כללי < < < פרויקט התמונות הגדול! > > >

• פותח הנושא 2OR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;919707:
אז לא צריך לשלוח שוב את מה ששלחנו אז?

הייתי מציע בינתיים כן לשלוח, כי עדיין זה לא מסתדר.
מה גם שמבחינת ההרשאות והרישום לפרויקט הזה, יהיה קל יותר בשליחה מחודשת.

• הוסף לסימניות
עד מתי אפשר לשלוח תמונות?

דרך אגב הקפצתי את האשכול ולדעתי זה טוב.
ולמה אשכול חשוב זה לא ננעץ?

• הוסף לסימניות
רעיון מקסים אבל ל א לכל הגרפיקאים יש מצלמות איכותיות כמו של הצלמים

• הוסף לסימניות
אני לא אשלח את מה שצילמתי אז,
כי אני מסמיקה עד תנוכי אזני.

ב"ה כשיהיה לי הזמן אעשה סלקציה ואז אעלה לטובת כלל ישראל.

• הוסף לסימניות
יש תאריך אחרון לשליחה?
שווה לנסות לצלם, התמורה מאוד משתלמת...
כדאי שהאשכול יהיה נעוץ באמת!

• הוסף לסימניות
אין שום בעיה להאריך כמה שנראה לכם, העיקר באמת לעשות איזה דד-ליין בשביל שאוכל לארגן את החומר, ולהתקדם לפרויקט הבא.
רוצים עד ראש חודש שבט?

• הוסף לסימניות
אין שום בעיה להאריך כמה שנראה לכם, העיקר באמת לעשות איזה דד-ליין בשביל שאוכל לארגן את החומר, ולהתקדם לפרויקט הבא.
רוצים עד ראש חודש שבט?

• הוסף לסימניות
בתור מי שהשתתפה בפרוייקט שהיה בזמנו - הרעיון מדהים
(בל"נ אשלח את התמונות שצילמתי,
הן כמובן שמורות אצלי ואשמח שעוד אנשים ימצאו להן שימוש)
מה גם שלמצוא תמונות טובות של נושאים יהודיים זה לא תמיד פשוט,
והרבה פעמים במילא מצלמים לבד
אנשים אז מאוד נרתמו, והועלו מאות תמונות!
כנסו לקישור על שבת, תבינו במה מדובר, אין דברים כאלה
וזה רק סט אחד, היו גם - חנוכה, ר"ה וסוכות, פסח, אולי גם פורים?
ובכל נושא מאות תמונות על רמה
ומה שהכי יפה, שהרעיון תואם לרוח של פרוג, עזרה הדדית בלי חשבונות
(וכל הכבוד על היוזמה להחיות את זה, דורש הרבה התעסקות מהצד הארגוני)

• הוסף לסימניות
עם כל הכבוד ליוזמה, יש לי כמה שאלות:

א. למה לעשות את זה בצורה של תן/קח? מה כבר יקרה אם כל אחד מחברי הפורום יוכל להשתמש בתמונות?

ב. למה צריך "דד-ליין"? האם זה יוצא לדפוס? האם אח"כ אתם מתכננים לנעול את האוסף ולא להכניס אליו תמונות חדשות יותר ויהי מה? מה העניין בזה?

לדעתי עדיף לעשות את זה בצורה של אתר קטן, פתוח לחברים רשומים בלבד, שמתעדכן באופן שוטף על ידי המשתמשים עצמם.

• הוסף לסימניות
מסכימה עם Shia אבל רוצה להוסיף, שאולי כדאי לסגור את זה רק למשתתפים ולא רק לרשומים כי רשומים 1500 לפחות והרוב לא משתתפים פעילים.
או אולי ללא הגבלה בכלל זו גם אפשרות.
גמ"ח תמונות או משהו כזה.
רק צריך לוודא שמי שמעלה, נותן רשות גורפת להשתמש בזה לכל מטרה ושלא תהיינה בעיות של זכויות יוצרים

• הוסף לסימניות
בבקשה, הנה תשובותיי:

א. אם כל אחד מחברי הפורום יוכל להשתמש בתמונות, לא יהיה שום דבר שיכריח אותם לתרום ולצלם משלהם (אני לא מדבר על כאלה שיש להם תמונות [כצלמים], אלא שלצורך הפרויקט צריכים להעמיד סט ולצלם במיוחד..)
בשעה שהמשתמש יודע שרק אם הוא ישים משהו במאגר הוא יוכל לקבל את השאר, יהיה לו אינטרס מיוחד והוא יעבוד על-כך שיהיה לו תמונות לשים.

ב. כתבתי גם בהתחלה. מן הסתם תהיה אפשרות להכניס בהמשך, אך ללא שום 'דד ליין' נוכל לחכות גם שנה עד שבאוסף תתמלא כמות התחלתית נאה שמצד אחד תהנה את מי ששלח ומקבל שיתוף של שאר הדברים, ומצד שני כן תיתן רצון אצל אחרים להצטרף.
כאשר יהיה דד ליין, ונוכל להציג את כמות\תצוגה של התמונות שיש, יהיה קל יותר להתקדם לפרויקטים נוספים בהתאם ללוח השנה.
בהחלט זה יסחוף גם משתמשים נוספים ואז ניתן אפשרות להצטרף גם בהמשך.

ג. הפרויקט הקודם נפל בדיוק בשל כך שזה היה מורכב יותר. אפשרות למכירת תמונות, אפשרות לקרדיט, גלריה וכו'...
בפרויקט הנוכחי, פתחתי חשבון גוגל ייעודי, ועל הכונן שלו יישבו התיקיות בצורה משותפת, והחברים לא צריכים לשלם שום עלות של תפעול\אחסון אלא רק להעלות משלהם בשביל לקבל גם את של האחרים.
אם יש מי שמתנדב לפתוח אתר, לתחזק אותו, לשלם על דומיין ועל אחסון, אין לי שום בעיה שהפרויקט ינוהל בצורה זו, ואשלח תמונות על-מנת להיות חלק.

• הוסף לסימניות
אולי בתור התחלה לנסות לאתר את מי שהשתתף אז?
יש מאות תמונות איכותיות שכבר צולמו
האם ל"ירזיס" יש עדיין את הרשימה של מי ששלחו לה תמונות או שזה אבד בתהום הנשיה?

• הוסף לסימניות
שלום רב.
יוזמה ברוכה ביותר.

1. אנסה בכ"ז לחפש שוב ולהפוך את המשרד/בית/בוידעם כדי לאתר את התמונות מפעם.
2. אולי נפתח פורום שיקרא 'פורום שיתוף תמונות' כאשר תנאי השימוש והצפיה בפורום או בקבצים מצורפים ינתן רק לחברים ששיתפו מינימום מספר מסויים של תמונות? (זה אולי יקל גם על חיפוש דרך האתר במיוחד אם יקפידו על תיוג הודעות)

• הוסף לסימניות
דיברתי עם YRZYS והיא אומרת שאפשר לגשת אליה לקחת את הדיסקים, זה לא מסתדר לי. ביקשתי אם תוכל להעלות לכונן הג'ימייל, אך בינתיים לא קיבלתי תשובה.
לפי איך שהבנתי הרבה מהתמונות לא איכותיות, חלק דרשו תשלום וזכויות יוצרים, כך שזה מקשה.

בכל אופן הרעיון שזה יעבוד דרך הפורום, שיהיה תת נושא מיוחד, וההרשאות יהיו רק למי ששיתף X תמונות, נשמע לי רעיון מצוין!
רק צריך אולי לעשות נושא של פורום כזה, והתתי פורומים יהיו לפני נושאים.
שוב, לא כי יש לי אינטרס שלא יהיה לכולם, אלא זו האפשרות שנראית לי הכי ריאלית לגרום למאגר בכל נושא לגדול. כי אם אחד ישלח לדוגמא רק לשבת בתור 'יוצא זיין'... ויהנה מהכל, אז כל שאר הנושאים באמת יהיו דלילים.

• הוסף לסימניות
לדעתי התמריץ הכי טובה לעודד לצלם ולהעלות לשימוש היא ע"י שליחת העבודה שהשתמשו בו בתמונה למצלם כדי שירווה נחת... באשכול שפתחתי המאגר התמונות של CC העלתי לשימוש חופשי 166 תמונות יש לי עוד מאות תמונות איכותיות ושימושיות אבל אין לי תמריץ (חשק) כי משום מה הרגשתי שעבדתי לחנם...
רק פעם אחת ראיתי שהשתמשו בתמונה של מירון שצילמתי העלון קופת העיר לקראת שובבים..
לדעתי כדאי לקחת את זה בחשבון לכל סוג של אתר או משהו דומה שיוקם לאחסן את התמונות

• הוסף לסימניות
שלחתי בזמנו תמונות ולא קיבלתי שום תגובה.

מה קורה באמת?

• הוסף לסימניות
התמונות שלי מחכות במחשב. רציתי לשלוח מזמן, אבל האשכול נעלם... אפשר עידכון???

• הוסף לסימניות
עדכון:

אז ככה, פשוט נולדה לי בת בשעטומ"צ לפני שבועיים, כך שלא היה לי פנאי לכך.
עכשיו חזרתי לעניינים, ואני אכין תיקייה של כל התמונות ואשלח לינק לכל המשתתפים.
בעז"ה בזמן הקרוב.

חברים נוספים, מוזמנים להצטרף!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה