- הוסף לסימניות
ובנוסף כל 10-15 שנה צריכה שיפוץ יסודי של 150-200 אלף שקל.
ובנוסף כל 10-15 שנה צריכה שיפוץ יסודי של 150-200 אלף שקל.
אנחנו מדברים על מישהו שרוצה לקנות דירה, לא לשכור לכל אורך ימי חייו.אם אין ספקולציות על מחירי הדירות והשכירות, אז לשכור לכל אורך ימי חייך יהיה יותר זול.
שווה ומומלץ רק שלכאורה אי אפשרב. האם אפשר לקנות שם להשקעה ?שווה ?< מומלץ ?
א. את הצדיקות ידעו רק אחרי שיתפרסם מי קנה שםא. מה רמת הצדיקות שיהיה לקהילה ?
ב. האם אפשר לקנות שם להשקעה ?שווה ?< מומלץ ?
אחרי 5 שנים אין בעיה למכור באיזה מחיר שתרצה, את העודף-אם ישאר, יקבל אם עדיין לא מכרובתוספת קנס - ובלי לקבל עודף אם נשאר בקופה - ובמחיר שקנית
בחיפה אם אתה מדבר על שכונת הדר וחדש מקבלן אז יש יש את נווה הדר ששם אפשר להשיג 3 חדרים ב1.100.000 ו4 חדרים ב1.400.000 שאם מחשבים עלות של שכירות והצמדה למדד זה מקטין את הפער ודירות ישנות אפילו משופצות ברור שיש השאילה איזה גודל ואיפה בשכונהאתה גר בחיפה???
א''כ אני מאד אשמח אם תראה לי דירות ב900 אלף
בהצלחה
בקיצור במילים אחרות אין בחיפה מחיר כזה של 900 אלף לדירהבחיפה אם אתה מדבר על שכונת הדר וחדש מקבלן אז יש יש את נווה הדר ששם אפשר להשיג 3 חדרים ב1.100.000 ו4 חדרים ב1.400.000 שאם מחשבים עלות של שכירות והצמדה למדד זה מקטין את הפער ודירות ישנות אפילו משופצות ברור שיש השאילה איזה גודל ואיפה בשכונה
מעלות
מקום שהוא כבר מבוסס מול מקום חדש שאנחנו לא יודעים איך הוא יתפתח וגם זה לוקח זמן
חסרונות
חוץ מהפרויקט הזה שהוא 5 בנינים השכונה ישנה
שנית על פרויקט נווה הדר ספציפי כעת אי אפשר לקחת משכנתה על הדירות הסיבה כפי מה שאני מבין ומי שרוצה ליקנות שיבדוק בעצמו מפני שיש חוב שבין 2.000.000 ל 2.500.000 בין הקבלן למדינה שזה בממוצע בין 10.000 ל15.000 שקל לדירה וכעת הדירים תובעים את הקבלן בבית משפט שיסדר את הענין בר5גע שאפשר לקחת משכנתה לכעורא המחיר יקפוץ
תחפש מספר של נציג תשאל ידידים וכו ותבקש מהנציג שאתה רוצה להגיע דרכו או שתברר מי נציג באזור שלך או של המשפחה שלך וכו'ראיתי למעלה שהם שואלים ע"י איזה נציג הגעתי, אם אני לא מכיר שום נציג שלהם אין לי למה להתקשר? גם אם אני ליטאי אשכנזי וכו'?
יש לך מספר? כי אני לא מכיר מישהו כזה, וגם בישיבה שלי (וולפסון) לא ידוע לי על נציגתחפש מספר של נציג תשאל ידידים וכו ותבקש מהנציג שאתה רוצה להגיע דרכו או שתברר מי נציג באזור שלך או של המשפחה שלך וכו'
אין דירות ישנות משופצות נורמליות ב900, חורבות יש גם ב600, אתה מוזמן למצוא לידירות ישנות משופצות יש ב900.000 ולדירות חדשות אז 900.000 שקל לדירה על הניר שיש לה עלויות של שכירות והצמדה למדד אם נחשבן את העלות הסופית נגלה שזה יוצא לא רחוק מ ה1.100.000 שקל שעולה דירה חדשה בחיפה שהיא כבר בנויה ומאוכלסת
יודעת מי ששאלו אותו דרך איזה נציג הגיע ואמר שאשתו ראתה על המקום בפרוגראיתי למעלה שהם שואלים ע"י איזה נציג הגעתי, אם אני לא מכיר שום נציג שלהם אין לי למה להתקשר? גם אם אני ליטאי אשכנזי וכו'?
תגיד להם שלחו במייל של בוגרי ישיבת וולפסון. זה יספק אותם כמו נציג...יש לך מספר? כי אני לא מכיר מישהו כזה, וגם בישיבה שלי (וולפסון) לא ידוע לי על נציג
תבררו טוב טוב מה קרה למי שקנה להשקעה באחיסמך, הם לא רוצים משקיעים ועושים הכל כדי שזה יהי לא משתלם,א. את הצדיקות ידעו רק אחרי שיתפרסם מי קנה שם
ב. אפשר לקנות להשקעה אבל יוכלו למכור את זה רק אחרי 5 שנים מקבלת מפתח או 7 שנים מסגירת חוזה
המחיר כיוםמה ההבדל בין עכו להר יונה ג'?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים