פרויקט גמר 3dmax

• הוסף לסימניות
היי, משתפת בהדמיות מתוך פרויקט הגמר. (לצפייה במבטים נוספים של הפרויקטים מוזמנים לבקר בתיק העבודות)
ההדמיות בתוכנת 3dmax
הערות והארות יתקבלו ב:D
הדמית פנים.jpg
הדמית חוץ.jpg

• הוסף לסימניות
מדהים!!!!!!

• הוסף לסימניות
וואו!!!! מיוחד מיוחד!!! החומרים של ההדמיית פנים מאלפים!! אמיתיים לגמרי!!

• הוסף לסימניות
ממש יפה!
ובכלל לא נראה עבודה של פרוייקט גמר.
עם איזו תוכנה את עובדת?

• הוסף לסימניות
תודה על הפידבקים. 3dmax ופוטושופ קל לשדרוג

• הוסף לסימניות
הכותרת כאן זה 'פרוג' , מקובל לפרגן למקומות אחרים? לא מכירה את הפורום

• הוסף לסימניות
לא קשור.
היום בפרוג כבר לא מלמדים מקס.
אם אני מנחשת נכון, את תלמידה של גיא?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
וואו הדס מושללםםםםםם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה תודה. מעודד להתחלה(: סיימנו קורס ממש עכשיו.

• הוסף לסימניות
איפה למדת בבני ברק?
כי אנחנו סיימנו לפני חודשיים ולא למדנו בקושי 3d

• הוסף לסימניות
למדתי בב"ב קורס ממוקד של 3D MAX בלבד.

• הוסף לסימניות
עכשיו מובן הכל
זה אחרי שלמדת הדמיות?
כי אני איך שאני רואה את עצמי אין מצב שאני מגיעה לרמה כזו אולי אחרי שנים של עבודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כי אני איך שאני רואה את עצמי אין מצב שאני מגיעה לרמה כזו אולי אחרי שנים של עבודה
זה תלוי ברמת ההשקעה שלך. גם אם עושים קורסים מטורפים או אפילו קורסים פשוטים, פשוט צריך לדעת להשקיע גם אחרי שהקורס נגמר.
מטרת הקורסים היא לתת כלים לעבודה מתמשכת אחר כך.
דרך אחת להתמקצע זה לבקש שרטוטים ולנסות לעשות לבד, ותמיד לנסות להגיע לרמה יותר טובה מאשר קודם, להשקיע הפעם יותר במודלים או בצמחייה או בחומרים כל פעם משהו אחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה