כללי פרויקט גדול

• הוסף לסימניות
שלום!
רציתי להתייעץ עם כל החכמים כאן:
כשממתגים ארוע גדול כדוגמת 'יריד הבית של המבשר'
לפי מה מתמחרים?
כל פריט לגופו: לוגו, מודעה בגדלים שונים, מזכרת ו.. לא יודע מה עוד... (תעזרו לי?)

או מחיר כוללני?

למה אני שואל?
א. רוצה לדעת מה המחיר המקובל - (לפי המחירים שאקבל מגרפיקאים אדע מי שובר את השוק בידיו ומי בונה אותו...)
ב. כמה שעות דבר כזה אמור לקחת.

פעם ראשונה שאני עומד להפיק דבר כזה לא רוצה לגרוע ממאום ממה שמגיע לגרפיקאי ושלא ירגיש מנוצל. ושיהיה מבסוט אבל שגם הכיס שלי ישאר מבסוט.

• הוסף לסימניות
אפשר לענות גם באישי.
למי שנוח יותר.

אשמח לקבל טיפים אם יש...

• הוסף לסימניות
בד״כ מתמחרים כל דבר לגופו (לכן קשה להגיב כאן מה החיר המקובל של זה כי יש המון פרמטרים) שהרי אם יהיה מחיר כולל על הכל, אתה תוכל פתאום גם להוסיף עליו מליון דברים שמבחינתך נכללים תחת ה״מיתוג״ והגרפיקאי לא התכונן להם.

אבל.....
אם אתם מתוכננים מראש והגרפיקאי יודע מראש בדיוק מה תכלול חבילת העיצוב* בצורה הכי מפורטת שניתן,הוא יוכל לתמחר לעצמו כל פריט בנפרד, אך לתת על כל החבילה הנחת כמות שתשתלם לו ולכם.

כך: מצד אחד אתם יודעים מה מחיר כל פריט, אם תרצו בסוף בגלל בעיה תקציבית לעשות רק חלק מהדברים. (אז המחיר כנראה יהיה ללא/ בהנחה חלקית לפי ראות עיני הגרפיקאי...)
ומצד שני אם כן הולכים על כל החבילה, הדבר משתלם לשני הצדדים.

*דוג׳ לפרוט מוצלח שיתן לגרפיקאי אינדיקציה נכונה לגבי העבודה, ויחסוך עגמת נפש בהמשך:
עיצוב לוגו לארוע, עיצוב מודעה גדולה לרחובות, עיצוב מודעת עיתון (קראיטיבית או אינפורמטיבית?) +8 התאמות גודל על אותו בסיס בגדלים שונים לעיתונים,
שלט גדול מעל שולחן כבוד, עיצוב חזית לדוכן נואמים,
מזכרת: חשוב מאד מה המזכרת תכלול. לדוג׳: עיצוב ועימוד ספרון תחינות ובקשות או כרטיס צד אחד עם תודה על השתתפותכם.
עיצוב 5 דוכנים מותאמים לעיצוב הכללי אך גם מותאמים לאופי הדוכן, (5 עיצובים דומים אך לא זהים) וכו׳ וכו׳ כל פרוט יתקבל בברכה, וישתלם בסופו של דבר לשני הצדדים כשיחסוך אי הבנות בשלב הצעת המחיר.
מקוה שעזרתי במשהו...

• הוסף לסימניות
ממש תודה על הפירוט.

אשמח מאוד לקבל דוגמאות נוספות למי שיש.

ןמחירים? לא רוצה לשבור את השוק, מה מקובל??

• הוסף לסימניות
המקובל הוא בין 1,000 ש״ח ל- 50,000 ש״ח :) ואולי גם יותר ?!... ;)
פשוט (כפי שכתבתי לעיל) זה מאד מאד תלוי מה המיתוג כולל....

• הוסף לסימניות
1000?
פה זה מתחיל?
כל מי שמתמחר על פחות הוא פראייר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נס ופלא;1233667:
1000?
פה זה מתחיל?
כל מי שמתמחר על פחות הוא פראייר?

אם זה כולל לפחות לוגו + מודעה בגדלים שונים + מזכרת, אז בודאי ובוודאי שכך,

1000 ש״ח זה מחיר סביר ואפילו די נמוך לחבילה שהוזכרה לעיל:
אם ניקח נניח דוג׳ פרוט של החבילה לגרפיקאי זול:
לוגו 400 ש״ח
מודעה 250 ש״ח
התאמות גודל: 50 ש״ח להתאמה
מזכרת: 250 ש״ח
אנחנו כבר אוחזים לפחות ב-1000 ש״ח
והפרוט שלעיל הוא זול מאד...

אך אולי כדאי לחכות לתגובות של עוד גרפיקאים.

• הוסף לסימניות
ממש תודה רבה!

ואכן- אשמח לשמוע מאוד גרפיקאים.- אפשר גם באישי

מחכה לכם ואני סומך עליכם שלא תאכזבו.

• הוסף לסימניות
המחירים בד"כ לא מעידים על 'שבירת השוק', אלא על הרמה של המעצב.
חבילה כמו שפירטת, יכולה בכיף להגיע גם ל10,000₪ , וכשלקוחות אומרים לי שהם קיבלו הצעה שזולה ב90% אני אומרת להם שאני לא מתפלאת בכל, וזה מאד יתכן. כמובן שגם הרמה היא בהתאם.
אז מי שחשוב לו רמה גבוהה ועיצוב נכון ואיכותי, ילך למעצב יקר יותר, אבל שווה כל שקל,
ולקוח שלא משנה לו ומחפש רק לחסוך, ילך לזולים והמתחילים.

בהצעת מחיר כזו, אחרי שאני מדברת עם הלקוח ושומעת מה הצרכים שלו,
אני מכינה הצעת מחיר מפורטת, כדי שיהיה ללקוח את האופציה לבחור בהתאם לתקציב, ובמקביל נותנת הצעת מחיר לחבילה שלמה סגורה, שיוצאת הרבה יותר משתלמת מבחינה כספית, והוא גם מקבל עוד בונוס על חשבון הבית, ככה שני הצדדים יוצאים מרוצים.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה