אפשר דוגמה?מעניין?
כי עד כה הדירות שווקו שם במחירים גבוהים יותר מהשוק
צודק!מה זה "חברת יזמות ובניה"..???זה קבוצת רכישה? ה" ישמור...
מעניין מה שאתה כותב.זה נשמע לי שחותמים ישר מול קבלן
זה לא נקרא קבוצת רכישה
וגם קבוצות רכישה זה קודם מכרז ושם כבר היה מכרז.
מה זה מחירים זולים? כמה זה בשקלים??שמעתי שהמחירים בפרויקט יהיו זולים במיוחד
ברור נחמדים מאוד! יש לי אח שגר שם 5 שנים ומרוצה ברמות אחרות...!ברור בתיאום עם הקהילה.
למה כל פעם שעולה בפורומים נושא הקהילה והקבלה עושים מזה דרמה???
דיברתי איתם, אנשים ממש נחמדים.
זה נראה מהכתבה שהקהילה תשווק את זה לא?לא יודעת על מה מדובר,
רק חשוב לברר את הדברים מול הקהילה שם,
כי אני יודעת שמי שקונה דירה שם ללא תאום עם הקהילה לא מקבלים אותו למוסדות ולקהילה...!!!!
כדאי לבדוק היטב!! (אני מכירה מישהו שנדפק קשות...)
ציטוט מהכתבה : כאשר בהסכם סעיף מרכזי המדבר ע"כ שועדת הדיור בלבד אחראית על שיווק הדירתזה נראה מהכתבה שהקהילה תשווק את זה לא?
וואו זה מחיר זול בטרוף.לא רוצה לקחת אחריות אבל שמעתי שמדובר על 4 חד' בפחות מ800,000 ש"ח שזה ממש אבל ממש זול.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים