פרויקט בלונים וטקסט

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
אולי מישהו יודע, כמה אמור לעלות בלונים וטקסט.
עמוד קומיקס סטנדרטי.
פרויקט של 45 עמודים.
לפי עמוד או לפי פרויקט.

• הוסף לסימניות
כלום?
אף אחד?
אפילו לא עקיצה?
מה קורה פה.

• הוסף לסימניות
מאמינה באזור ה50-80 ש"ח. לעמוד.

• הוסף לסימניות
אתה לא יודע לעשות בלונים תן לי עמוד קומיקס אני יכניס לך מלא בלונים...
***בועות דיבור

• הוסף לסימניות
אני מחפש מישו שמעוניין לעשות.

• הוסף לסימניות
יש ציירים שעושים את זה בעצמם ויש שמעדיפים לתת את זה למעמד.
מהציירים שעושים את זה יש כאלה שעושים עבודה מצויינת אבל יש גם כאלה שהורסים את הציורים היפים שלהם עם טיפוגרפיה גרועה ובלונים גרועים.
(לצערי נתקלתי גם בהרבה מקרים שהצייר עשה עבודה מצויינת אך גרפיקאי הרס אותה עם עימוד גרוע, וחבל)

אני מבצע עבודות כאלה, ניתן לראות דוגמא כאן:
https://www.prog.co.il/media/עימוד-קומיקס-מעשה-מחכם-ותם.5393/

• הוסף לסימניות
יש ציירים שעושים את זה בעצמם ויש שמעדיפים לתת את זה למעמד.
מהציירים שעושים את זה יש כאלה שעושים עבודה מצויינת אבל יש גם כאלה שהורסים את הציורים היפים שלהם עם טיפוגרפיה גרועה ובלונים גרועים.
(לצערי נתקלתי גם בהרבה מקרים שהצייר עשה עבודה מצויינת אך גרפיקאי הרס אותה עם עימוד גרוע, וחבל)

אני מבצע עבודות כאלה, ניתן לראות דוגמא כאן:
https://www.prog.co.il/media/עימוד-קומיקס-מעשה-מחכם-ותם.5393/
ממש יפה.

• הוסף לסימניות
את זה אני עשיתי.. האמת שאין לי ורגל בעיצוב
אבל מה הבעיה בזה

קבצים מצורפים

• זלמן משה 2.jpg
    זלמן משה 2.jpg
    3.1 MB · צפיות: 73
  • הוסף לסימניות
את זה אני עשיתי.. האמת שאין לי ורגל בעיצוב
אבל מה הבעיה בזה
אין בזה בעיה
עדיין לא שיבצת טקסט ולא רואים איך הוא ישב בבלונים, יכול להיות שאחרי שיבוץ טקסט זה ייראה מעולה.
לענ"ד האליפטיות של הבלונים נראית שבלונית מדי. אם אתה רוצה בלונים עגולים, עדיף שתצייר בלונים בלי להשתמש באליפסה המובנית בתוכנה.
(גם אצלי הבלונים אחידים יחסית אך בגלל שהם ריבועיים זה פחות מציק בעין)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה