דיון פרויקט חדש שיציע לציבור השקעה בשוק ההון במקום הגמח המרכזי

• הוסף לסימניות
אני יכול לבשר לכם שיש התפתחויות מאוד חיוביות בתחום החיסכון לחתונות הילדים
כאשר מספראנשי כלכלה ומלוי משפחות יחד עם עמותה חדשה שמו להם למטרה ב ליידע את הציבור שמפקיד מאות מליוני שקלים בשנה בגמחי"ם למיניהם את הנתון הפשוט תחסכו בחכמה כלומר במקום לחסוך ולקבל רק חלק מהפקדון והזכות להלואה תחסכו בהשקעות מבוקרות בשוק ההון והכסף ישאר אצלכם1
הוקמו אף מספר קרנות נאמנות יעודיים בתי השקעות
מקוה בימים הקרובים להביא את המידע

• הוסף לסימניות
כאשר מספראנשי כלכלה ומלוי משפחות יחד עם עמותה חדשה שמו להם למטרה ב ליידע את הציבור שמפקיד מאות מליוני שקלים בשנה בגמחי"ם למיניהם את הנתון הפשוט תחסכו בחכמה כלומר במקום לחסוך ולקבל רק חלק מהפקדון והזכות להלואה תחסכו בהשקעות מבוקרות בשוק ההון והכסף ישאר אצלכם1
נשמע מצוין!
נשמע גרוע!

• הוסף לסימניות
הכל היה מקסים עד לשורה הזו...
ילמדינו רבינו בשביל מה צריך להוסי על הרגולציות , והמיסים הקיימים, עוד קרן נאמנות??
מי עוד רוצה להכיס את ידיו בצלחת של האברכים??

• הוסף לסימניות
אני יכול לבשר לכם שיש התפתחויות מאוד חיוביות בתחום החיסכון לחתונות הילדים
מקוה בימים הקרובים להביא את המידע
קצת קשה לי אם רוח הדברים שאומרת למשוך הפקדות מהגמחי"ם
קחו בחשבון שעתידם של אלפי משפחות תלויים בגמ"ח המרכזי.

• הוסף לסימניות
הצורך בהקמת קרנות נאמנות ובכלל בהשקעה דרך קרנות נאמנות הוא מכמה סיבות

א' אנשים שחוסכים לחתונת הילדים זקוקים ברוב המקרים לליווי מקצועי לאורך כל התהליך בשביל- 1. לצורך בנית מודל חיסכון עבור כל ילד לפי גילו. 2. שינוי רמת הסיכון תקופת זמן מה לפני פדיית החיסכון [שמשתנה בכל מגזר] 3. ליווי רגשי לאורך כל התהליך כמו מפולות בשווקים ועוד, בקיצור יחס של ניהול תיקים.

ב' בכדי שאנשים באמת יחסכו ויקבלו את המודעות והידע ובכלל שימשהו יפנה אליהם יש צורך באנשי מכירות משוקים בעלי רישיון פיננסי שיפנו, יפרסמו, ויבואו לפגישה פרונטלית עם הלקוחות, לכל בתי ההשקעות במסגרות המקובלות של גמל להשקעה קרנות סל שדמי הניהול בהם הוא מקסימים 0.7 כהיום אין כדאיות כלכלית אפילו בקושי לפרסום [ואני לא מדבר על היקפי פרסום ברמה של הגמחים] ובודאי שלא לחלוקת רווחים שיצדיקו אפילו מחלק מהאמור כך שמרבית האנשים שכבר פונים לסוכנים נתקלים באפתיות מוחלטת ברוב המקרים ואני נתקל באין ספור תגובות כאלו, בשביל שיהיה שווה למישהו להשקיע בפרסום ובסוכני מכירות יש צורך בדמי ניהול גבוהים יותר שיצדיקו את כל התהליך.
יצוין שכשאני הייתי אברך צעיר ודמי הניהול היו 6% מההפקדות סוכני הביטוח היו דינמיים מאוד במכירות ועלו אלי אף הביתה והסבירו לי במשך שעה שלמה על תוכנית החיסכון וריבית דריבית.

אני אוסיף עוד פרט גם הגופים המנהלים קרנות נאמנות לא ששו להשקיע רק אחרי הירתמות עמותה שגייסה כספים מיהודים חמים לדבר עבור חינוך השוק.

ג' רוב האנשים בעלי אפס הבנה בתחום והם צרכים שמשיהו יסביר להם מא' עד ת' הדך היחידה כהיום לתת להם את השירות הנ"ל היא בצורה הזאת.

ד' יש קרנות נאמנות שלאורך השנים הכו את כל המדדים [בעבר בדקתי שכמעט רוב הקרנות הנאמנות על מניות בארץ הכו את המדדים] ובפרט קרנות שדמי הניהול בהם גבוהים רואים פערי תשואה מרשימים.

בקיצור למי שישי לו הבנה ומדעות שישיקיע בכל דרך שתוזיל לו את דמי הניהול, אבל מי שאין לו את זה ולצערי זה רוב הציבור שמשקיע היום בגמחים יש צורך בהשקעה דרך קרנות נאמנות מהסיבות האמורות.

• הוסף לסימניות
קצת קשה לי אם רוח הדברים שאומרת למשוך הפקדות מהגמחי"ם
קחו בחשבון שעתידם של אלפי משפחות תלויים בגמ"ח המרכזי.
קחו בחשבון שחורבנם של אלפי משפחות שנננאקים בהחזרי תשלומים מטורפים כל חודש בשעה שבחיסכון נכון יוכלו לשבת בשלוה תלוים בדברים אלו!!

• הוסף לסימניות
הצורך בהקמת קרנות נאמנות ובכלל בהשקעה דרך קרנות נאמנות הוא מכמה סיבות

א' אנשים שחוסכים לחתונת הילדים זקוקים ברוב המקרים לליווי מקצועי לאורך כל התהליך בשביל- 1. לצורך בנית מודל חיסכון עבור כל ילד לפי גילו. 2. שינוי רמת הסיכון תקופת זמן מה לפני פדיית החיסכון [שמשתנה בכל מגזר] 3. ליווי רגשי לאורך כל התהליך כמו מפולות בשווקים ועוד, בקיצור יחס של ניהול תיקים.

ב' בכדי שאנשים באמת יחסכו ויקבלו את המודעות והידע ובכלל שימשהו יפנה אליהם יש צורך באנשי מכירות משוקים בעלי רישיון פיננסי שיפנו, יפרסמו, ויבואו לפגישה פרונטלית עם הלקוחות, לכל בתי ההשקעות במסגרות המקובלות של גמל להשקעה קרנות סל שדמי הניהול בהם הוא מקסימים 0.7 כהיום אין כדאיות כלכלית אפילו בקושי לפרסום [ואני לא מדבר על היקפי פרסום ברמה של הגמחים] ובודאי שלא לחלוקת רווחים שיצדיקו אפילו מחלק מהאמור כך שמרבית האנשים שכבר פונים לסוכנים נתקלים באפתיות מוחלטת ברוב המקרים ואני נתקל באין ספור תגובות כאלו, בשביל שיהיה שווה למישהו להשקיע בפרסום ובסוכני מכירות יש צורך בדמי ניהול גבוהים יותר שיצדיקו את כל התהליך.
יצוין שכשאני הייתי אברך צעיר ודמי הניהול היו 6% מההפקדות סוכני הביטוח היו דינמיים מאוד במכירות ועלו אלי אף הביתה והסבירו לי במשך שעה שלמה על תוכנית החיסכון וריבית דריבית.

אני אוסיף עוד פרט גם הגופים המנהלים קרנות נאמנות לא ששו להשקיע רק אחרי הירתמות עמותה שגייסה כספים מיהודים חמים לדבר עבור חינוך השוק.

ג' רוב האנשים בעלי אפס הבנה בתחום והם צרכים שמשיהו יסביר להם מא' עד ת' הדך היחידה כהיום לתת להם את השירות הנ"ל היא בצורה הזאת.

ד' יש קרנות נאמנות שלאורך השנים הכו את כל המדדים [בעבר בדקתי שכמעט רוב הקרנות הנאמנות על מניות בארץ הכו את המדדים] ובפרט קרנות שדמי הניהול בהם גבוהים רואים פערי תשואה מרשימים.

בקיצור למי שישי לו הבנה ומדעות שישיקיע בכל דרך שתוזיל לו את דמי הניהול, אבל מי שאין לו את זה ולצערי זה רוב הציבור שמשקיע היום בגמחים יש צורך בהשקעה דרך קרנות נאמנות מהסיבות האמורות.
זה בסדר להרוויח
אבל למה לרמות את הציבור?
יחד עם עמותה חדשה
למה עמותה
תפתחו עסק!

• הוסף לסימניות
זה בסדר להרוויח
אבל למה לרמות את הציבור?
מי רימה?
הכל גלוי וידוע ועוד ידובר.
למה עמותה
תפתחו עסק!

יש עסק שהוא בית ההשקעות, העמותה באה לעזור לציבור וליידע אותם על סוגי ההשקעות השונות היא עושה את זה מכספי תרומות ולא מרויחה כלום, כפי שאמרתי בלעדיה [היוזמה והכסף לפרסום כנסים וכו'] בתי ההשקעות לא היו יוצאים עם הסיפור הזה.

דמי הניהול המקסימליים יעמדו אף הם על בערך אחוז וחצי.

• הוסף לסימניות
כבוד הרב @השקעות R הון מבלי לפגוע ברום מעלתכם האדירה למען כלל ישראל ולמעני, הניק @קול מבשר למיטב זכרוני כבר כתב פה בפורום על השקעות לפני הניק ארי בכרמים, אני לא רוצה לזלזל בבשורות שלו, אם יצא משהו יותר טוב מנגמ"ח המרכזי כבר הרווחנו,
ואני מניח שמביאים בשורה אמיתית וטובה מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה