פרויקט הגמר שלי!

• הוסף לסימניות
תמונות משגעות!
(המבוגר בשוק [עם השקית ביד, לא זה עם החוטים האדומים] - הוא שכן שלי, הייתי מאמין שהוא היה רוצה גם תמונה... אשמח להעביר לו - גם קובץ מחשב).

• הוסף לסימניות
דברים שלא רואים פה כל יום בכלל, מאוד מושקע ויש הרבה מה לעשות עם זה מעבר לפרוייקט גמר

• הוסף לסימניות
תודה

נכתב ע"י השקעה;1952055:
דברים שלא רואים פה כל יום בכלל, מאוד מושקע ויש הרבה מה לעשות עם זה מעבר לפרוייקט גמר

תודה.
כרגע אני מחפש פלטפורמה טובה בשביל לשווק את זה החוצה. חושב על הדברים.
אולי דוכן בשוק, פייסבוק וכו'..

• הוסף לסימניות
ואווו קשה להפסיק להסתכל... תמונות מיוחדות!

• הוסף לסימניות
מזמן לא ראיתי דברים בכזה רמה. הכי אהבתי את השוק מבעד לחורים בקיר. אין דברים כאילה.

• הוסף לסימניות
אם תרצה לקבל קרדיט חינמי עם כיתוב קל איך צילמת את התמונה, ולתת לי את התמונה של האבנים בכותל כדי שתלווה כתבה שלי באחד העיתונים הנפוצים, צור קשר.
(וכמובן שאני צריכה לברר קודם עם השיווק בעיתון אם זה בסדר).

• הוסף לסימניות
פרוייקט מרגש.
צריך להיות בעל נפש כדי לצלם תמונות כאלה.

• הוסף לסימניות
דביר גנב את ההצגה ביום חמישי גם בהגשה וגם בתמונות וגם במגוון הטכניקות שהוא שילב בפרויקט, למשל התמונה של המפל זה שילוב של שלוש תמונות (ברח לי השם כרגע:))ועוד הרבה טכניקות כמו הכוכבים וכו" והוא באמת הכניס צבע מיוחד ושונה לקורס. דביר היה כיף לעבוד אתך ואני בטוח שעוד תגיע רחוק (אם אני יספר לכם באיזה מצלמה הוא צילם את הפרויקט אתם תתעלפו :):))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י meiredri;1952489:
דביר גנב את ההצגה ביום חמישי גם בהגשה וגם בתמונות וגם במגוון הטכניקות שהוא שילב בפרויקט, למשל התמונה של המפל זה שילוב של שלוש תמונות (ברח לי השם כרגע:))ועוד הרבה טכניקות כמו הכוכבים וכו" והוא באמת הכניס צבע מיוחד ושונה לקורס. דביר היה כיף לעבוד אתך ואני בטוח שעוד תגיע רחוק (אם אני יספר לכם באיזה מצלמה הוא צילם את הפרויקט אתם תתעלפו :):))

אדרי יתותח. תודה על הפירגון!
זה נקרא HDR.
והיה כייף ללמוד איתך. הבאת ניסיון לשיעור (:

• הוסף לסימניות
וואו מיוחד ממש !אפשר באמת שעות להתעמק.הסגנון חדשני ויפה!ממש מתאים לשיווק בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש תמונות שפשוט גורמות לך להתבונן בהן שוב ושוב..
כי יש בהן עומק, ומסר, והרבה אומנות.
והתמונות שלך השאירו אותי באותו עמוד, מסתכלת עליהן, שוב ושוב,
רואה כבר סיפור, חשה את האווירה.

תודה על השיתוף. וקדימה תשתף אותנו בעוד:)

עוד משהו...הייתי ממשיכה באמת עם הפרויקט ועושה אלבום-ספר (למכירה)
ואני אישית הייתי שמחה לקנות כזו מתנה או לקבל:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה