פרויקט איכות הסביבה

• הוסף לסימניות
אני מצרפת חלק מקומיקסים שאיירתי לימי הפנינג על איכות הסביבה במודיעין עילית.
הקומיקסים הודפסו על קאפות בגודל 120 על 120
גלל הרזולוציה הנמוכה קשה קצת לקרוא

קבצים מצורפים

• A1.jpg
    KB 523.6 · צפיות: 20
  • A2.jpg
    KB 560.9 · צפיות: 15
  • A3.jpg
    KB 517.8 · צפיות: 13
  • A4.jpg
    KB 571.7 · צפיות: 13
  • A8.jpg
    KB 656.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מינהש
מקסים
דמויות חביבות ומסרים חשובים שהועברו בחן.
אגב אני לא עומדת במשימה לותר על כלים חד פעמיים,
בשאר המשימות -
אנחנו עומדים ב"ה.
עלי והצליחי!!!!!

• הוסף לסימניות
טוב לראות אותך מינה!
והקומיקס- מדהים!
עלי והצליחי!

• הוסף לסימניות
נפלא! קליל ומתוק.

• הוסף לסימניות
מינה! מהמם! הילדים מתוקים דבש!!!

• הוסף לסימניות
ווואאאווווו
רואים את ההשקעה...
ציורים מתווווקים!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

IMG-20250605-WA0023(1).jpgמאד משמעותי
כי החלטנו לעלות עם שיש ( למרות העלות הגבוהה) ומדובר במטבח די גדול ( 28 מטר) כמעט בלי ארונות עליונים
כך שהשייש יהיה מאד דומיננטי
קשה לי להחליט
אולי המעצבות פה יעזרו לי
תודה גדולה
מצרפת הדמיה של חלק מהמטבח
זה דגמים של שיש פרימו טופ מבית פרמייר סטון ( יצא לי הכי זול וקיבלתי המלצות שמבחינת איכות ושרות ממש כמו החברות המובילות)
כל דגם אני מנסה לדמיין אותו על 2 קירות גדולים עד התקרה
הדובאי ( 4 ) נראה לי מידי מקושקש
ה 3 - הימלאיה- קצת נימים בולטים מידי
ה 2 זה הטאג מאהל אין אותו בטוח במלאי ( ליצרן)
סימנתי מספרים
יעזור לי לקבל חוות דעת IMG-20250702-WA0030.jpg

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה