- הוסף לסימניות
- #1,141
היזם וולפסון מבית שמש, רפי הופמן ושלמה ברונר.אמון??? במי אני לא יודע למי אני מעביר את הכסף
אינך חייב כמובן לתת אמון באיש.
היזם וולפסון מבית שמש, רפי הופמן ושלמה ברונר.אמון??? במי אני לא יודע למי אני מעביר את הכסף
איך אני יודע שה20,000 שלי יחזרו במידה ואני לא מעונין בדירה?
אמון??? במי אני לא יודע למי אני מעביר את הכסף
נו, ונגיד שאתה יודע לאן העברת,
מענין מה אחרים חושבים על זה אבל נכון גם הדע שזה חבר שלי לא באמת הופך את זה לאמין כל עוד שזה בלי עורך דיןנו, ונגיד שאתה יודע לאן העברת,
האם זה שאתה יודע למי עשית את ההעברה, זה אומר שהם יהיו חייבים להחזיר לך את הכסף (אם לא תרצה לחתום חוזה)?
לא קיבלו עדייןיש מישהו שקבל פירוט על 4 חדרים?
אם נרשמת שלחו בדפים שרוצים אכלוס בפ"חמתי זה יהיה בנוי מה התחזית?
איך אתה משלם לצימר חלק מראש, אולי הוא יברח לך?אמון??? במי אני לא יודע למי אני מעביר את הכסף
אני שמעתי שזה יהיה עתל״מאם נרשמת שלחו בדפים שרוצים אכלוס בפ"ח
מה זה אומר?עתל״מ
מה זה בפ"ח?מה זה אומר?
האכלוס יהיה בשנת תשפ"חמה זה בפ"ח?
זה כנראה היה בדיחה וחבל שיש סתם הודעות לא ענייניות שמקפיץ לכולםאחרי שפיצחנו מה זה בפ"ח
מה זה עתל"ח
הקבוצה מתארגנת ביחד לקנות מהקבלן.כל הפרויקט מוגדר קבוצת רכישה או משהו אחר וא"כ איך זה מוגדר?
יש פה כמה דפים אחורה דיבורים על זה, ויצא שאין פרויקט לערבים, אלא הקבלן הוא ערבי אבל מוכר ליהודיםיש מישהו שיכול לברר האם זה נכון שיש בניה בפרויקט ליד לערבים?
כי ישבתי עכשיו אצל אחד מהרבנים שכולם כאן מכירים ובירך על הפרויקט הזה והוא אמר לי לברר את הפרט הזה אז אשמח לדעת ממישהו שיש לו מקור מהימן לכאן ולכאן
תודה.
www.prog.co.il
תוכל לכתוב את השם של הרב?יש מישהו שיכול לברר האם זה נכון שיש בניה בפרויקט ליד לערבים?
כי ישבתי עכשיו אצל אחד מהרבנים שכולם כאן מכירים ובירך על הפרויקט הזה והוא אמר לי לברר את הפרט הזה אז אשמח לדעת ממישהו שיש לו מקור מהימן לכאן ולכאן
תודה.
אני לא מתכוון לזלזל...תוכל לכתוב את השם של הרב?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים