף לסימניות
- #1,021
היום בצהריים קיבלתי - אני מס' 370+
ברור שנרשמו ברצינות הכי טוב אם תעבור על האשכול כדי לראות שיש פה הרבה רצינייםבתור אחד הנרשמים היינו שמחים לדעת האם יש עוד אנשים שנרשמו ברצינות לפרויקט הנ"ל
וכן, איך ניתן לאכוף בפועל השכרה או מכירה של הדירות בפרויקט?
אם זכית כבר במחיר למשתכן כנראה שלא יבטלו לך את זה למפרערציתי לשאול את כל המבינים:
אני זכיתי במחיר למשתכן,
ובמקביל גם נרשמתי לפרויקט אחיסמך בשערי עכו, (ראה כאן האשכול המרכזי על הגרלות דירה בהנחה)
אלא שבגלל החשש לגזירות על החרדים, ואולי ח"ו גם על מחיר למשתכן,![]()
השאלה על מה עדיף לי ללכת,
כעת הם מבקשים דמי רצינות ע"ס 20,000, ובאם בסוף מתחרטים ולא קונים אצלם, חוזר 19,000 , והאלף האחרון זה הולך להוצאות משרד,
השאלה מה כדאי לעשות, ואם יש פה עוד אנשים כאלה כמוני.
א. מישהו יודע על המפרט הטכני.א. מישהו יודע על המפרט הטכני.
ב. האם 613 או הקבלן יסייעו בהקמת בית כנסת מוסדות וכדו',
ג. האם בטוח שיהיה התחייבות לתאריך מסירת מפתחות ופיצויים על עיכוב
ד. אשתי עובדת בהוראה מה הסיכוי שלה למצוא משרה בקהילה אם יגיעו לשם אלף זוגות צעירים בו זמנית [הרבה מורות, קצת תלמידות].
ה. כמו כן אשתי עובדת באיפור, מישהו יודע אם יש לזה ביקוש בפריפריות.
אשמח למשוב. תודה רבה.
כן, אבל אני לא רוצה להפסיד את ה1000 ש"ח, וגם אני רוצה להיות רגוע כשאני מוציא 20,000 ש"ח*כן, תראה בחוזה, בלי זה אל תחתום.....*
כי אין זוגות שמחתנים.*למה לא? בצפון אין איפור? הבעיה בפריפריה היא חוסר ביקוש למקצועות של עובדות שכירות שאין שם משרדים בתחום, עצמאיות שצריכות הרבה לקוחות כדי להרוויח או תחומים שלא מפותחים מספיק בצפון*.
הקבלן מחויב לחוק מכר, לכן אין סיבה שלא יהיהכן, אבל אני לא רוצה להפסיד את ה1000 ש"ח, וגם אני רוצה להיות רגוע כשאני מוציא 20,000 ש"ח
כי אין זוגות שמחתנים.
חיפה, רכסים, קרית אתא.כי אין זוגות שמחתנים.
הרבה עדיין בגילאים של חתונות/אירוסין/בר מצווה של אחיםכי אין זוגות שמחתנים.
לא מסתבר שיגיעו מרכסים למאפרת בעכו. מדובר במרחק של 25 ק"מ. אם כי ייתכן ביקוש מקומי מצד הקהילה.חיפה, רכסים, קרית אתא.
הכל ממש בקרבת מקום.
בגדול כןמישהו הצליח להבין מה סדרי התשלומים??
היום דיברתי איתם בטלפוןמישהו הצליח להבין מה סדרי התשלומים??
דוקא כן , לא יותר זמן מאשר להגיע מרמות לרוממה.........לא מסתבר שיגיעו מרכסים למאפרת בעכו. מדובר במרחק של 25 ק"מ. אם כי ייתכן ביקוש מקומי מצד הקהילה.
ודי למביןהיום דיברתי איתם בטלפון
והמליץ לי כבר מעכשיו לנהל חשבון בנק תקין כי בעוד 3 חודשים בערך הם רוצים שיהיה חוזה (ואולי הכוונה גם להגדיל הכנסות למי שצריך )
לכאורה אתה צודקודי למבין
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים