- הוסף לסימניות
אאל"ט אלו כל הבקשות שהוגשו בגוש. לא ראיתי תוכניות בבקשות של וול סטון.מישהו יודע פה איפה אני יכול למצוא את התוכניות של המקום באתר התיכנון ובניה של עיריית עכו?
אאל"ט אלו כל הבקשות שהוגשו בגוש. לא ראיתי תוכניות בבקשות של וול סטון.מישהו יודע פה איפה אני יכול למצוא את התוכניות של המקום באתר התיכנון ובניה של עיריית עכו?
בשכונת מזרח עכו קיימים פרוייקטים בבניה מתקדמת כברבניה פארק תעסוקה זה לא ביום אחד
ולנסוע מעכו לחיפה , קריות או כרמיאל זה לוקח זמן ( 40 דק ברכב )
היית פעם בקרית ים אין בניין בלי סורגים ומזגנים עם חלודה (המרחק מבני ברק לים זה לא כמו בפרויקט הנ"ל)
מוסדות חינוכיים לא נבנים ביום אחד גם אם מגיעים 1700 משפחות ביחד
האוכלסיה החרדית הקיימת בעכו מאוד מאוד מגוונת ולא קרובה לסגנון של משפחות חרדיות במרכז , ירושלים ואפילו רכסים
מעכו לחיפה באוטובוס זה חצי שעה קריות פחות.. מעכו לכרמיאל זה רבע שעה ליקנעם אולי 40 דקותבניה פארק תעסוקה זה לא ביום אחד
ולנסוע מעכו לחיפה , קריות או כרמיאל זה לוקח זמן ( 40 דק ברכב )
ואתה יכול להעלות צילום/את הכתבה?מי שמתעניין בעלון 'במה' של השבוע יש כתבה על הפרויקט
אם תשימו לב, במפה שטען ההדר שבהדר, רובו של הפרוייקט ממוקם בצפון מזרח מהעיר העתיקה (שנמצאת במפרץ) אם העיר העתיקה היא עכו הקדומה אנחנו בבעיה....ברור שעניתי על זה, אין לי מושג איפה עכו שנקראת חו''ל אבל הפרויקט ממוקם ממזרח לכביש 4 צפונית לכביש 85
![]()
אם אכן כך, אדרבה, רק צריך להבין את זה לפי הנתונים לפנינו ולבדוק את אמינות השמועה....וכמדומה שהגר"ד לנדו הסכים לתת את ברכתו לפרויקט רק אחר ששמע מהגר"ש רוזנברג שאין חשש חו"ל.
רק מציין שיש מחלוקת גירסאות והגר"א גורס הפוך מגירסת הראשונים.אם תשימו לב, במפה שטען ההדר שבהדר, רובו של הפרוייקט ממוקם בצפון מזרח מהעיר העתיקה (שנמצאת במפרץ) אם העיר העתיקה היא עכו הקדומה אנחנו בבעיה....
להלן לשון הגמ' בגיטין דף ז: היה מהלך מעכו לכזיב מימינו למזרח הדרך טמאה משום ארץ העמים ופטורה מן המעשר ומן השביעית עד שיודע לך שהיא חייבת משמאלו למערב הדרך טהורה משום ארץ העמים וחייבת במעשר ובשביעית עד שיודע לך שהיא פטורה עד היכן עד כזיב.
השמועה ידועה לי בבירור, כתבתי כמדומה כי לא הייתי בטוח בזהותו של הגר"ש רוזנברג, יתכן שזה רב אחר שר' דב סומך עליו.אם אכן כך, אדרבה, רק צריך להבין את זה לפי הנתונים לפנינו ולבדוק את אמינות השמועה....
דירת 3 חדרים 900,000מישהו יודע מה טווח המחירים שם מעניין לדעת
יש אפשרות להעלות את הכתבה?מי שמתעניין בעלון 'במה' של השבוע יש כתבה על הפרויקט
אל תחיו באשליות עכו כבר שנים היא עיר נכשלת וכמובן מי השפני הנסיון? חרדיםבשכונת מזרח עכו קיימים פרוייקטים בבניה מתקדמת כבר
מרכז התעסוקה התחיל כבר בתשתיות
יתכן מאוד שיהיה גם הייטק
וגם אם לא יהיה שם הייטק
יש את רפאל מרחק 10 דקות נסיעה הוא נחשב המעסיק הגדול בצפון מעל 8000 עובדים
המתחמים העיקריים של הייטק הם במרחק של 40 דקות בשעות פקוקות
זה מת"מ בחיפה ופארק הייטק ביוקנעם
יש שם את כל החברות הגדולות
חוץ מהייטק יש מתחם מפעלים ענק בין הקריות לעכו וגם את פארק תעשיות בר לב באחיהוד שמספקים מאות מקומות עבודה למזכירות, ותחום הכספים מנה"ח, רואי חשבון ועוד וכל זה ב 10 דקות נסיעה
צריך לדעת שבעבודות משרדיות מעדיפים היום את החרדים על פני הערבים, ולכן באזור מטרופולין חיפה זה יחסית יותר קל למצוא עבודה מפריפריות אחרות.
לא כל כך הבנתי את הסוף 'ראה ערך אחיסמך, חריש לוד'אל תחיו באשליות עכו כבר שנים היא עיר נכשלת וכמובן מי השפני הנסיון? חרדים
מידיעה אני אומרת כל צפוני שתשאל יגיד לך להתרחק מהעיר הזו ועדיף כבר ללכת לקריות או לרכסים
בקיצור מה שבאתי לאמר זה שצריך לבדוק טוב טוב את הפרויקט הזה ראה ערך אחיסמך, חריש לוד וכד'
הצליחה אחרי הרבה מכשולים בדרך, פעם דיברת אם מישהו שהפסיד שם כסף?לא כל כך הבנתי את הסוף 'ראה ערך אחיסמך, חריש לוד'
אלה דוגמאות לפרויקטים שלא הצליחו? אתם מכירים את אחיסמך?
אתם מכירים תושבים באחיסמך שאומרים שאחיסמך לא הצליחה?
מי שהפסיד כסף זה היה בשלב א' האיכלוס של שלב ב' (שזה מי שמתעסק עכשיו בעכו) הלך בקלות ואנשים הרוויחו שם מלאהצליחה אחרי הרבה מכשולים בדרך, פעם דיברת אם מישהו שהפסיד שם כסף?
ואין לי בעיה שאנשים ילכו לקנות בעכו אבל כן יש לי בעיה שמוכרים לציבור שגם ככה אין לו בקושי כסף לוקשים והבטחות
אני גם מבקשיש אפשרות להעלות את הכתבה?
במה בדיוק מתבטא עכו פה?אל תחיו באשליות עכו כבר שנים היא עיר נכשלת וכמובן מי השפני הנסיון? חרדים
מידיעה אני אומרת כל צפוני שתשאל יגיד לך להתרחק מהעיר הזו ועדיף כבר ללכת לקריות או לרכסים
בקיצור מה שבאתי לאמר זה שצריך לבדוק טוב טוב את הפרויקט הזה ראה ערך אחיסמך, חריש לוד וכד'
אז כל התגובות השליליות שלך פה בקשר לפרויקט זה הכל מדאגה לציבור...הצליחה אחרי הרבה מכשולים בדרך, פעם דיברת אם מישהו שהפסיד שם כסף?
ואין לי בעיה שאנשים ילכו לקנות בעכו אבל כן יש לי בעיה שמוכרים לציבור שגם ככה אין לו בקושי כסף לוקשים והבטחות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים