פרויקט גנום מכשיר אנשים בהתנדבות לתכנת בשפת C גם למי שאין רקע בתיכנות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה הסיפור? (יש בי חשדנות מובנית מפני הצעות חינם...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;878826:
מה הסיפור? (יש בי חשדנות מובנית מפני הצעות חינם...)

זה משהו מעשי בעברית?
הלינקים רק באנגלית.

• הוסף לסימניות
תחילה חשבתי שיש בעברית עד שתפסתי שזה התרגום הקלוקל של גוגל... אבל לא אכפת לי להתאמץ להבין באנגלית אם זה נותן משהו המועיל מעשית ומיידית. אבל מה פשר הנדיבות החינמית הזו?

• הוסף לסימניות
חינם כי זה קוד פתוח..
הם רוצים להכשיר עוד אנשים שיוכלו לתרום לפרוייקט המגניב הזה..

לדעתי זה השולחן העבודה הכי נכון שיצא לי לעבוד איתו.

• הוסף לסימניות
יש פיצ'ר שהם הכניסו לשלוחן עבודה שאני ממש מחכה שיכנס לKDE וזאת האפשרות להשיב להודעה נכנסת מהפופאפ עצמו שמודיע עליה, לא יודע מה להגיד זה רעיון גאוני.

• הוסף לסימניות
זה כבר היה עוד מהגירסאות הראשונות אני זוכר..
כמובן, שזה עובד עם GTALK וכו'..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י KingYes;879102:
זה כבר היה עוד מהגירסאות הראשונות אני זוכר..
כמובן, שזה עובד עם GTALK וכו'..
כן אני יודע אם אני לא טועה יש כבר משהו כזה שעוד לא שוחרר לגרסה יציבה לתוכנת Telepathy נחיה ונראה.

• הוסף לסימניות
אפשר הסבר ללקויי למידה ולחסומי נתיב?
אני רוצה להפנות בוגרות סמינר שעדיין לא מצאו עבודה
נראה לכם מתאים?

• הוסף לסימניות
מאוד כי זה ישלב אותם עם מפתחים פעילים ועם קוד קיים, זה ניסיון מעולה לחסרות ניסיון וזאת סביבת עבודה נפרדת לנשים ;)

הרעיון הוא כזה כמו שיש לכם שולחן עבודה בווינדוס אז בלינוקס השולחן עבודה הוא נפרד מהמערכת הבסיס מה שאומר שאפשר להחליף שולחן עבודה מתי שרוצים, יש את שולחן עבודה KDE שנותן סביבת עבודה דגומה לווינדוס ויש את שולחן עבודה גנום שנותן סביבת עבודה שדומה למק,
בזמן האחרון גנום שידרגו את שולחן העבודה שלהם למשהו שהוא שלהם לא דומה ולא כמעט, יש להם שם רעיונות חדשים וכאלו שלא ראינו עדיין בשולחנות עבודה אחרים, השינוי הזה גרם לשתי תגובות בקהילה היו כאלו שממש התלהבו והיו כאלו שממש לא אהבו,
מה שקרה זה שחלק מהמפתחים התחילו לעזוב את הפרויקט וזה מביא אותנו למצב של הפרסום למעלה, הפרויקט מוכן ללמד תכנות C בגנום בהתנדבות על סמך זה שהקוד יחזור לקהילה ויהיה חופשי לכולם, לפי מה שאני רואה אין התחייבות לתרום קוד.
מי שרוצה דוגמה לקלות ולגמישות שהשולחן עבודה הזה מציע ינדנד ל-KingYes (נראה לך שרק אותי מעניין הקוד שכתבת?)

תוכלו לראות יותר וידאו בלינק הבא
https://www.youtube.com/user/GNOMEDesktop?feature=watch

• הוסף לסימניות
מערכת מגניבה בהחלט.. ואפשר לעשות איתה דברים מאוד נוחים, ועבודה נעימה ומהירה.. מי שרואה את זה בפעם הראשונה, ישר בורח, כי הוא רגיל לסביבה דומה לווינדוז (מה ש-KDE ו-Xfce מאוד השתדלו לעשות).

מה שמיוחד בסביבה הזאת, שהכל מול העיניים, ולא צריך לחפש כל פריט.. צריך קצת לקרוא עליה, ולהבין את הרמה שמדובר.

אישית, אפשר בקלות להתחיל לכתוב אפליקציות מובנות על המערכת (דרוש ידע ב-JS, וקצת API שלא יזיק). ויש את הספריה של ה-GTK3+, שאפשר להשתמש איתה בכל שפה שרק רוצים (החל מ-C ועד פייטון).
(trew - תצחק, אבל אני עדיין כותב עם-Qt תחת גנום !)

בכל אופן, כל האפקט המיוחד של גנום-3, זה ה-Gnome-Shell. כמובן שיש תמיכה אחורה ולהשתמש ב-Fallback ולקבל מערכת לייט דומה לגנום-2.

לינק לקצת פיצ'רים:
http://www.gnome.org/gnome-3/

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה