הקובע למס רכישה זה יום חתימת חוזה המכר, לא קשור כלל לתשלומים.ממש לא.
מדובר על מס רכישה, שהוא לא נעים אבל הרבה יותר נמוך- 8% עד 6M, מעל זה 10%.
השבוע פורסם שיש פרצלציה מלאה.הקובע למס רכישה זה יום חתימת חוזה המכר, ולא קשור כלל לתשלומים.
אא"כ מדובר בקבוצת רכישה ללא פרצלציה, ורישום רק בסוף.
התחילה מלחמה עם איראן... אז הנייעס בכוללים הוחלף (כמובן רק למי שמגיע ולא צריך להיות בייביסטר כי אשתו פתאום עובדת חיונית)נראה קצת שעכו ירדה מסדר היום
אולי כי
לא לאהתחילה מלחמה עם איראן... אז הנייעס בכוללים הוחלף (כמובן רק למי שמגיע ולא צריך להיות בייביסטר כי אשתו פתאום עובדת חיונית)
אני בקשר רציף עם נציג בכולל וממה שהבנתי ממנו נשארו עוד כמה וכמה עניני פרוצדורה וטפס לוגיה כמו חברה מממנת וחברה מבצעת ובמילים אחרות יצאו לשיווק קצת מוקדם מדי ולא היה מזיק להם לחכות עוד כמה חודשים
[וזה קצת חבל כי בכל אופן תחושה שלי הזמן רק משחק לרעת הצלחת המקום]
זהו שלסדר טפסולוגיה של חברה מבצעת, לכאורה הכוונה שלא סגרו עדיין עם חברה מבצעתאני בקשר רציף עם נציג בכולל וממה שהבנתי ממנו נשארו עוד כמה וכמה עניני פרוצדורה וטפס לוגיה כמו חברה מממנת וחברה מבצעת ובמילים אחרות יצאו לשיווק קצת מוקדם מדי ולא היה מזיק להם לחכות עוד כמה חודשים
[וזה קצת חבל כי בכל אופן תחושה שלי הזמן רק משחק לרעת הצלחת המקום]
הם ודאי לא צריכים לחשוש אנחנו הנרשמים צריכים לחשושממה שהבנתי נרשמו הרבה מעל המצופה ככה שלא נראה לי שהם חוששים במיוחד
נשמח שיעלו לטובת הציבוריש היום כתבה ביתד על הפרויקט
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים