ערכתי את ההודעה.מה השאלה??
אם צריך אדריכלית מה יעזור מעצב פנים תותח?
מה הפרויקט כולל?
אם צריך היתרים ורישוי מול העיריה זה רק אדריכלית
אם צריך תכנון זה מעצב פנים תותח
המון הצלחות!!
בדיוקלפי תשובתך אני מבינה שאני צריכה רק מעצב פנים??
תוכלי להסביר לי מדוע?גם כשצריך היתרים, הייתי ממליצה לקחת את האדריכלית רק עבור הנושא הזה
ולהמשיך תכנון עם המעצב הנ"ל
תוכלי להסביר לי מדוע?
איפה ההבדלים?
את מחפשת אדריכל מקצועי בהוצאת היתרים או מקצועי ברמת חלוקת החלל ותכנון השטח והעיצוב וכו?אדריכל מקצועי (שמתעסק בעיצוב ברמה בסיסית בלבד)
נקרא מקצועי מאד בשוק, גם בהיתרים וגם בניצול חללים, וגם בהכנת התכניות לקבלן.את מחפשת אדריכל מקצועי בהוצאת היתרים או מקצועי ברמת חלוקת החלל ותכנון השטח והעיצוב וכו?
כשלוקחים אדריכל להוצאת היתרים לרוב הוא מחלק את השטח בצורה בסיסית ביותר.לפרויקט תכנון ובניה גדול (מעל 500 מ"ר בניה)
ללא קשר להוצאת היתר בעירייה - שזה כמובן רק אדריכל מורשה.
מה עדיף לקחת, אדריכל מקצועי (שמתעסק בעיצוב ברמה בסיסית בלבד) או מעצב פנים תותח?
מה הצדדים לכאן ולכאן?
אשמח שתחכימו אותי..
אם הפרויקט אמור להגיע לרמת גמר בסיסית ללא פרטי עיצוב כלללפרויקט תכנון ובניה גדול (מעל 500 מ"ר בניה)
ללא קשר להוצאת היתר בעירייה - שזה כמובן רק אדריכל מורשה.
מה עדיף לקחת, אדריכל מקצועי (שמתעסק בעיצוב ברמה בסיסית בלבד) או מעצב פנים תותח?
מה הצדדים לכאן ולכאן?
אשמח שתחכימו אותי..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים