דרוש מידע פרויקט גרין פארק בגבעת זאב

• הוסף לסימניות
אני ממש אשמח למידע רלוונטי,
מי שיכול להגיב כאן, או במייל 3189RIKI עם סיומת גמייל,
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש למשישהו חדש בעניין?

• הוסף לסימניות
יש תשובה??
דחוף לי מאד לדעת מידע על המקום
באשכולות אחרים נראה שזה בעייתי אבל לא מובן למה ומה, חוץ מ "חכם עיניו בראשו..."
אפשר עוד מידע?

@אני תפילה @רואים שקוף @shani123
אשמח מאד לקבל מידע
הענין דחוף לנו ממש!!!

תודה רבה!
יש לכם מידע קונקרטי על החברה ועל הקרקע בגבעת זאב??
מאד אודה לכל מידע
לפי התאריכים אתם חופרים על זה לפחות שנה אחורה- אני נחשפתי לאחרונה ומנסה להבין מי נגד מי ובקיצור האם כדאי...

• הוסף לסימניות
יש למישהו נתונים או ידע בעניין נשמח ממש
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש למישהו נתונים או ידע בעניין נשמח ממש
תודה רבה
יש לכם מידע קונקרטי על החברה ועל הקרקע בגבעת זאב??
מאד אודה לכל מידע
לפי התאריכים אתם חופרים על זה לפחות שנה אחורה- אני נחשפתי לאחרונה ומנסה להבין מי נגד מי ובקיצור האם כדאי...

יש. בפרטי.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע עוד מידע על הפרויקט כרגע?
דחוף...

@אני תפילה @רואים שקוף @shani123
אשמח מאד לקבל מידע
הענין דחוף לנו ממש!!!

תודה רבה!
גם אתם. אשמח לתת תשובות בפרטי (הסיבה: לא נראה שהחברה רוצה פרסום פרטים כמו גוש\חלקה ומצבם בפומבי).

• הוסף לסימניות
אני לא מתעיינת לרכישה
אבל מעלה שאלות בסיסיות שכל אחד צריך לבדוק:
יש שם גוש / חלקה בכלל?
זה אזור מוסדר?
יש כבר רוכש של הקרקע?
(לפני יותר משנה, הובטח שתוך שנה הקרקע תאושר לרישום... זה קרה?)
@shani123 @רואים שקוף @אני תפילה
אני לא מבין
החברה משתמשת לצורך הפרוייקט הזה בעו"ד דניאל קרמר שמתמחה 30 שנה ספציפית בקרקעות יו"ש, והוא טוען שתוך שנה הקרקע תאושר לרישום בטאבו.
כמו כן החברה מתחייבת בחוזה רשמי ערוך ע"י עו"ד שהיא מתחייבת להחזיר את כל הכסף באם הפרוייקט יישאר תקוע עוד שנה, וכן שבכל שלב (גם פחות משנה) הלקוח יכול לצאת מהעסקה ולקבל את הכסף חזרה
ככה הבנתי מבירור
למה זה כ"כ שונה ממה שאתם אומרים?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה