כללי פרויקט גמר | חו"ד ועזרה

• הוסף לסימניות
שבוע טוב!
פרויקט הגמר שלי הוא מיתוג הבנק החברתי הצפוי להיפתח בשנה הבאה.
מבין כ10 סקיצות אלו המובילות שאני דיי מתלבט באיזה מהם לבחור.

-הבנק הוא בנק חברתי הפונה לכלל האוכלוסייה אך בעיקר לסטודנטים ומשפחות צעירות.
בעל חשבון בבנק הוא מנהל ושותף בבנק.

-עיקר הפעילות שלו תהיה באינטרנט.

עוד על הבנק:http://he.wikipedia.org/w/index.php?title=אופק_(קואופרטיב)&oldid=14669649

באופציה הראשונה יש את האות E מהשם "אמון", סימן קריאה כי כל 'קול' נשמע וקובע בבנק, ויש-אין את האות ב' = "בנק".
באופציה השנייה "אופק" השם האמיתי של הבנק..

אשמח לחוות דעת ועזרה בהחלטה
תודה והמשך שבוע מעולה

קבצים מצורפים

• אחרון.png
    KB 56 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
כיוון טוב
לדעתי הפונט צריך להיות יציב יותר כדי לבטא ביטחון פיננסי.

• הוסף לסימניות
אהבתי יותר את הכיוון של E ולא אופק כי האופק הראשונים לוקחים אותי לסגנון מט"ב והשניים לאושר עד (למה?? ככה...) בקיצור- E! איזה? לא החלטתי...

• הוסף לסימניות
לי נראה הכי 1-א
נראה לי שכדאי להחליף את הפונט של "בנק אמון" בפונט יותר עבה ויציב.

ה"אופק" נראה סגנון מיושן קצת .

בהצלחה

• הוסף לסימניות
2 א'
באופק יש יציבות ה-E נראה מסבובב ונופל...

• הוסף לסימניות
1 ג' או ד' (בד' ה-ב' יותר נכרת אך ג' יותר נקי ומשדר חוזק)
או 2 ב'
לא הבנתי איך 2 שמות שונים לאותו דבר (או שזה אופק או אמון...)
בכל מקרה נהנתי ממש מה- יש-אין ב', מבריק!
דוקא הצבעים אולי דורשים שינוי כי הם מזכירים מידי את הצבעים של בנק לאומי (נכון שפה זה שחור ולא כחול ובכ"ז שימו לב שדווקא בתחום הבנקים בולטת על היבדלות מוחלטת זה מזה גם בצבע: דיסקונט-ירוק, טפחות-כתום אפור, פועלים-אדום, לאומי-כחול וכו')
(ובנק חברתי כנראה אמור להעביר מסר שונה לחלוטין...)

בכל מקרה הכיוון נראה מעולה,
הרבה הצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה