פרויקט דנגור על הפארק

ואם הנזילה נוצרה אחר כך?
לעומת דירה חדשה שיש על זה אחריות קבלן למספר שנים.
אחריות שלך תרדוף אחרי הרוח..
תראה כמה תביעות יש על זה,
תראה כמה אנשים כאן עומדים מול שוקת שבורה...
שלא לדבר על פרויקטים שנתקעו ולקח שנים לסיים אותם
לא אומר שזה השיקול לקנות דירה חדשה בגלל שיש אחריות, אבל אי אפשר לומר שדירה יד שניה עדיפה מחדשה מהבחינה הזו.
אם התשתית חדשה אז למה לא?
בכל אופן לא נכון לומחר שאין חסרונות לדירות חדשות

יש למישהו את המספר של הפרויקט?
של דנגור על הפארק..

לא קניתי, אבל נשמע הגיוני.
לפי מה שזה נראה הבנין מוכן לאכלוס ומחכים לטופס 4.
(אם כי בקומת הכניסה לא גמור - אולי מחסנים או שטח מסחר, אין לי מושג מה זה.

ברוט 9 זה של גליק, אני יכולה לשאול אם את\ה רציני\ת.

ב9 חתמו? הבנתי שלא כולם וזה מתעכב, ובכלל מרגלית רוצה את כל הבנינים מסביב, זה יקח זמן.

אתם יודעים מה קורה שם?
כמה חתמו וכמה מתנגדים?
אשמח לכל מידע
לא, אך אפשר לשאול דיירים שגרים שם.
בכל אופן מדובר בפרויקט גדול מאד, מתוכנן
להוריד שם בנינים של 16 דיירים, ולא רק
6 בבנין כמו בברוט. גם המכבים ואבוחצירא נכללים.
זה יקח זמן כמו שכתבתי.

אני מחפש מישהו שמשכיר שם דירת 3 חד'
מישהו יכול להפנות אותי לאחד כזה?
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה