- הוסף לסימניות
חוסר במקור מימון???הגבתי לטענה כביכול פתאום התגלה להם שחסר מקור מימון, ולכן הם משנים את התוכניות ובחרו למכור את הדירות הגדולות בהמשך
איפה קראת את זה
אמרתי שיתכן וראו שצריך רווחיות יותר לקבלן המבצע שיקח את זה מהדירות הגדולות
חוסר במקור מימון???הגבתי לטענה כביכול פתאום התגלה להם שחסר מקור מימון, ולכן הם משנים את התוכניות ובחרו למכור את הדירות הגדולות בהמשך
ממש לא נכון מאוד קשה למכור דירות גדולות בכלל ובפרט בפריפריה כי הסכום הסופי יוצא יותר יקר כך שבדרך כלל מי שיש לו סכום גבוה קונה יותר קטן במקום יותר מרכזיתהיה בטוח שהיה קופצים לכל סוגי הדירות
ללא ספק זה לא הסיבה
מדובר על מספר דירות מאוד מצומצם בשלב א (1000 דירות) ובטח דירות גדולות שיש מהם בודדות בכל בניין
וכמו שנכתב הם התכוונו בהתחלה לשווק אותם בזול
(לא אמור להיות הבדל במחיר בנייה בין 5 חדרים 130 מטר (1.28 מליון ) ל 6 חדרים 160 מטר (לא יותר מ1.6 מליון)
ומה שלא הוציאו בסוף כנראה שרוצים לשווק ולהרוויח עליהם יותר בשלב ב'
לפי מה שאני הבנתי , מהרב ......תהיה בטוח שהיה קופצים לכל סוגי הדירות
ללא ספק זה לא הסיבה
מדובר על מספר דירות מאוד מצומצם בשלב א (1000 דירות) ובטח דירות גדולות שיש מהם בודדות בכל בניין
וכמו שנכתב הם התכוונו בהתחלה לשווק אותם בזול
(לא אמור להיות הבדל במחיר בנייה בין 5 חדרים 130 מטר (1.28 מליון ) ל 6 חדרים 160 מטר (לא יותר מ1.6 מליון)
אני אישית עם ילדים גדולים, ואני מכיר עוד כמה וכמה משפחות עם ילדים גדולים שנרשמו לדירות הגדולות.לא נראה שיהיו בשלב זה בציבור המיועד לפרויקט הרבה דרישה לדירות ענק. ולע"ע כנראה שאין מוסדות שמתאימים למספר משפחות בודדות עם ילדים גדולים ,
עיין אחיסמךיש דרך לדעת מי בפועל יהיו רוכשים בפרוייקט? איזה סגנון וכדו'?
לא ממש הבנתי את ההגיון בדבריך למה דירות גדולות צריך שמאי ולקטנות לאהתקווה שהעלות של דירת 4 חדרים יפה (רוב הדירות בפרויקט), 1.200 ומקווים שלא יעבור סביבות ה 1,250 מל"ש ,
הדירות 6 חרדים שנדרשו שיבנו בפרוייקט הם דירות ענק , עם הרבה מט"ר,
כשהתמחור של הדירות הוא לפי שמאי ובאופן מסודר ,(זו לא מכירה בבזאר )
אני מבין שעברת על כלל הנרשמים לפרויקטלא נראה שיהיו בשלב זה בציבור המיועד לפרויקט הרבה דרישה לדירות ענק. ולע"ע כנראה שאין מוסדות שמתאימים למספר משפחות בודדות עם ילדים גדולים ,
הם טענו שמנסים קצת יותר לגוון, לכן אני שואלעיין אחיסמך
הם טענו שמנסים קצת יותר לגוון, לכן אני שואל
אני חושב שמקובל שמחיר דירה נקבע ע"פ משרד שמאותלא ממש הבנתי את ההגיון בדבריך למה דירות גדולות צריך שמאי ולקטנות לא
בכל מקרה לפי החשבון ע"פ המספרים שפורסמו :
לדירת 85 מטר 900K
ול100 מטר 1.17M
ול128 מטר 1.28M
הרי ש6 חדרים 160 מטר אמורה לעלות סביבות ה1.6 M
לא כך?
אני מבין שעברת על כלל הנרשמים לפרויקט
אולי תשתף אותנו במספרים?
חבל לבנות על גיווןאין אפשרות מכייון שהמקום למוסדות ציבור בשכונה מצומצם,
כך שאין מקום לגיוון רב
המארגנים מעוניינים לגוון ע"י קהילה מחסידות אחת גדולה ומאורגנת .
אותי שכנעת, עכשיו תשכנע את האחראים.חבל לבנות על גיוון
קהילה אחת לא יוצרת גיוון
תשאלו את תושבי נוף כנרת וחריש
חבל לפספס עוד דירות לציבור הליטאי בשביל דבר ללא תועלת
לגמרי נכוןאני חושב שמקובל שמחיר דירה נקבע ע"פ משרד שמאות
והתמחור ע"פ נקודות שכל דירה מקבלת
למשל קומה 1 = × נקודות
קומה 5 = × נקודות
צד דרום מערב = × נקודות
צד צפון = × נקודות
חזית / עורף
גודל מפרסת
וכו ' וכו'
דופלקס / חצר
לדעתי אם בדירת 6 חדרים דופלקס יש כ 170 מט"ר + מט"ר מרפסות,
זה יוצא סכום יותר גבוה מ 1.6
לא מתיימר לשכנעאותי שכנעת, עכשיו תשכנע את האחראים.
זה לא מדויק, דירת 6 חדרים זה לא רק עוד 10 מטר, נראה לי דיברו על דירת 6 חדרים 174 מ"ר ועוד 60 מ"ר מרפסת (דירת 5 חדרים זה 20 מ"ר)(לא אמור להיות הבדל במחיר בנייה בין 5 חדרים 130 מטר (1.28 מליון ) ל 6 חדרים 160 מטר (לא יותר מ1.6 מליון)
20 מ"ר מרפסתובדירות ה5 חדרים יש 30 מטר מרפסת
ככה שאין הבדלים גדולים
בטופס הרישום הראשוני זה מה שהופיע.זה לא מדויק, דירת 6 חדרים זה לא רק עוד 10 מטר, נראה לי דיברו על דירת 6 חדרים 174 מ"ר ועוד 60 מ"ר מרפסת (דירת 5 חדרים זה 20 מ"ר)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים