ניסית לפנות למזכירות שלהם?יש מידע או עדכון?
אם יש למישהו אפשרות להעלות את זה, נשמחביתד של סוכות היתה כתבה נרחבת מחמיאה מאד על הפרוייקט - והיה כתוב שם שיוצאים לדרך ממש בהקדם.
עיקר החידוש שם זה שהם חושבים שיתחיל הבניה בתחילת החורףאם יש למישהו אפשרות להעלות את זה, נשמח
אני קיבלתי היום שיחת טלפון מהמשרד לגבי פרטים שרציתי לברר!שמעתי מחבר שהוא קיבל היום מייל שהוא התקבל לפרויקט ושרוצים להתקדם, יש עוד שקיבלו מיילים כאלה עכשיו? מה העיתוי?
כבר לפני חודשיים יש כאלה שקיבלושמעתי מחבר שהוא קיבל היום מייל שהוא התקבל לפרויקט ושרוצים להתקדם, יש עוד שקיבלו מיילים כאלה עכשיו? מה העיתוי?
בעפולה עילית נשארו דירות גדולות,כמה עולה דירת 6 חדרים עם מרפסת גדולה?
מישהו יודע מה קורה עם המחירים של דירות ה5 חדרים וה4? כי במשרד אמרו לי שהתמחור הוא לפי 12 אלף למטר בערך, וזה מחיר שונה ממה שפורסם בהתחלה, די דירת 5 חדרים של 127 מטר (אם אנחנו מחשבנים רק את הבנוי בלי המרפסת בכלל) זה מעל מליון וחצי במחיר של 12 ובזמנו הם פרסמו 1,280,000.
ולפי זה הם אמרו לי שהפנטהאוזים ימכרו ב2 מליון.
ואם יש למישהו מידע על הדירות גן? גודל? מחירים?
ובכלל האם זה באמת כזה זול עדיין בשביל פנטהאוז מה קורה בכל הפרויקטים האחרים בארץ (כמובן לא בית שמש, מודיעין עילית) כמה עולה דירת 6 חדרים עם מרפסת גדולה?
ובחריש 40 דקות מבני ברק 30 דקות אחרי חיבור ישיר 6בעפולה עילית נשארו דירות גדולות,
נראה לי היה משהו 135 בנוי+ 78 מרפסת בפחות מ- 2,200,000 אכלוס קרוב
באופקים האקליפטוס מפרסמים 5 חדרים באזור 1.8
בטבריה אפשר לבדוק בנוף כנרת (גם במושבה יש מציאות מאוד בזול עכשיו משווקים ב-13-14 למ"ר)
נתיבות ורכסים נראה לי הפער יהיה יותר גדול
כן, אבל זה לא ממש חרדי,ובחריש 40 דקות מבני ברק 30 דקות אחרי חיבור ישיר 6
30 דקות מחיפה ונתניה
יש פאנטאוזים מאד יפים ב2.2 מיליון
מה זה משנה חייבים לדחוף את חריש בכל חור ולהגיד אח"כ שזה הכי מרכזכן, אבל זה לא ממש חרדי,
ובטח לא כמו שמתכננים לעשות בעכו
האם יש פה מישהו שנרשם לדירות 5 חדרים שיכול לברר מה המחיר שהם אומרים היום? כי בטלפון אמרו לי שהחשבון הוא לפי 12 אל''ש למטר.איך הגיוני הפער בין הדירות 5 חדרים שמתחילות מ- 1.280, לבין הדירות 6 חדרים פנטאהוז שבאזור ה- 2 מליון?
אם זה לפני חודש אז זה אחרי שנסגר ההרשמה הראשונית וכל הנרשמים לאחמ"כ זה להמתנה, ולכן יכול להיות שלא מגיבים בינתייםשלחתי לפני כחודש טופס דיגיטלי (מה שהיה פה) ולא קיבלתי תגובה (ע"מ מישיבה מהשורה הראשונה ) מישהו יודע מה קורה עם זה
שאלתי אותם לגבי 5 חדרים והתשובה שענו לי זה שזה אמור להיות ממוצע של 1.3M תלוי בקומה וכיווני אוירהאם יש פה מישהו שנרשם לדירות 5 חדרים שיכול לברר מה המחיר שהם אומרים היום? כי בטלפון אמרו לי שהחשבון הוא לפי 12 אל''ש למטר.
לפי החשבון הראשוני למטר (זאת אומרת אם המחיר של 5 חדרים ישאר על 1.280) היה אמור להיות פנטאוז בסביבות 1,728,000 כולל תוספת על 40 מטר יותר למרפסת בחשבון של 50% למרפסת.
אבל אם המחיר הוא 12 אל''ש למטר אז דירות 5 חדרים אמור לצאת לפי החשבון הזה 1,644,000. והדירות 6 חדרים מעל 2,200,000.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים